Çok sagol caniim. Şuan karnim çok şiş ve otururken nefesim daraliyor arada kan aldilar bakicaklar bozulma varmi degerlerde diye yarina cikicam inşallahYaa geçmiş olsun canim. İnsalalh bi an önce sağlığına kavuşursun. Dikkat et kendine. Durumun nasil su an ?
Yaa ben yeni gördüm.Hastaneye yattim kizlar inşallah bugunlerin sonunda mucizeme kavuşurum
Aminn amin tesekkur ederim canimYaa ben yeni gördüm.cok geçmiş olsun kuzum.İnsallah bu günleride atlaticaz.Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsunAminn amin tesekkur ederim canim
Teşekkur ederiimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine yavrumHastaneye yattim kizlar inşallah bugunlerin sonunda mucizeme kavuşurum
Ben daha adet olamadım ya
Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm inşallah alacaksın o güzel haberi Rabbim bu emeklerimizin karşılığını vericek inşallahHastaneye yattim kizlar inşallah bugunlerin sonunda mucizeme kavuşurum
Test yaptin miBen daha adet olamadım ya
Sagol canim amiin inşallahhhÇok geçmiş olsun canım yeni gördüm inşallah alacaksın o güzel haberi Rabbim bu emeklerimizin karşılığını vericek inşallah
Ben adet oldum kızlar malesef bu ay iğneli aşılamaya basladm hayırlısı ileSagol canim amiin inşallahhh
Yok yapmadım canım doğru dürüst denemedik bile yoktur yaniTest yaptin mi
Allahin isine belli olmaz inşallah vardirYok yapmadım canım doğru dürüst denemedik bile yoktur yani
Keşke olsa canım yaAllahin isine belli olmaz inşallah vardir
5 gundur ilk defa rahat uyudum diyebilirim şukurler olsunKeşke olsa canım yaSen nasıl oldun
Çok şükür canım ya inşallah çıkarsın rahatca evinde dinlenirsin :)5 gundur ilk defa rahat uyudum diyebilirim şukurler olsunkarnim hala gebe gibi ama o da gecer heralde bikac gune. Doktorumla sabah goruşmedik daha ama cikarir diye dusunuyorum
İnşallah canimÇok şükür canım ya inşallah çıkarsın rahatca evinde dinlenirsin :)
İnşallah bu ay olur kuzum nasip degilmiş diyelim ne diyelimBen adet oldum kızlar malesef bu ay iğneli aşılamaya basladm hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?