5.gun canim rabbime sukurler olsunHayırlı olsun Kaçıncı gün embriyosu canım
Hadi gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. İlk sefer de tek embriyo mu koyulacak peki5.gun canim rabbime sukurler olsun
Amiin inşallahhHadi gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. İlk sefer de tek embriyo mu koyulacak peki
Evet haklısın senin sağlığın da önemli nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun inşallahAmiin inşallahhdoktorum biz ilk iki denemede tek embriyo 3.deneme ve digerlerinde 2transfer tercih ediyoruz dedi.. benim gonlum ikiden yana şans artmasi acisindan ama ikiz gebelikte cok riskli bunun da farkindayim tutarsa zor bir surec cok kararsizim o yuzden ne yapacagimdan tam emin degilim
Amiin inşallah bişeyleri akişina birakcam artik kendimi çok paraladim bugune kadar yazik ettim.. Hayirli saglikli evlat olsun da yeterkiEvet haklısın senin sağlığın da önemli nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır ama bence 2 embriyo transfer olsun çünkü ablam da geçen ay yaptı 2 embriyosu vardı donmus o bir tanesini yapalım diğeri kalsın demiş doktor 2sini birden yaparsak şansımız artar demiş çünkü her embriyo için şans %30muş iki embriyo transfer edildi cumartesi keseyi görmeye gittik biri tutmuş gerçektende iyi ki 2si birden yapılmış dedik şansın artsın bence tek yapmaAmiin inşallahhdoktorum biz ilk iki denemede tek embriyo 3.deneme ve digerlerinde 2transfer tercih ediyoruz dedi.. benim gonlum ikiden yana şans artmasi acisindan ama ikiz gebelikte cok riskli bunun da farkindayim tutarsa zor bir surec cok kararsizim o yuzden ne yapacagimdan tam emin degilim
Amiin inşallah canim . O da dogru sansi herturlu ikiye katlar konuşayim bakalim doktorumla sagol canimCanım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır ama bence 2 embriyo transfer olsun çünkü ablam da geçen ay yaptı 2 embriyosu vardı donmus o bir tanesini yapalım diğeri kalsın demiş doktor 2sini birden yaparsak şansımız artar demiş çünkü her embriyo için şans %30muş iki embriyo transfer edildi cumartesi keseyi görmeye gittik biri tutmuş gerçektende iyi ki 2si birden yapılmış dedik şansın artsın bence tek yapma
Hiç öyle düşünme kuzum senin güzel haberlerin bize umut oluyor hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah bundan sonraki süreçteKizlar bu arada sizlerden olumsuz haberler geldi bugun kendi mutlulugumu paylasmakta da kararsiz kaldim.. Rabbim inşallahh hepimizin yuzunu guldursun islerimizi kolaylastirsin hayirla sonuçlandirsin inşallah
Canim olur mu öyle şey. Insallah daha güzel haberler paylaşmak nasip olsun. Senin adinada cok mutlu olduk elbet hepimizin yüzü gülecekKizlar bu arada sizlerden olumsuz haberler geldi bugun kendi mutlulugumu paylasmakta da kararsiz kaldim.. Rabbim inşallahh hepimizin yuzunu guldursun islerimizi kolaylastirsin hayirla sonuçlandirsin inşallah
Amiiin inşallahh hepimiz için hayirlisi olur inşallahhhHiç öyle düşünme kuzum senin güzel haberlerin bize umut oluyor hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah bundan sonraki süreçte
Amiin inşallah canimCanim olur mu öyle şey. Insallah daha güzel haberler paylaşmak nasip olsun. Senin adinada cok mutlu olduk elbet hepimizin yüzü gülecektransfer ne zaman olacak canim ?
Martta olucak o zaman . Hadi insallah canimAmiin inşallah canimopudan sonra ilk adetimi bekliyorum sonra bidaha adet olucam yani 2.adette olacak inşallah
Ohss mi olmus ? Bol bol su ic canım ve kilonu takip et mutlaka .Karin boşlugumda sivi birikmiş kizlar yarin kendi doktoruma gidicem dua edin bana
Evet zaten riskim vardi gelisebilir demişti doktorum 5gunde 2.5kilo almişim. Yarin gidicem e2 falan bakacak sanirim. İdrar cikisimda cok sikinti yok şukur ama onume bile egilmekte zorlaniyorum artik inşallah bian once atlatirim..Ohss mi olmus ? Bol bol su ic canım ve kilonu takip et mutlaka .
Insallah bi an önce geçer canim. Dikkat et kendine birde cok hizli hareket etme.Evet zaten riskim vardi gelisebilir demişti doktorum 5gunde 2.5kilo almişim. Yarin gidicem e2 falan bakacak sanirim. İdrar cikisimda cok sikinti yok şukur ama onume bile egilmekte zorlaniyorum artik inşallah bian once atlatirim..
Sagol canim amin inşallah zaten ordek gibi yuruyorum resmen duzgun yuruyemiyorum bile. İnşallah dedigin gibi hemen gecerInsallah bi an önce geçer canim. Dikkat et kendine birde cok hizli hareket etme.
Yaa geçmiş olsun canim. İnsalalh bi an önce sağlığına kavuşursun. Dikkat et kendine. Durumun nasil su an ?Hastaneye yattim kizlar inşallah bugunlerin sonunda mucizeme kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?