Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cuma yukselticek sanırım
Aslinda bi yandan boyle yapmasi da iyi bana yuksek verdi de noldu tamam çok yumurta oldu ama hala toparlayamadim kendimi.. yukseltince birden buyuyebilirler inşallah oyle olur canim benim dualarim seninle

Aslinda bi yandan boyle yapmasi da iyi bana yuksek verdi de noldu tamam çok yumurta oldu ama hala toparlayamadim kendimi.. yukseltince birden buyuyebilirler inşallah oyle olur canim benim dualarim seninle
Ohss riskine karşı genellikle dusuk doz başlanıyor sonra yükseltilmesi gerekiyor. Ama seninde bi baska güzel oldu canim. Ne güzel bir sürü yumurtan oldu :) sen bebise daha yakinsin.

Ohss riskine karşı genellikle dusuk doz başlanıyor sonra yükseltilmesi gerekiyor. Ama seninde bi baska güzel oldu canim. Ne güzel bir sürü yumurtan oldu :) sen bebise daha yakinsin.
Şukurler olsun canim.. Tibben evet sansim daha yuksek ama en onemlisi nasip nasipte varsa olur yoksa şartlar ne olursa olsun olmaz ama inşallahhh nasibimde vardir da rabbim nasip eder bu duyguyu telefonun başina dikildim bekliyorum arayacaklar diye kitlendim kaldim

Selamlar, ben de aralık ayında aşılamam tutmadı, bu ay adet olursam aşılama sürecine devam edeceğiz bakalım :)

Bana sanki boşuna şuan cabaliyomusum gibi geliyo ya umutsuzluğa düştüm bu ay için
Bu ay için hiiic umudum yok zaten. Çabaladikca geri gidiyorum sanki. Olmuyor ya yumurta. Duzenlide adet görüyorum. Tüm degerler normal yinede yok canım yok. Kader mi desek keder mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…