Aslinda bi yandan boyle yapmasi da iyi bana yuksek verdi de noldu tamam çok yumurta oldu ama hala toparlayamadim kendimi.. yukseltince birden buyuyebilirler inşallah oyle olur canim benim dualarim seninleCuma yukselticek sanırım
Ohss riskine karşı genellikle dusuk doz başlanıyor sonra yükseltilmesi gerekiyor. Ama seninde bi baska güzel oldu canim. Ne güzel bir sürü yumurtan oldu :) sen bebise daha yakinsin.Aslinda bi yandan boyle yapmasi da iyi bana yuksek verdi de noldu tamam çok yumurta oldu ama hala toparlayamadim kendimi.. yukseltince birden buyuyebilirler inşallah oyle olur canim benim dualarim seninle
Şukurler olsun canim.. Tibben evet sansim daha yuksek ama en onemlisi nasip nasipte varsa olur yoksa şartlar ne olursa olsun olmaz ama inşallahhh nasibimde vardir da rabbim nasip eder bu duyguyuOhss riskine karşı genellikle dusuk doz başlanıyor sonra yükseltilmesi gerekiyor. Ama seninde bi baska güzel oldu canim. Ne güzel bir sürü yumurtan oldu :) sen bebise daha yakinsin.
Hadi yaAy benimde hic yumurtam olmamis yaa. En son 10 du. 11 mm de kalmış.
Canim baban nasil oldu cikti mi ameliyattanFamerada büyüyor benimde.Banada düşük geldi arayacaklar bakalim duruma göre neler olucak
Daha giremedik bileCanim baban nasil oldu cikti mi ameliyattan
Şu bekleyiş... Tam yakaladim diyosun uzaniyosun hooop bir ay daha atliyor. Şöyle haftada 1 falan olsa her ay cok uzunAy benimde hic yumurtam olmamis yaa. En son 10 du. 11 mm de kalmış.
Anladim canm bizi de haberdar etDaha giremedik bileDoktoru bekliyoruz hala almadılar
Önümüzdeki ay 150 cc ile baslicaz . Az yumurta olursa asilama , çok yumurta olursa tüpe donucez biz artik. Baska çare kalmadiŞu bekleyiş... Tam yakaladim diyosun uzaniyosun hooop bir ay daha atliyor. Şöyle haftada 1 falan olsa her ay cok uzun
Herturlu şansin var kuzum hayirlisi olur inşallahhÖnümüzdeki ay 150 cc ile baslicaz . Az yumurta olursa asilama , çok yumurta olursa tüpe donucez biz artik. Baska çare kalmadi
Çıktı çok şükür durumuda iyi uyuyor suanAnladim canm bizi de haberdar et
Bana sanki boşuna şuan cabaliyomusum gibi geliyo ya umutsuzluğa düştüm bu ay içinÖnümüzdeki ay 150 cc ile baslicaz . Az yumurta olursa asilama , çok yumurta olursa tüpe donucez biz artik. Baska çare kalmadi
Bu ay için hiiic umudum yok zaten. Çabaladikca geri gidiyorum sanki. Olmuyor ya yumurta. Duzenlide adet görüyorum. Tüm degerler normal yinede yok canım yok. Kader mi desek keder mi bilemedim.Bana sanki boşuna şuan cabaliyomusum gibi geliyo ya umutsuzluğa düştüm bu ay için
Yaa insallah önümüzdeki ay gelisir elden bisey gelmiyor canim.Herturlu şansin var kuzum hayirlisi olur inşallahh
Hosgeldin canim hayirlisi olur inşallahhSelamlar, ben de aralık ayında aşılamam tutmadı, bu ay adet olursam aşılama sürecine devam edeceğiz bakalım :)
Oyle kuzum elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiriYaa insallah önümüzdeki ay gelisir elden bisey gelmiyor canim.
Hayırlı olsun Kaçıncı gün embriyosu canım10 embriyomuzu dondurduk kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?