Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maalesef canım. Allah bilsin diyip geçiyorum. Benden uzak Allaha yakin olsunlar. Onlarinda evlatlari var.

Maalesef canım. Allah bilsin diyip geçiyorum. Benden uzak Allaha yakin olsunlar. Onlarinda evlatlari var.
Süreç çok zor gerçekten dua bile insani rahatsız edebilir mi inanın ediyor yanımda sesli bi şekilde bana dua edilmesi bile artk zoruma gidiyor Allahm sen affet ama gerçekten zor heleki bu zorluğu hiçç yaşamamış 1 ayın bile içimize nasıl oturduğunu hiç bilmeyen kişilerden teselli duymak cokk zor .. anlayış hiç yok hemde hiç. Dün görümce mi aradm konustm çok hain olmuşsun dedi bana gitmiyorum diye ya belki gitmek istemiyorm çocuk bebek muhabbetlerinizi dinlemek istemiyorm herkes ayağında çocuğunu sallarken bi yandan bana acıyarak bakmalarını istemiyorum yani anlayabilmek bu kadar zor mu hissettiklerimizi yaşamayan inanın anlamıyor

Kesinlikle anlamıyorlar canim. Bizimde sabretmekten dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor. Insallah Rabbim hayirli zamanda isteyen herkese sağlıkla nasip eder.

Ben bugün doktorumla görüştüm.Pazartesi 4.gun tam zamani iğneni al yanına gel dedi yumurtaliklara falan bakicakmis.Yaklastikca heyecanlaniyorum Geç kalicam diye çok korkmuştum

Bat tarihi değişti kızlar
Bugün regl oldum. 2.aşılama da malesef tutmadı.... Önümüzdekiiii günlere bakacağız....

Uzuldum senin adina peki tekrar aşilama dusunuyormusun
Doktorumdan çok memnunum 3 yada 4. günü giderim bir yine konuşmak için ama bi ay ara verebilirim diye de düşünmüyor değilim. İstanbul Aksaray da Ayşe Büyüköğüt diye bir doktor varmış ona da bir gitmek istiyorum çok kararsızım.

Hakkinda hayırlısı olsun arkadaşım.Vardir bundada bi hayir.Biraz daha sabretmemiz gerekiyor sanırım Suan sana ne desek de ne diyo bunlar ya diyceksin..
Kendi fikrim tüp bebek olmadıkça aşılamada doktor ve hastane pek farketmiyor.Yumurtanin büyümesi çatlaması döllenmesi günler sürüyor.Yani 1 dk icinde sansin var da kaçırdın değil.catladikdan sonra bi vaktin var.Yani bu kismetten başka bişey değil.Ama tup bebekde toplanmasi saklanmasi döllenmesi tamamen doktorun sistemin labaratuvardaki çalışanların başarısıyla alakali.İstersen ara ver dinlen diyecegim ama verdiğin o arada daha çok psikolojik baski altinda oluyosun.Bence en iyisi baslamisken kesintisiz devam etmek.Maddi problem olmadikca tabiki

Vallaaaa tamamen yazdıkların doğru maddi açıdan kendimi ayarlayana kadar 1 kere daha aşılama denerim ama bu ay mı yaparım onu bilmiyorum.. Ama Ayşe Hanımı çok meth ettiler bakalım Pazartesi ola hayrola vardır bundada bir hayır belki kendiliğinden oluverir Rabbim hepimizin isteklerini dualarını kabul etsin çabucak kavuşalım sağlıcakla

Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum SGK karşılıyor.İlaclara rapor çıkartılıyor.Sadece ilaçların bi kısmını ödüyorsun.Onun dışında hiçbir işleme ücret vermedim
Hangi şehirdeki hastaneye gidiyorsunuz ben İstanbul'da kanuniye gidiyorum ancak hic memnun değilim berbat bir yer gerçekten Klomen tedavisi verdiler ancak bir işe yaradigi yok

Hangi şehirdeki hastaneye gidiyorsunuz ben İstanbul'da kanuniye gidiyorum ancak hic memnun değilim berbat bir yer gerçekten Klomen tedavisi verdiler ancak bir işe yaradigi yok
Eskişehir de Yunusemre Devlet Hastanesi ne gidiyorum.Klomenle daha önce özelde de devlet hastanesinde çeşitli tedaviler gördüm.Arada ücret dışında bi fark yok.Rutin tedavi olunca bütün doktorularin yapacağı şey aynı.5 yıldır hep doktor değiştirdim.Klomen tarzi ilaçlarla tedavi oldum ama sonuc alamadık.Tup bebekde işler değişiyor sadece.Ama olurda tüp bebek istersek yine ayni doktoruma giderim muhtemelen

Kızlar yazamadım uzun zamandır benim bugün 12.gunum ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir kaç gün öncesinden sivilcelenme başladı ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum sanırım olumsuz oldu benimde doktor normalde 7 ocakta test demişti ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum negatifsede kendimi hazırlayayım en azından adet olacak gibi ağrıları olanların pekte pozitif olmuyor değil mi benim araştırdığım kadariyla

Kuzum adet olcak gibi agrisi olanlar da gebe cikabiliyor o hic belli olmaz ama tavsiyem bu kadr beklemişsin 3gun daha bekle 15.gn baktir kesin sonuç olur

Canim 2 gebeligimde de adet ağrılarım vardi. Her an adet olacak gibiydim. Ümitsiz olma insallah pozitifi görürsün

Cok tesekkur ederim umarim hepimiz icin en hayırlısı olur Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah Bazen umutsuz olmayayım diyorum ama bu adet ağrıları umutsuzlastiriyor beni genelde çok adet agrisi çekmek negatif olur diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…