- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Ya hadi insallah dualarim seninle.Evet doktorda oyle dedi carsamba belki persembe bakicaz duruma gore dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hadi insallah dualarim seninle.Evet doktorda oyle dedi carsamba belki persembe bakicaz duruma gore dedi
Bende biraz önce adet oldum. Dün hcg baktircakdim iyiki vermemisim olmazsam p.tesi veririm diyodum.Yarin ariycam bakalim doktorumu ne diycek.Kontrole çağırmadan mi başlıyoruz iğneyeAsilama icin reglin 2. Günü gidecektim ama tatil girdi araya.
Ayy cok heyecanlı az kalmis seninde birkaç güne tamamdir.Guzel haberlerini bekliyoruzAmiin inşallahh dun gayet iyi dedi doktor sayisini sordum fazla dedi soylemedi en buyugu 15mm dedi gonal-f devam ediyorum gunluk 100den ama beni kotu etkiledi bulanti kusma yapti pazartesi tekrar gideceğim ovitrelle vericekmiş duruma gore
Canim aslinda ilk önce us ile kontrol ediyor. Hormonlara bakıyor. Benim geçen ay bakti hepsine. Birde 2 yildir ayni dr a gidiyorum başlayabilirsin sıkıntı yok dedi bana. Bende yarın başlıyorum igneye. Pzt hemen gel kontrole dedi.Bende biraz önce adet oldum. Dün hcg baktircakdim iyiki vermemisim olmazsam p.tesi veririm diyodum.Yarin ariycam bakalim doktorumu ne diycek.Kontrole çağırmadan mi başlıyoruz iğneye
İnşallah olur bu seferde negatif olursa kendimi nasil teselli edicem simdiden onun derdine dustum..Ya hadi insallah dualarim seninle.
Bu bi süreç canım. Negatifte olabilir pozitifte. İnşallah pozitif olur elbette ama negatif olursada yilmadan devam edicez.İnşallah olur bu seferde negatif olursa kendimi nasil teselli edicem simdiden onun derdine dustum..
Biliyorum farkindayim işte kendimk kotuye hazirlamaya calisiyorum.. bundan sonraki adim tup bebek bizim için onuda imkanlar dahilinde ancak seneye yaptirabilirz inşallah hayirlisi olurBu bi süreç canım. Negatifte olabilir pozitifte. İnşallah pozitif olur elbette ama negatif olursada yilmadan devam edicez.
Bendee 1 aşılama daha deneyip tüp bebeğe gecerim oda yazin olur ancak. Takdiri ilahi canim benim Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak evladımız.Biliyorum farkindayim işte kendimk kotuye hazirlamaya calisiyorum.. bundan sonraki adim tup bebek bizim için onuda imkanlar dahilinde ancak seneye yaptirabilirz inşallah hayirlisi olur
Yılmak yok yola devam Benimde bir derdim var olurda birgün pozitifi görürsem burda nasil soylicem.Aramizda birde negatif sonuc alan birileri olursa nasıl teselli verebilirim ki.İnsan negatiflerden sonra hiçbir teselli cümlesi dahi duymak istemiyorİnşallah olur bu seferde negatif olursa kendimi nasil teselli edicem simdiden onun derdine dustum..
Oyle tabi naparsak yapalim vakti zamani belliBendee 1 aşılama daha deneyip tüp bebeğe gecerim oda yazin olur ancak. Takdiri ilahi canim benim Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak evladımız.
Evet tahammulu olmuyor insanin ya da hicbir teselli kâr etmiyor.. canim nasil uzuntulerimizi paylaşiyorsak sevinçleri de paylaşmayi bilicez her pozitif bi umut aslindaYılmak yok yola devam Benimde bir derdim var olurda birgün pozitifi görürsem burda nasil soylicem.Aramizda birde negatif sonuc alan birileri olursa nasıl teselli verebilirim ki.İnsan negatiflerden sonra hiçbir teselli cümlesi dahi duymak istemiyor
Sirf teselli cümlesi duymamak icin cevremden hickimseye soylemedim. Sadece esim ve ben biliyoruz tedaviyi. Ne anne ne kardes ne arkadas.Yılmak yok yola devam Benimde bir derdim var olurda birgün pozitifi görürsem burda nasil soylicem.Aramizda birde negatif sonuc alan birileri olursa nasıl teselli verebilirim ki.İnsan negatiflerden sonra hiçbir teselli cümlesi dahi duymak istemiyor
Bebek icin ugrastigimi bilen bi arkadaşim dogum yaptiginda evine gitmiştim kucaginda bebegiyle bana dedi ki 'ya ne çok takiyorsun boşuna olur nasilsa aman' dedi kucaginda bebeğin varken soylemesi çok rahat olsa gerek dedim ve ilişkimi kestim onunla bu cumle bile buyuk yara etmişti bende..Sirf teselli cümlesi duymamak icin cevremden hickimseye soylemedim. Sadece esim ve ben biliyoruz tedaviyi. Ne anne ne kardes ne arkadas.
2 düşük yaptım sonrasi teselli cumleleri bile cok rahatsiz ediciydi.
Seni dinliyorlar ama anlamiyorlar. Sahip olmadığın bisey için çırpınıyorsun. Maddi ,manevi ve bedensel olarak. Aylarini harcıyorsun.Bebek icin ugrastigimi bilen bi arkadaşim dogum yaptiginda evine gitmiştim kucaginda bebegiyle bana dedi ki 'ya ne çok takiyorsun boşuna olur nasilsa aman' dedi kucaginda bebeğin varken soylemesi çok rahat olsa gerek dedim ve ilişkimi kestim onunla bu cumle bile buyuk yara etmişti bende..
En doğrusunu yapmişsin ben soyleyerek hata yaptigimi dusunuyorum soyleyip acimi paylasmak hafifletmek istedim ama tam tersine bilmeseler daha az içim yanardi.. Dogmamiş bebeklerimiz için hasret çekiyoruz biz rabbim bian once kavuşmayi nasip etsin hepimizeSeni dinliyorlar ama anlamiyorlar. Sahip olmadığın bisey için çırpınıyorsun. Maddi ,manevi ve bedensel olarak. Aylarini harcıyorsun.
Ama bi baskasi hic ugrasmadan yada sürpriz bi sekilde elde etmiş veya daha istemiyorken. Bilmiyorum birde yargilayan kısım var. O en kötüsü gerçekten. Söylememek en iyisi geldi bana.
Hele bir topluluğa girmek düğün dernek işkence oluyo resmen.Oyle birsey bende yaşadım.Cenazede eltimin çocuğunu uyuturken teyzeler geldi senin mi bebek dediler hayır değil dedim ee sen ondan önce evlenmedin mi olur olur üzülme dediler ve gittiler.Ara ara aklima gelir üzülürüm...Seni dinliyorlar ama anlamiyorlar. Sahip olmadığın bisey için çırpınıyorsun. Maddi ,manevi ve bedensel olarak. Aylarini harcıyorsun.
Ama bi baskasi hic ugrasmadan yada sürpriz bi sekilde elde etmiş veya daha istemiyorken. Bilmiyorum birde yargilayan kısım var. O en kötüsü gerçekten. Söylememek en iyisi geldi bana.
Maalesef o kadar çok kendini bilmeyen insan var ki. Bana da görümcem küçücük şeyi karnında tutamiyosun düşürüyorsun dedi. Bayram sabahi saatlerce ağlattı, zehir etti bayrami. O gün bu gündür konuşmuyorum.Hele bir topluluğa girmek düğün dernek işkence oluyo resmen.Oyle birsey bende yaşadım.Cenazede eltimin çocuğunu uyuturken teyzeler geldi senin mi bebek dediler hayır değil dedim ee sen ondan önce evlenmedin mi olur olur üzülme dediler ve gittiler.Ara ara aklima gelir üzülürüm...
İnsanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabilir şasiyorum bazen.. Allah sabir versin hepimizeMaalesef o kadar çok kendini bilmeyen insan var ki. Bana da görümcem küçücük şeyi karnında tutamiyosun düşürüyorsun dedi. Bayram sabahi saatlerce ağlattı, zehir etti bayrami. O gün bu gündür konuşmuyorum.
Bu nasıl bi insafsizlik nasil kötü bi yürek ya.Bunu söyleyebilmek için gercekden kötü kalpli biri olman lazım.Neyse ki rabbim herşeyi görüyor biliyor.İnsan unuturda Allah unutmaz...Maalesef o kadar çok kendini bilmeyen insan var ki. Bana da görümcem küçücük şeyi karnında tutamiyosun düşürüyorsun dedi. Bayram sabahi saatlerce ağlattı, zehir etti bayrami. O gün bu gündür konuşmuyorum.