• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dualarim seninle kuzucum.Sanirim o tercih sana bağlı.Daha önce de dediğim gibi ablaminda cokdu sayısı çoğul olabilir dedi doktor ve kabul ettiler sonucunda 3uzleri oldu.Hepside sağlıklı hamdolsun.Ben de yarin gidicem inşallah.Birsey sorucam.Suan ben adetim ultrasonu vajinal yapmaz demi
Adetliyken genelde bakıyorlar. Yumurta sayimi yapılıyor canim.

Bende gittim bugün kontrole. Benimde çok yumurtam olmus ya. Fostimon 75 kullanıyorum. Dr kan tahlili bakalim dedi. Kanlar iyi çıktı. Persembe tekrar gidicem fostimona devam. Kac tane var dedim sayamiyorum dedi. :KK14:

Kizlar merhaba klomen ile 2 yumurtam 19 mm olmuştu cumartesi akşamı 10 da çatlatma iğnesi yaptım bugun sabah aşılamam oldu ama çok ağrım var oluyormu böyle kasiklarim patliycak gibi

Bende gittim bugün kontrole. Benimde çok yumurtam olmus ya. Fostimon 75 kullanıyorum. Dr kan tahlili bakalim dedi. Kanlar iyi çıktı. Persembe tekrar gidicem fostimona devam. Kac tane var dedim sayamiyorum dedi. :KK14:
Benimde oyle demisti sonuc 20yi aşkin yumoş😂 inşallah senin oyle olmz muthiş agrisi ve yan etkileri var

Canimm hayirlisi böyle demek kii. Iyi yonden düşünmek lazım. Tüp bebekte sans cok yüksek oluyor. Ne güzel bir sürü yumurtan olmuş :KK16:
Evet canim hep hayirlisi istedim rabbimden bugune kadr hic cocugum olsun demedim hayirlsi olsun dedim hayirlisi buymuş demek ki🥰 sukurler olsun her halime

Kizlar merhaba klomen ile 2 yumurtam 19 mm olmuştu cumartesi akşamı 10 da çatlatma iğnesi yaptım bugun sabah aşılamam oldu ama çok ağrım var oluyormu böyle kasiklarim patliycak gibi
Normal canim boyle olmasi 2-3gune gecer buyik ihtimal hayirlisi olsunn🥰🥰

Benimde oyle demisti sonuc 20yi aşkin yumoş😂 inşallah senin oyle olmz muthiş agrisi ve yan etkileri var
Gonal f le gelişmiyor. Fostimonla cok oluyor nolucak bilmiyorum 😁 cokta olursa olsun napalim tüpe döneriz bizde. Ama hormonlar normal cikti benim e 2 de normal benim. Hayırlısı neyse o olsuuun . Yeterki saglikla olsun canim . :KK45:

Gonal f le gelişmiyor. Fostimonla cok oluyor nolucak bilmiyorum 😁 cokta olursa olsun napalim tüpe döneriz bizde. Ama hormonlar normal cikti benim e 2 de normal benim. Hayırlısı neyse o olsuuun . Yeterki saglikla olsun canim . :KK45:
O zaman sorun olmaz kuzum benim doktorumu korkutan e2 degerim oldu en başta zaten 🤷 dedigin gibi nasil oldugunun onemi yok tupmuş asilamaymis yeterki olsun🥰

Evet öyleymiş bugün tecrübe ettim 😐 Benimde 27 tane toplam.amhim yüksek digerleri normal çıktı şükür.e2.yuksek çıksaydı ertelencekdi benimkide
Kuzum amh kaç senin sanirim bu benim yasadigim durum amhlada ilgiliymiş 5.5 benim. Ya inşallahh şoyle 7-8olgun olurda ikiz ucuz olur belki seninde ablan gibi🥰🥰

Evet öyleymiş bugün tecrübe ettim 😐 Benimde 27 tane toplam.amhim yüksek digerleri normal çıktı şükür.e2.yuksek çıksaydı ertelencekdi benimkide
Benimde çok çıktı sayamiyorum dedi o kadar yani. Amh benimde 5 küsürlerde. E2 44 cikmis normal degil mii ? Birde Gonal f mi kullanmaya basladin ?

Back