- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Aynen rabbim çok buyuk inşallah mucizeme kavusmama vesile olurBak herşeyde bir hayır vardir sen iptal olucak diye korkuyordun neredeyse şansın yari yariyaya artti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen rabbim çok buyuk inşallah mucizeme kavusmama vesile olurBak herşeyde bir hayır vardir sen iptal olucak diye korkuyordun neredeyse şansın yari yariyaya artti
Canimm hayirlisi böyle demek kii. Iyi yonden düşünmek lazım. Tüp bebekte sans cok yüksek oluyor. Ne güzel bir sürü yumurtan olmuşAynen rabbim çok buyuk inşallah mucizeme kavusmama vesile olur
Adetliyken genelde bakıyorlar. Yumurta sayimi yapılıyor canim.Dualarim seninle kuzucum.Sanirim o tercih sana bağlı.Daha önce de dediğim gibi ablaminda cokdu sayısı çoğul olabilir dedi doktor ve kabul ettiler sonucunda 3uzleri oldu.Hepside sağlıklı hamdolsun.Ben de yarin gidicem inşallah.Birsey sorucam.Suan ben adetim ultrasonu vajinal yapmaz demi
Benimde oyle demisti sonuc 20yi aşkin yumoş inşallah senin oyle olmz muthiş agrisi ve yan etkileri varBende gittim bugün kontrole. Benimde çok yumurtam olmus ya. Fostimon 75 kullanıyorum. Dr kan tahlili bakalim dedi. Kanlar iyi çıktı. Persembe tekrar gidicem fostimona devam. Kac tane var dedim sayamiyorum dedi.
Evet canim hep hayirlisi istedim rabbimden bugune kadr hic cocugum olsun demedim hayirlsi olsun dedim hayirlisi buymuş demek ki sukurler olsun her halimeCanimm hayirlisi böyle demek kii. Iyi yonden düşünmek lazım. Tüp bebekte sans cok yüksek oluyor. Ne güzel bir sürü yumurtan olmuş
Normal canim boyle olmasi 2-3gune gecer buyik ihtimal hayirlisi olsunnKizlar merhaba klomen ile 2 yumurtam 19 mm olmuştu cumartesi akşamı 10 da çatlatma iğnesi yaptım bugun sabah aşılamam oldu ama çok ağrım var oluyormu böyle kasiklarim patliycak gibi
Gonal f le gelişmiyor. Fostimonla cok oluyor nolucak bilmiyorum cokta olursa olsun napalim tüpe döneriz bizde. Ama hormonlar normal cikti benim e 2 de normal benim. Hayırlısı neyse o olsuuun . Yeterki saglikla olsun canim .Benimde oyle demisti sonuc 20yi aşkin yumoş inşallah senin oyle olmz muthiş agrisi ve yan etkileri var
O zaman sorun olmaz kuzum benim doktorumu korkutan e2 degerim oldu en başta zaten dedigin gibi nasil oldugunun onemi yok tupmuş asilamaymis yeterki olsunGonal f le gelişmiyor. Fostimonla cok oluyor nolucak bilmiyorum cokta olursa olsun napalim tüpe döneriz bizde. Ama hormonlar normal cikti benim e 2 de normal benim. Hayırlısı neyse o olsuuun . Yeterki saglikla olsun canim .
Allah nasip edecekse bunlar sadece vesile zaten. Tedbir kuldan takdir Allahtan . Hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallahO zaman sorun olmaz kuzum benim doktorumu korkutan e2 degerim oldu en başta zaten dedigin gibi nasil oldugunun onemi yok tupmuş asilamaymis yeterki olsun
Evet öyleymiş bugün tecrübe ettim Benimde 27 tane toplam.amhim yüksek digerleri normal çıktı şükür.e2.yuksek çıksaydı ertelencekdi benimkideAdetliyken genelde bakıyorlar. Yumurta sayimi yapılıyor canim.
Hay Maşallah Çok sevindim hadi hayırlısııı inşallahhhh bizden önce tüp bebek işlerini öğren kuzum bize de faydan olacak gibi duruyorKizlar bizim isler cook degişti biz tup bebek yaptirmaya karar verdik 30a yakin yumurtam oluşmus
Kuzum amh kaç senin sanirim bu benim yasadigim durum amhlada ilgiliymiş 5.5 benim. Ya inşallahh şoyle 7-8olgun olurda ikiz ucuz olur belki seninde ablan gibiEvet öyleymiş bugün tecrübe ettim Benimde 27 tane toplam.amhim yüksek digerleri normal çıktı şükür.e2.yuksek çıksaydı ertelencekdi benimkide
Gelişmeleri yazacagim canimm inşallah sonu da guzel oluurHay Maşallah Çok sevindim hadi hayırlısııı inşallahhhh bizden önce tüp bebek işlerini öğren kuzum bize de faydan olacak gibi duruyor
Benim amh ta 5 küsürKuzum amh kaç senin sanirim bu benim yasadigim durum amhlada ilgiliymiş 5.5 benim. Ya inşallahh şoyle 7-8olgun olurda ikiz ucuz olur belki seninde ablan gibi
Rezerv konusunda cook sansliyiz gec menapoza giricez bir de bebiş olsa tamamdirBenim amh ta 5 küsür
Benimde çok çıktı sayamiyorum dedi o kadar yani. Amh benimde 5 küsürlerde. E2 44 cikmis normal degil mii ? Birde Gonal f mi kullanmaya basladin ?Evet öyleymiş bugün tecrübe ettim Benimde 27 tane toplam.amhim yüksek digerleri normal çıktı şükür.e2.yuksek çıksaydı ertelencekdi benimkide
Gonal f 100 cc kullanmistin degil mi sen bebis bekletmeden gelse bi an önce hayirlisiylaRezerv konusunda cook sansliyiz gec menapoza giricez bir de bebiş olsa tamamdir
Evet canim. Biz naparsak yapalim o kendi istedigi zaman gelecek aslinda bakalim hepimizi neler bekliyorGonal f 100 cc kullanmistin degil mi sen bebis bekletmeden gelse bi an önce hayirlisiyla