• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum. 🤷‍♀️

Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum. 🤷‍♀️
Benim de yarın 2 gün kalıyor:) merakla bekliyorum 5 gün kala negatifti inşallah pozitife döner

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu

Bende yumurtlama testi aldım şu an adetliyim acaba ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi acaba 🫣

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Uygulama ile yapıyordım iki aydır deniyoruz negatif hep hangi testi kullandınız

Belirtilerin var mıı canım
Belirti olarak cuma günü şiddetli adet sancısının aynısını yaşadım adetime bi kaç saat kala olur normalde ayaklarıma vurur benim normalde aynı öyleydi kasığım ve ayağıma doğru. Göğüs ucunu sormuşsunuz arkadaşa bende bugün farkettim kahverengi yuvarlağın etrafında küçücük yağ bezecikleri gibi şeyler var bu şekilde şuan ayaklarımda halsizlik devam ediyor birde

Back
X