- 8 Aralık 2024
- 45
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Kaçıncı denemen canım ben en son üç ay önce klomen çatlatma iğnesi oldum negatif sonuç aldım bu ay da denedik tekrar bakalım nasip kısmet..Benim bugün 10.günüm test yaptım negatif erken yaptım 12 14. gün tekrardan yapıcam
Benim ilk denemem bu süreçte dikkat ettiğim birşey yokKaçıncı denemen canım ben en son üç ay önce klomen çatlatma iğnesi oldum negatif sonuç aldım bu ay da denedik tekrar bakalım nasip kısmet..
Bu süreçte dikkat etttgin bişey varmiydi
İnşallah pozitif sonuç alırsın hayrlisyla mutlaka yaz buraya daBenim ilk denemem bu süreçte dikkat ettiğim birşey yok
İnşallah hepimiz güzel sonuç alırız buraya yazarımİnşallah pozitif sonuç alırsın hayrlisyla mutlaka yaz buraya da
Canım benımde 19 mm yumurta olusmus 20 ye yakın dedi ıgne yazdı ama nobetcı eczanelerde bulamadık pazrtesı sabaha vurulacagın buyuk ıhtımal yarın yıne bulmaya calısacagımDoktordan çıktım, 1 tane 14 mm yumurtam varmış, yarın da 2 tane olacak şekilde femara al pazartesi ilacı içmeden gel dedi bakalım yeniden gidicem
Hangı tarafta yumurtan benım. Sağda olusmusDoktordan çıktım, 1 tane 14 mm yumurtam varmış, yarın da 2 tane olacak şekilde femara al pazartesi ilacı içmeden gel dedi bakalım yeniden gidicem
Ben bugun olacaktım ama iğneyı bulamadımNe yaptınız kızlar ne durumdasınız bende bugün çatlatma ignemi oldum 14 gün sonra inşallah pozitif görürüz varmı vatlatma iğnesi olanlar aramızda
Ovitralle iğne verdi bende bulamadım kendi bulunduğum ilçede arkadaşım merkeze gidiyordu ona aldırdım zor bulununan depolarda olmayan bir iğneBen bugun olacaktım ama iğneyı bulamadım
Sıze iğne ne verdı doktorunuz
Ben hala bulamadım yarına cok gecmi kalmiş olurum bılmıyorum cok sıtreslendımOvitralle iğne verdi bende bulamadım kendi bulunduğum ilçede arkadaşım merkeze gidiyordu ona aldırdım zor bulununan depolarda olmayan bir iğne
İlinize en yakın eczaneleride arayın eğer başka bir yerde tanıdığınız varsa otobüsün soğuk bölmesinde gönderiyolarBen hala bulamadım yarına cok gecmi kalmiş olurum bılmıyorum cok sıtreslendım
Ovitrelle mi? Bulmak çok zor. Hangi şehirdesinizBen hala bulamadım yarına cok gecmi kalmiş olurum bılmıyorum cok sıtreslendım
Balıkesir merkezOvitrelle mi? Bulmak çok zor. Hangi şehirdesiniz
Canım baska sehırden gelene kadar gec kalmiş olacagım yarına bı umut bulmayı deneyecegımmİlinize en yakın eczaneleride arayın eğer başka bir yerde tanıdığınız varsa otobüsün soğuk bölmesinde gönderiyolar
Yarın mı yapacaksınız? Maalesef doktorlar yazıyor veriyor ama ilaç yok. Ben de gonalf a bu yüzden 1 gün geç başladım. Burayı okuyunca baktım Ovitrelle de yok başka ilden gönderttim arkadaşıma. Umarım bulursunuz İstanbul’u zorlayın bence, otobüsle gönderirlerse ulaşırsınız yarınaBalıkesir merkez
Canım benim de yumurta sağda oluşmuş, dün sabah 14 mmdi, bakalım yarın kaç olacak. Doktor pazartesi iğne yapmam daha yumurtan o düzeyde değil, kaç gün daha ilaç kullanacağına bakıcaz dediHangı tarafta yumurtan benım. Sağda olusmus
Canım incir kürü yapsana hemen büyütüyor yumurtayı ben 7 gun ıncır kuru ıyguladım hemen büyümüştüCanım benim de yumurta sağda oluşmuş, dün sabah 14 mmdi, bakalım yarın kaç olacak. Doktor pazartesi iğne yapmam daha yumurtan o düzeyde değil, kaç gün daha ilaç kullanacağına bakıcaz dedisen ne yaptın iğneni bulabildin mi?
Cumartesı gunu yazdı bugunde yarında vurunursan olur demiştı bizbulamafıgımız ıcın pazartesıye kaldı malesef doktor sorun olmaz dedi ama inşallah geç kalmiş olmamYarın mı yapacaksınız? Maalesef doktorlar yazıyor veriyor ama ilaç yok. Ben de gonalf a bu yüzden 1 gün geç başladım. Burayı okuyunca baktım Ovitrelle de yok başka ilden gönderttim arkadaşıma. Umarım bulursunuz İstanbul’u zorlayın bence, otobüsle gönderirlerse ulaşırsınız yarına
Bulabildiniz miCumartesı gunu yazdı bugunde yarında vurunursan olur demiştı bizbulamafıgımız ıcın pazartesıye kaldı malesef doktor sorun olmaz dedi ama inşallah geç kalmiş olmam
Nasıl yaptığını tarif eder misin bana kürüCanım incir kürü yapsana hemen büyütüyor yumurtayı ben 7 gun ıncır kuru ıyguladım hemen büyümüştü
Yarın eczanecım temın etmeye calısacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?