- 28 Eylül 2024
- 523
- 132
- 18
- 25
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
İnşallah hamile kalırsın burda pcos olup hamile kalan bir sürü kişi var hangi ilacı verdi doktorunBenimde ikinci tedavim bende pcos var malesef. Ya hiç olmazsa düşüncesi beni çok korkutuyor
İnşallahbende 28 aralıkta basladım famera kullanmaya aksam sabah olmak uzere gunde ıkı kere seklınde 4 ocakta kontrolum var yumurtalara bakılacak Ocak ayı ugurlu gelır ınsallahh
İnşallah pcosmu var sizdeBen 1 ocakta başladım klomen kullanmaya adetin 6. gününde başlattı yani beş gün günde iki defa olacak şekilde kullanıyorum 9 ocakta kontrole çağırdı yumurta gelişimine göre de çatlatma iğnesi yapılacak ama bu benim 3. denemem olacak inşallah güzel sonuç alırız bu sefer
Geçen ay klomen kullandım bu ay letuİnşallah hamile kalırsın burda pcos olup hamile kalan bir sürü kişi var hangi ilacı verdi doktorun
Femara da iyi bir ilaç pcoslular için klomeni önermiyorlar iyiki bu ay letu kullanıyorsun inşallah bu ay olurGeçen ay klomen kullandım bu ay letu
Letu ve femara aynı ilaç sanırım dimiFemara da iyi bir ilaç pcoslular için klomeni önermiyorlar iyiki bu ay letu kullanıyorsun inşallah bu ay olur
pcos yok tam tersi AMH düşük 0.850 yani rezervim düşükmüşİnşallah pcosmu var sizde
Evet eczacı letu için femaranin muadili dediLetu ve femara aynı ilaç sanırım dimi
Ben daha hiç test yapmadim büyük ihtimalle adet geçince test yapıcam uyarılarınız için teşekkür ederizKızlar benim bununla beraber üçüncü çatlatma iğnesi olacak ve size şunu söyleyebilirim adetiniz dört beş gün geçmeden umutlanmayın hatta mümkünse test de yapmayın ben günde iki defa test yapıyordum herşeyi belirti sanıyordum iğne ce ilaçtan dolayı zaten beta hcg hormonu yükseliyor gebeymişsin gibi hissetmen normal testlerim de hep pozitif çıktı adet günüme kadar bakın adet günümde bile pozitifti o yüzden yıpratmayın kendinizi
pcos yok tam tersi AMH düşük 0.850 yani rezervim düşükmüş
İnşallah hepimize bol bol güzel haberler gelsin bu ay güzel sonuçlar alalımBen 1 ocakta başladım klomen kullanmaya adetin 6. gününde başlattı yani beş gün günde iki defa olacak şekilde kullanıyorum 9 ocakta kontrole çağırdı yumurta gelişimine göre de çatlatma iğnesi yapılacak ama bu benim 3. denemem olacak inşallah güzel sonuç alırız bu sefer
Benim de yarın yani 4 ocakta sabahtan kontrolüm var yumurtaların durumuna bakılacak ama ben günde 1 tane femara kullandım bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalımbende 28 aralıkta basladım famera kullanmaya aksam sabah olmak uzere gunde ıkı kere seklınde 4 ocakta kontrolum var yumurtalara bakılacak Ocak ayı ugurlu gelır ınsallahh
Ayy ne güzel hadi bakalım inşallah, iğneden sonraki ve önceki ilişki sıklığı için ne dedi pekiBende bu ay klomen, dekort, coraspirin, dostinex kullanmaya başladım bugün 11. Gün adetimin kontrolde iki adet 15 mm yumurtam olduğunu soledi doktor cumartesi günü ovitralle iğne vurulcam nasipse bu ay inşallah tutar bakalım
Ben de kasımda femara denedim iğnesiz, inşallah bu ay güzel olacakMerhaba kızlar ben de geçen ay letu+ovitrelle kullandım ama malesef pazar günü negatifi gördüm. Dün letuya doktorum eşliğinde yeniden başladık bir daha deniycez. Ocak ayında gerçek pozitifleri görelim inşallah
İnşallah hepimiz için güzel olsunBen de kasımda femara denedim iğnesiz, inşallah bu ay güzel olacak
Cumartesi öğlen iğneyi vur dedi pazar akşamı ve ondan sonraki üç gün ilişki dediAyy ne güzel hadi bakalım inşallah, iğneden sonraki ve önceki ilişki sıklığı için ne dedi peki
Yarın yazarmısın doktordan cıkıncaBenim de yarın yani 4 ocakta sabahtan kontrolüm var yumurtaların durumuna bakılacak ama ben günde 1 tane femara kullandım bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım
Aşırı diyemem ama bende de hafif hafif ağrı kendini hissettiriyor, sabah 10da benim de randevum. Doktordan çıkınca yazarım sen de güncellersin beniYarın yazarmısın doktordan cıkınca
Benımde 5 te randevum var bakalım yeterı kadar buyumusmu yumurtalar
Yalnız bugun benım cok asırı agrım oldu sendede varmı agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?