- 29 Mart 2015
- 172
- 70
- 98
- 29
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Acaba iğnenin etkisinden dolayımi pozitif çıktı gerçi üstünden baya geçmiş artık bu testlerede güvenilmiyorLetu kullandım 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün iki farklı gebelik testim pozitif çıktı ve kan verdim sonuç negatif
İğnenin etkisi geçen ay 8. Günde geçmişti ama bilmiyorumki iki farklı test ikiside bariz pozitif ama kan negatifAcaba iğnenin etkisinden dolayımi pozitif çıktı gerçi üstünden baya geçmiş artık bu testlerede güvenilmiyor
Eğer adet olmazsanız iki gün sonra tekrar kan verin bence belki yükselirİğnenin etkisi geçen ay 8. Günde geçmişti ama bilmiyorumki iki farklı test ikiside bariz pozitif ama kan negatif
Zannetmiyorum ya kan testi en garantisiEğer adet olmazsanız iki gün sonra tekrar kan verin bence belki yükselir
Evet kan en garantisi inşallah bu ay olurZannetmiyorum ya kan testi en garantisi
İnşallah ama psikolojim kaldırmıyor artık doktora gitmek istemiyorum bir süreEvet kan en garantisi inşallah bu ay olur
Gerçekten bu testlere de güven kalmıyor böyle durumlardaZannetmiyorum ya kan testi en garantisi
Ne zaman test yapabilirsin dedi peki doktorunuz, var mı hissettiğiniz herhangi bir değişiklik vücudunuzdaBende 25 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Kaç yıllık evlisinizİnşallah ama psikolojim kaldırmıyor artık doktora gitmek istemiyorum bir süre
Test konusunda birşey demedi adet gecikmesini bekle dedi kasık ağrısı var belim ağrıyor bendeki değişiklikler bunlar ama iğne hormonlu ya o yüzden olabilirNe zaman test yapabilirsin dedi peki doktorunuz, var mı hissettiğiniz herhangi bir değişiklik vücudunuzda
Evet canım iğne vuranlardan duydum, iğnenin etkileri de olduğu için ayırt etmesi zor oluyormuş. Tahmini adetin ne zaman peki kaç günün var?Test konusunda birşey demedi adet gecikmesini bekle dedi kasık ağrısı var belim ağrıyor bendeki değişiklikler bunlar ama iğne hormonlu ya o yüzden olabilir
15 aydır evliyimKaç yıllık evlisiniz
Aynen ayırt etmesi zor gerçekten 6 7 OcakEvet canım iğne vuranlardan duydum, iğnenin etkileri de olduğu için ayırt etmesi zor oluyormuş. Tahmini adetin ne zaman peki kaç günün var?
Daha yenisin bende 17 aylık evliyim benimde ilk tedavim ilk 6 ay korundum inşallah en kısa zamanda hamile kalırız Allah'tan umut kesilmez hemen morelini bozma bu ayda dene olmadı aşılama geçersin bende çok istiyorum ister istemez herkes gibi stres yapıyorum bir kimyasal gebelik yaşadım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız15 aydır evliyim
Benimde ikinci tedavim bende pcos var malesef. Ya hiç olmazsa düşüncesi beni çok korkutuyorDaha yenisin bende 17 aylık evliyim benimde ilk tedavim ilk 6 ay korundum inşallah en kısa zamanda hamile kalırız Allah'tan umut kesilmez hemen morelini bozma bu ayda dene olmadı aşılama geçersin bende çok istiyorum ister istemez herkes gibi stres yapıyorum bir kimyasal gebelik yaşadım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?