ocak anneleri ve dünürleri topiği

valla bizim kız chicco arabayı duyunca hemen he dedi.ferrari=chicco
nedir bu zamane gençlerinin marka düşkünlüğü dünür....
ayriyeten damadım diye söylemiyorum,pek yakışıklı maşallah....

Son düzenleme:
yani benım pamuk kızıma da laf yok yaniii prensesimiz o bizim artıkkk :))
benım mınık prensesime nice chiccolar feda olsunnnnnnnnnn
o tatlı surata kuban olurum bennn

hihoyyyt bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir dünürüm var hihoyyyt sedaktcım kendisi gelinimde nisa duru :asigim:

bizimde artıkım bi dünürümüz varrrhemide tüm şartlarımızı kabul etti sırnaşık şey

ama bizim kısda değer yaaakaydirigubbakcemile5

öyleyiz esracim sen de kerttin mi bakalim kizini?bak kertmediysen reyhanin oglusu bosta??

yok anam kertmedim:roflol:
kimmiş kızıma talip bakayımÇok üzgünüm çoook

kızlar hayırlı olsun kertikleriniz acaba benim kızıda kertilecek damat adayı kaldımı? biraz kızımdan bahsedeyim çook nazlı çok alıngan bir o kadar güler yüzlü rock ve kolbastıdan hoşlanıyor çığlık atmaya bayılıyor münasip bir eş adayı arıyoruz duyrulur

dünürcüm bak bu yat kat falan verenler var sen kanma sakın onlara nişanı atma sakın ha, bizimde chicco marka arabamız chicco marka ana kucağımız var yakında da chicco marka yatak alıcaz bak ona göre bir şeyimiz yok sanma

benim kızı en çok şey verene verecem, benim degil muu isteduumu yaparum, kimse almassa da 2.ye dönenleri bekler malum 2.eşler daha datlı oliymuşşş

alisha kız bizde adşımladünür olduk nazobülo-nazlıcan156 ege-defne ay anaları adaş kendi isimleri kafiyeli ama dünür aç gözlü çıktı ben daha altın alaıcam diye çooook çalışırım :)))))

waterfull-zeynep215
barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
balım-alisha
linay-ezra
hera-sedakt
nazobülo-nazlıcan156
erkek anası olmak kolay mııı, en iisi sen bi de kız doğur ondan aldıını nazolara verirsin:)

dünür dünür !!
millet neler neler alıo gelinine sen bi halini sormuon???atçam valla yüzükleri !!!!ben papatyamı veriorum sana ooooo..çok kızdık ...

benim kızı en çok şey verene verecem, benim degil muu isteduumu yaparum, kimse almassa da 2.ye dönenleri bekler malum 2.eşler daha datlı oliymuşşş

alisha şimdi sen verdinmi kız lidanın oğluna.bak benim oğlana yine çıktı kısmet ben oğlan kurusu olsun dediydim ama

kiz alisha attin mi yuzugu yine kiz...iki gun giremedik yine vazgecmis...tek tas yuzuk yollayim daha ne ister naz hanim...ay ayol bu kiz analari da hep kendini dusunuyo..hic sormuyo damadim nasil:çok üzgünüm:

alishacım bu ocak bebeklerinde senin kızı taşıyabilcek:) bebek yok sen istersen kasım aralık bebeklerine de bak:)

balım ne diyelim hayrlısı, sizinde hayrlı olsun nişan çocuklar aralarnda anlaşamamışlar kimlen flört edio mehmet eymen

yok yok pembe biz lidanın oğlunda karar verdik, tektaşı da yollıcakmış yanına bi de tamtur, trabzonda isteriz malum karadenizli babamız. şimdilik bu kadar(sen daha da fazla yollayabilirsin dünürcüüm boston ın nesi ünlüyse artk:)))

ooo tektaslar bile yollaniyor bakiyorum da..
pembe biz de isteriz anacim oyle kuru kuru dünürlük olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…