ocak anneleri ve dünürleri topiği

ay batti balik yan gider ne dersen he diyoruz artik da kizi gorelim kaydirigubbakcemile3

bostonun okullari unlu kizini da bizimkiylen beraber harvard.a yollarik...ama artik yeter valla bu kadar...gelelim bizim adetlereeeeeee............:dance:

tmm cnm okusunlar beraber, dedim ya sana göbek bağını yollıyım bi göm onu harvardın bahçeye, sakata gelmeyelim garanti olsun.sizin adetlerde ne var kıız, biz nişanı kına gecesini yaprız beyaz eşya yatak odası alırız başka adet bilmeyiz

waterfull-zeynep215
barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
lida-alisha
linay-ezra
hera-sedakt
balım-nohcoy

uzun beyaz bulut. senin kıza talibim.... senin kızda benim oğlum gibi tombişmiş... iki şişkoyu eş edelim tabi sizde kabul ederseniz oğlum koca yanaklı bembeyaz bir oğlan adımız ismail... kayseriliyiz Allahın emri..... kızınızı oğluma istiyorum

hadi hayirli olsun reyhan...
bu arada seninle hemseriyiz kiz ben de kayseriliyim:))

malesaf yanimda degiller canim kayserideler...
biz burda hasret cekiyoruz iste(

tamam reyhancım olur bu iş yalnız biz kızımıza başlık parası istiyoruz malum mama fiyatları bizim kız öyle sırf sütle doymuyor : ))

ohoo burası almış başını yürümüş dünürüm ne istedin de kabul etmedik sen hele söle bir isteklerini milupadan mamamı istersin chickodan mama sandalyesimi

ohoo burası almış başını yürümüş dünürüm ne istedin de kabul etmedik sen hele söle bir isteklerini milupadan mamamı istersin chickodan mama sandalyesimi

mümkünse mama sandalyesiyle başlayalım,valla kocişe nasıl diyeceğim die şimdiden düşünüorum,yazık adama biri bitmeden diğeri başlıo,şaştı kaldılaelaelaelaelae
tabi ilk önce sevgi bekliorussdelikafadulden

alisha biz kızı henüz vermedik.. Kız evi naz evidir..

alisha korktu benim oğlan musallat olur diye hemen başını bağlamak istiyor:)))kız hardvarda okucakmış okyanus kıyısına yakınmış.bizde deniz kenarındayız okumazsa oğlumda babasının işini devralır.:)) nochoy verdinmi kızı bize bak fazla naz aşık usandırır

ay ya korktugum basima gelmedi insallah...ya balim yazdiklarindan kirildigini dusundum sanki...ya ben onlari yazarken de kimse alinsin istemedim...zaten bugunlerde iyi degilim bari burda birilerini kirip uzmeyim...

ay ya korktugum basima gelmedi insallah...ya balim yazdiklarindan kirildigini dusundum sanki...ya ben onlari yazarken de kimse alinsin istemedim...zaten bugunlerde iyi degilim bari burda birilerini kirip uzmeyim...

alınmadım canım ya ben alishaya takılıyorum.şaka olarak söyledim alisha iyisini bulunca bizi bıraktı diye:))

ALİSHAAAA gördünmü naz ın bize ettiklerini iki oğlanı birbirine katcak nerdeyse:)))

dünrüm alırız tabi ben baktım chickonun bir modelini beğendim gelin kızımızada alırız bir örnek takılırlar artık sende bak modellere kısımızın beğendiği olsun :))))))))))))))

ooo bakiyorum da dunurler erkek taraflari kesenin agzini acmis:)mama sandalyeleri falan:))pembeeeeeee nerdesin anacim,bak benim kizim hicbirsey gormedi sizden ??

ay benim dünür yok ortalarda benim gelini dışarı çıkarmıyor pek hanım gelinciğim dünürüm de çok iyi maşallah Allah bozmasın aramızı nişanımızı attırmasınlar hiç öyle burmaydı tektaştı istemiyorlar valla gönülleri zengin

Bu yakışıklıya kız verilmez mi yavff.. Damadımda çok yakuşuklu... Artık ayrıntıları istemeye geldiğinizde konuşuruz...

ay dünürcüm bu oğlan yedi bitirdi beni giremiyorum siteye yoksa biz de biliriz kızımızı chicco arabalarda gezdirmeyi,mama sandalyelerinde yedirmeyi.gençler aralarında anlaşsın yeter ki:))

ay dünürcüm bu oğlan yedi bitirdi beni giremiyorum siteye yoksa biz de biliriz kızımızı chicco arabalarda gezdirmeyi,mama sandalyelerinde yedirmeyi.gençler aralarında anlaşsın yeter ki:))

anlasirlar,anlasirlar sen merak etme dünürcüm..
ne de olsa ikisi de en inattci ocak bebekleri..kaydirigubbakcemile2
bize cektirirler sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…