yok yok pembe biz lidanın oğlunda karar verdik, tektaşı da yollıcakmış yanına bi de tamtur, trabzonda isteriz malum karadenizli babamız. şimdilik bu kadar(sen daha da fazla yollayabilirsin dünürcüüm boston ın nesi ünlüyse artk:)))
hadi hayirli olsun reyhan...
bu arada seninle hemseriyiz kiz ben de kayseriliyim:))
waterfull-zeynep215
barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
lida-alisha
linay-ezra
hera-sedakt
balım-nohcoy
ohoo burası almış başını yürümüş dünürüm ne istedin de kabul etmedik sen hele söle bir isteklerini milupadan mamamı istersin chickodan mama sandalyesimi
alisha biz kızı henüz vermedik.. Kız evi naz evidir..
alisha korktu benim oğlan musallat olur diye hemen başını bağlamak istiyor:)))kız hardvarda okucakmış okyanus kıyısına yakınmış.bizde deniz kenarındayız okumazsa oğlumda babasının işini devralır.:)) nochoy verdinmi kızı bize bak fazla naz aşık usandırır
ay ya korktugum basima gelmedi insallah...ya balim yazdiklarindan kirildigini dusundum sanki...ya ben onlari yazarken de kimse alinsin istemedim...zaten bugunlerde iyi degilim bari burda birilerini kirip uzmeyim...
alisha korktu benim oğlan musallat olur diye hemen başını bağlamak istiyor:)))kız hardvarda okucakmış okyanus kıyısına yakınmış.bizde deniz kenarındayız okumazsa oğlumda babasının işini devralır.:)) nochoy verdinmi kızı bize bak fazla naz aşık usandırır
ay dünürcüm bu oğlan yedi bitirdi beni giremiyorum siteye yoksa biz de biliriz kızımızı chicco arabalarda gezdirmeyi,mama sandalyelerinde yedirmeyi.gençler aralarında anlaşsın yeter ki:))