ocak anneleri ve dünürleri topiği

barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
balım-alisha
linay-ezra
hera-sedakt
waterfull-zeynep215
yok mu arttıraaaaan

barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
balım-alisha
linay-ezra
hera-sedakt
waterfull-zeynep215
yok mu arttıraaaaan

alishaaaa:eek:klava: waterful ve zeynep215 ismini en üste yaz çabuuuuk
ne de olsa ocak annelerine dünürlğü biz yaydık:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s.

ticker çok güzeeel bende yapiim
waterfull-zeynep215
barclı-ekinsu
montesori-elagülce
inanna-inaysa
pembepanter-kançiçeğim
balım-alisha
linay-ezra
hera-sedakt

anaaaa ciddi ciddi açmışlar topiği,ben o gün şaka sandıydım yeni gördüm daha,hayırlı olsun,
yalnız kız annelerı olarak çok beleşmı verdık ne kızları yaaa:))
linaycım erkek annesi olarak ne yapcan bizim kıza size yakışır şekilde:)))

dünürler hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.
valla benim kız adı üstünde pek nazlı kimseleri beğendiremiyoruz,evde kalıcak böyle giderse turşusunu kurucaz.

talya emre vardı bitane resmini gördüm bugün annesi kimdi unuttum çok yakışıklı onu ayartın bence bi an evvel kapılmadan:)

yahu hıc kızını oven yokk herkes vermıs bırıne olmaskı
belkım bızde talıp olcaz bırılerıne

bu arada oglusumu ozetlıyım
kaslı kuvvetlı maşallah kaydirigubbakcemile3
pek gulmez yani bıraz cıttıyız :nazar:
konusursak konusur geveze degıl ama ıyı bı dınleyıcı :smiley-cool:
eger keyfı yerndeyse de bellı eder saklamaz yanı mutluysa mutludur oyle surat yapmaz yok yere :dilcikar:
oto koltugu ve chıcco marka arabası mevcut odası hazır ceyızı neyı tas tamam ayrıca kızınız ne ısterse almaya hazırız bız bırazda cımcıme bısey ıstıyoruz kaydirigubbakcemile3
oyun halısı desen var oyuncak desen her marka model mevcut ayrıca gelınım olacak kızın da her ıstedıgı oyuncak emrındedır asla bır dedıgını ıkı etmem
yaf daha ne olsun aklıma gelenler bunlar şimdilik ama annesı emın olsun kızı prensesler gıbı elustunde tutulacakk :kahve:

talya emre vardı bitane resmini gördüm bugün annesi kimdi unuttum çok yakışıklı onu ayartın bence bi an evvel kapılmadan:)

lidanın oğlu emre onumu dıosun hem bak o amerikada ,birinin daha emreydı ama hatırlamıom diğerini??

Kançiçeğim kızı göstermiyon hala bi resim neyi yok mu hatun kızın:)

gostericem ama su resimli tickeri yapamiyorum bir turlu..hem sen biraz oglusundan bahset anam öyle kolay kiz almak var misengözlerimebaksanabhem kiz evi naz evi derlerrrrrrr:asigim:

Son düzenleme:

sağol alishacım zaten benim kızın harekete geçeceği yok anası olaraktan olaya bi el atıp yakışıklı bi damat buluyim bari valla evde kalıcak bu kız böyle giderse.....:eek:ama sırf yakışıklılık olmaz dimi ya bizim ufacık isteklerimiz olacak tabikiiiiii evi,arabası,yatı,katı bide devremülkü olması lazımki kızım rahat yaşasın ,yan gelip yatsın..kaydirigubbakcemile2

bide tek taş pırlanta yüksük isteriz fazla büyük olmasına gerek yok inci tanesi kadar olsun yeter.....

yahu hıc kızını oven yokk herkes vermıs bırıne olmaskı
belkım bızde talıp olcaz bırılerıne

bu arada oglusumu ozetlıyım
kaslı kuvvetlı maşallah kaydirigubbakcemile3
pek gulmez yani bıraz cıttıyız :nazar:
konusursak konusur geveze degıl ama ıyı bı dınleyıcı :smiley-cool:
eger keyfı yerndeyse de bellı eder saklamaz yanı mutluysa mutludur oyle surat yapmaz yok yere :dilcikar:
oto koltugu ve chıcco marka arabası mevcut odası hazır ceyızı neyı tas tamam ayrıca kızınız ne ısterse almaya hazırız bız bırazda cımcıme bısey ıstıyoruz kaydirigubbakcemile3
oyun halısı desen var oyuncak desen her marka model mevcut ayrıca gelınım olacak kızın da her ıstedıgı oyuncak emrındedır asla bır dedıgını ıkı etmem
yaf daha ne olsun aklıma gelenler bunlar şimdilik ama annesı emın olsun kızı prensesler gıbı elustunde tutulacakk :kahve:

özlemcim benim kızda hiç gülmez,biraz güldürelim diye kendimizi paralıyoruz valla ,kız dediğin biraz cilveli olur dimi ya ,ama bi gülsün melekler kıskanır,ayrıca kızım diye söylemiyorum çok temizdir,altına yapınca basar çığlığı sıkıysa hemen temizleme,ayriyeten elinde eldiven olmadan bi iş yapmaz.
valla sizde de yok yok bu saydıkların bütün kızların rüyası,bizim nacizane isteklerimizi de karşılarsan olur bu iş.bizim kızında ağzını bi ariyim bakalım o ne diyecek......

gostericem ama su resimli tickeri yapamiyorum bir turlu..hem sen biraz oglusundan bahset anam öyle kolay kiz almak var misengözlerimebaksanabhem kiz evi naz evi derlerrrrrrr:asigim:

benimkinide sağolsun esra yaptı kançiçeğim.

bir de bana yapsa iyi olur.resim koymak istedim aksam yukledim ama resmi gostermiyordu.pembe cok merak ediyor:)))

özlemcim benim kızda hiç gülmez,biraz güldürelim diye kendimizi paralıyoruz valla ,kız dediğin biraz cilveli olur dimi ya ,ama bi gülsün melekler kıskanır,ayrıca kızım diye söylemiyorum çok temizdir,altına yapınca basar çığlığı sıkıysa hemen temizleme,ayriyeten elinde eldiven olmadan bi iş yapmaz.
valla sizde de yok yok bu saydıkların bütün kızların rüyası,bizim nacizane isteklerimizi de karşılarsan olur bu iş.bizim kızında ağzını bi ariyim bakalım o ne diyecek......

amanınnnn vallahı tum istekleri bizim için emir olurr pırlantaların lafımı olur benım gelınım içinnnsengözlerimebaksanab bak daha şimdiden pırlanta kolyesi hazır kocısın dugun hedıyesını birircik gelınıme elımı optugu gun hedıye edıcem aht ettım kaydirigubbakcemile2
temizlik huyları da benzermıs benımkıde oyle accık çişli bezle gezemez cırlar saatı gecınce ayrıyetten de gece işemeyıde bıraktı daha şimdiden ter temiz uyanıyor cokkk tıtız cokkkk senınkısıde he derse oldu bu iş kaydirigubbakcemile3 gerısı kendılerıne kalır artık hihoyyyt

X