Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam reyhancım olur bu iş yalnız biz kızımıza başlık parası istiyoruz malum mama fiyatları bizim kız öyle sırf sütle doymuyor : ))
ayol kavga etmeyin naz için, bu gidişle ben seneye de ocak anası olacam, bi tane de nazmiyemiz olur biriniz onu alırsınız:))))))))))
hasta hasta gözlerim doldu kıızsenağlama saolasın cnm, şiir yazcaktım ama ilham perim kaçmış hastalktan, arkadaşlarımın naz için yazdıı şiirle teşekkür ediimcanım sen çok mutlu ediosun beni,teşekkürlera.s.
AY kusura bakma bizim bilgisayar bozuldu giremedim kulübe..... mama da lafmı benim oğlanda mama yiyo... doymakda bilmiyo şimdi başlık parasını veririzde ,sonra senin kız benim oğlanı nasıl doyuracak bilmemmm..... artık kız istemeye bir kutu mamayla geliriz :)))
benim kız değil senin oğlan benim kızı nasıl doyurur bilmem sadece doyurmakda değil bezi var vitamini var aylık doktor parası tabi ilerleyen zamanda mamadan ayrı ek gıdası birde bizim kız nazlımı nazlı hemencecik küsüeriyor senin oğlanın işi zor allah sabır versin babamız şimdiden nasıl evlendireceğim kızımı derdine düştü : ))
bizim babamızda bu oğlanı evlendirelim artık deyip duruyo :)) artık bizde bakarız gelimize o mutlu olsun yeter.. benim oğlum okadar güler yüzlüki kızın hiçç kaçırmak istemez senin kız küssede o bi gülüşüyle affettirir kendini.... biri küser biri güler geçinip giderler artıkk
bızım ne gelın ortalarda ne dunur
gelınım bak bugun halınzı almaya gıdıyorum ayrıyetten bı ıstegın varmı dıcektımm
artık oynar oynar gulersınız :))