- Konu Sahibi memurhanim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım canim birşey soracağım yemek konusunda ne yapmalıyım sizce nelere dikkat etmeliyimhergün yaz bize canım :)
bol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştimYazarım canim birşey soracağım yemek konusunda ne yapmalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim
Bnm transferim de yarın inşallah çooook heyecanlıyım inşallah zaman su gibi akıp gider ve bu zamanin sonunda hepimiz müjdeli haberler alırızyarın akşam benim de transferim Allah yardımcımız olsun
2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sencebol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştim
Amin inşallah müjdeli haberini alirizyarın akşam benim de transferim Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmez inşallahBnm transferim de yarın inşallah çooook heyecanlıyım inşallah zaman su gibi akıp gider ve bu zamanin sonunda hepimiz müjdeli haberler alırız
sen içini ferah tut bol bol dua et hayırlı ise zaten olacaktır2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sence
Bende bugün regli oldum yarın muayene ye gideceğim başlasın o muhteşem aygünaydın kızlar bugün transferi olan arkadaşlarım var. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin .Müjdeli haber bizlere vermek nasip olsun inş P pelinsucum K Karendila unuttuğum varmı başka bugün transferi olan
Merhaba opudan önce ilaç kullandığınız dönemde akıntınız oldu mu jihiç? Benim ilk ıvf dememem . Gonal f kullandım 5 gün sonra kontrole gittim bana çatlama önleyici bir ilaç verdiler bacaktan yapıyorum.gonal f kullanmaya devam et dediler.2 gün sonra kontrole gideceğim ama dünden beri akıntım var . Normal mi sizce bilen biri söyleyebilir miSelam güzel kız kardeşlerim
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)