• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Yazarım canim birşey soracağım yemek konusunda ne yapmalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim
bol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştim

bol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştim
2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sence

günaydın kızlar bugün transferi olan arkadaşlarım var. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin .Müjdeli haber bizlere vermek nasip olsun inş P pelinsucum K Karendila unuttuğum varmı başka bugün transferi olan

2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sence
sen içini ferah tut bol bol dua et hayırlı ise zaten olacaktır

Selam güzel kız kardeşlerim :KK200:
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
Merhaba opudan önce ilaç kullandığınız dönemde akıntınız oldu mu jihiç? Benim ilk ıvf dememem . Gonal f kullandım 5 gün sonra kontrole gittim bana çatlama önleyici bir ilaç verdiler bacaktan yapıyorum.gonal f kullanmaya devam et dediler.2 gün sonra kontrole gideceğim ama dünden beri akıntım var . Normal mi sizce bilen biri söyleyebilir mi☺️

Back