- 25 Eylül 2024
- 269
- 141
- 18
- Konu Sahibi memurhanim
-
Kızlar transferin bugun 4.günü gaz dışında herhamgi belirtim yok ilk gün kasım ağrım varfı şuan o da yok normalmi sizce
Benim 5.gün embriyosu ay bende 3 ocakta oldum sizinki kaçıncı gün tazemi ve belirti varmı sizdeMerhaba kaçıncı günü embriyo transferi oldunuz benimde 2. Gün sayılır bugün 3 ocakta transfer oldum
5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum canım belirti olarak öyle arada kasık ağrısı var çok sık wc gidiyorum iğneler belkide ilaçların etkisi birde geçen ay bu tarihler regli oldum belkide ondan dolayı.Benim 5.gün embriyosu ay bende 3 ocakta oldum sizinki kaçıncı gün tazemi ve belirti varmı sizde
Test günümüz aynı muhtemelen 12si inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz. Nasıl geçiriyorsun yatıyormusun yoksa normale döndünmü5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum canım belirti olarak öyle arada kasık ağrısı var çok sık wc gidiyorum iğneler belkide ilaçların etkisi birde geçen ay bu tarihler regli oldum belkide ondan dolayı.
15 Ocak dedi bizim doktor canım valla ben yatamıyorum çok yattıkça sersem gibi oluyorum oyuzden gayet normal hayatıma döndüm çalışıyorum ama rapor aldım sadece evde işlerime bakıyorum oturuyorum kan akışı gerekiyor bence yatmak hep iyi olmaz diye düşünüyorum çünkü kan sulandırıcı iğne falan başladık sen nasıl geçiriyorsunTest günümüz aynı muhtemelen 12si inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz. Nasıl geçiriyorsun yatıyormusun yoksa normale döndünmü
Bende rapor aldım işe gitmiyorum ama çok da fazla hareket ettiğim söylenemez yavaş yavaş evde hareket ediyorum15 Ocak dedi bizim doktor canım valla ben yatamıyorum çok yattıkça sersem gibi oluyorum oyuzden gayet normal hayatıma döndüm çalışıyorum ama rapor aldım sadece evde işlerime bakıyorum oturuyorum kan akışı gerekiyor bence yatmak hep iyi olmaz diye düşünüyorum çünkü kan sulandırıcı iğne falan başladık sen nasıl geçiriyorsun
Canım hiç belirti arama ilaçlardan oluyor benim belirti hissettiğim transferim negatif hiç belirti olmayan transferim pozitif olmuştu .belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyor .sen hiç belirti aramaKızlar transferin bugun 4.günü gaz dışında herhamgi belirtim yok ilk gün kasım ağrım varfı şuan o da yok normalmi sizce
Her saat başı artık düşünmiycem diyorum ama düşünmeden de yapamıyorumCanım hiç belirti arama ilaçlardan oluyor benim belirti hissettiğim transferim negatif hiç belirti olmayan transferim pozitif olmuştu .belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyor .sen hiç belirti arama
Canım kız kardeşim bak şöyle düşün bu düşünce bana hep iyi gelmiştir . Yumurtası olmayan opu bile olamayan tedavisi iptal olan bir sürü insan var .şükür opu oldun embrion oluştu ve transfer oldun bunlar o kadar sukredecek şeyler ki... Sen elinden geleni yaptın tedavini oldun doktoruna güvendin sıra Rabbimde ..sen saatlerce yatsan kuruyemişler avakodolar yesen gece gündüz düşünsen de o bebek sana nasip olacaksa her şekilde olacak . Bence bu anların tadını çıkarHer saat başı artık düşünmiycem diyorum ama düşünmeden de yapamıyorumama çok teşekkür ederim içimi biraz da olsa rahatlattınız
Ne kadar tatlısın o kadar iyi geldiki bana sana anlatamamCanım kız kardeşim bak şöyle düşün bu düşünce bana hep iyi gelmiştir . Yumurtası olmayan opu bile olamayan tedavisi iptal olan bir sürü insan var .şükür opu oldun embrion oluştu ve transfer oldun bunlar o kadar sukredecek şeyler ki... Sen elinden geleni yaptın tedavini oldun doktoruna güvendin sıra Rabbimde ..sen saatlerce yatsan kuruyemişler avakodolar yesen gece gündüz düşünsen de o bebek sana nasip olacaksa her şekilde olacak . Bence bu anların tadını çıkar
ben 3. denemede kavuştum kızıma tam bitti artık dediğim umutsuzluğun dibini yaşadığım bir andı .. Mucize gibi geldi demekki o iki negatifin acısını yaşayacakmışım. Sen Rabbime güven canım .her zaman yaz konuşuruz .Bizi bizden başka kimse anlamazNe kadar tatlısın o kadar iyi geldiki bana sana anlatamaminşallah nasibimizde hayırlısıyla evladımıza kavuşmak vardır
Benimde ikinci denemem ilkinde pozitifi görmüştüm ama kalp atışı yoktu şuanda heyecanla beklemedeyim. İlkinde belirtilerim vardı ama hangi aşamada başladığını da hatırlamıyorum o yüzden karşılaştırmada tam yapamıyorum beni strese o sokuyor ama beklemekten başkada çaremiz yok işteben 3. denemede kavuştum kızıma tam bitti artık dediğim umutsuzluğun dibini yaşadığım bir andı .. Mucize gibi geldi demekki o iki negatifin acısını yaşayacakmışım. Sen Rabbime güven canım .her zaman yaz konuşuruz .Bizi bizden başka kimse anlamaz
hakkımızda hayırlısı olur inşallah canımBenimde ikinci denemem ilkinde pozitifi görmüştüm ama kalp atışı yoktu şuanda heyecanla beklemedeyim. İlkinde belirtilerim vardı ama hangi aşamada başladığını da hatırlamıyorum o yüzden karşılaştırmada tam yapamıyorum beni strese o sokuyor ama beklemekten başkada çaremiz yok işte
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız inşallah.Merhaba bugün bende taze transfer oldum rabbim nasip eder inşallah hepimize
Merhaba ben bugün ikinci tranferi mi oldum inşallah bu kez tutacak çift transfer yaptırdım bu kez inşallah hepimizin kucağında bebisleri olurSelam güzel kız kardeşlerim
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
ne güzel inşallah tutar ve o müjdeli haberi verirsin bizeMerhaba ben bugün ikinci tranferi mi oldum inşallah bu kez tutacak çift transfer yaptırdım bu kez inşallah hepimizin kucağında bebisleri olur
Amin inşallah ayın 18 belli olacak nasıl bekliyecem hiç bilmiyorum bu bekleyiş çok stresline güzel inşallah tutar ve o müjdeli haberi verirsin bize
hergün yaz bize canım :)Amin inşallah ayın 18 belli olacak nasıl bekliyecem hiç bilmiyorum bu bekleyiş çok stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?