OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Yarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...
Lekelenme olup pozitif olan da çok oldu canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Yani benim adet sancılarım oldu ama test günümden sonra oldu canım .
Zaten internette okudum...Sancı diye bir belirti yokmuş...O şehir efsanesi...Doktorun biri web sitesinde yazmış bunu...Çoğu sancı çeken kişi de olumsuz sonuç aldı zaten...

Ve 3. transferim pozitif hanımlar mutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri önce idrar testi yaptım evde hem de 3 defa inanamadım ama hepsi pozitifti. Kan verdim ve ta tam hamileyim 2 gün sonra tekrar beta baktıracağım. Embriyom orta kaliteydi 5 . güne gitmişti, doktor gebelik şansının düşük olduğunu söylemişti ama tutundu bebeğim darısı tüm bekleyenlerin başına ....

Canım hayırlı olsun Umarım senin hamileliğin devam eder. Ben ve bir kaç arkadaşım da pozitifi gördük. Fakat sonradan kimyasale döndü. 2. testi bekle mutlaka. Kimseyle paylaşma. Sonradan çok daha üzücü oluyor. Umarım sana Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder. Kucağına almayı nasip eder. Yanlış anlama amacım moralini bozmak değil. Bu anı yaşadık ama sonu gelmedi. Keşke en başta negatif olsaydı. Mutlu haberi herkese verip, sonra kötü haber vermek çok üzücüydü.

Rabbim İnşallah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin çok sevindim

Çok sevindim, gözünüz aydın..Burada ilk defa paylaşımınızı görüyorum. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz...Beta değeriniz kaç çıktı?

Şu mesajı sanki kendim yazmış gibi sevindim...İnşallah bana da böyle pozitif bir mesaj yazmak nasip olur...

5. gün embriyosu için genelde tutma başarısı yüksek diyorlar..O zaman 6. gün embriyosu bu açıdan daha şanslı olabilir.
6.gün embriyosu genelde yavaş gelişen embriyolarms 5.günden %10 daha düşükmüs kalitesi

Bir de hangi belirtileri yaşadınız söyler misiniz? veya neler yaptınız bu süreçte. Nasıl geçirdiniz günlerinizi?

Sevgili arkadaşlarım yazılanları her zaman takip ediyorum. Bir isteğim olacak. Acaba olumsuz deneyimlerinizi burada yazmasanız olur mu? Yani bende pozitif gördüm ama negatifmiş, kalbini duydum ama düşük yaptım…sürekli bi evham haline giriyorum bunları gördükçe. Endişeleniyorum. Acaba benimde başıma gelir mi diye. Sürekli kendimi bunları araştırırken buluyorum. Düşük belirtisi boş gebelik belirtisi kimyasal belirtisi. Özellikle mutlu haberlerini aldığımız arkadaşlarımıza negatif mesajlar yazmak çok üzücü. Betam 11 gelince beni de çok üzmüşlerdi … 4 senedir çocuk istiyorum benimde negatif denemelerim oldu ama kimseyi üzmek istemediğim için hiç bunları yazıp akıllarına düşürmek istemedim

Aslında olumlu veya olumsuz olsun bütün mesajlar hepimizi etkiliyor. Çünkü sürekli aklımıza takmamıza sebep oluyor. Buna ben de dahilim. Eşimin sürekli girmemem konusunda uyarılarına rağmen kendimi buraya girmekten alamıyorum...

Olumlular olumsuzlar gibi stres yaratmıyor ama gebeliğinde en büyük düşmanı stres. böyle giderse bende gitmeyeceğim artık

Merhaba kızlard, bende engeli yemişim kaç gündür giremiyordumm simir oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…