- Emoji Skoru
- 13.986
- Puanlar
- 208
Yani benim adet sancılarım oldu ama test günümden sonra oldu canım .Peki adet olacak gibi his ve ağrın oldu mu ve olduysa kaç gün sürdü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani benim adet sancılarım oldu ama test günümden sonra oldu canım .Peki adet olacak gibi his ve ağrın oldu mu ve olduysa kaç gün sürdü?
Lekelenme olup pozitif olan da çok oldu canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzYarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...
Ay inşallah, önceleri sanki daha umutluydum...Neyse olumlu düşüneyim...Lekelenme olup pozitif olan da çok oldu canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Zaten internette okudum...Sancı diye bir belirti yokmuş...O şehir efsanesi...Doktorun biri web sitesinde yazmış bunu...Çoğu sancı çeken kişi de olumsuz sonuç aldı zaten...Yani benim adet sancılarım oldu ama test günümden sonra oldu canım .
Amin canım. Şifa olsun inşallahÇok sağol canım yaptım dediğini sanırım o işe yaradı hafif sökmeye başladı biraz da rahatlattı Allah razı olsun![]()
Canım benim ilkinde 2 gün lekelenmem olmuştu. Tutunurken olmuş. Pozitif gelmişti. Doğuma kadar da adet tarihim geldikçe sancılarım olmuştu.Ay inşallah, önceleri sanki daha umutluydum...Neyse olumlu düşüneyim...![]()
Canım hayırlı olsunVe 3. transferim pozitif hanımlarmutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri
önce idrar testi yaptım evde hem de 3 defa inanamadım ama hepsi pozitifti. Kan verdim ve ta tam hamileyim
2 gün sonra tekrar beta baktıracağım. Embriyom orta kaliteydi 5 . güne gitmişti, doktor gebelik şansının düşük olduğunu söylemişti ama tutundu bebeğim
darısı tüm bekleyenlerin başına ....
Rabbim İnşallah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin çok sevindimVe 3. transferim pozitif hanımlarmutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri
önce idrar testi yaptım evde hem de 3 defa inanamadım ama hepsi pozitifti. Kan verdim ve ta tam hamileyim
2 gün sonra tekrar beta baktıracağım. Embriyom orta kaliteydi 5 . güne gitmişti, doktor gebelik şansının düşük olduğunu söylemişti ama tutundu bebeğim
Çok sevindim, gözünüz aydın..Burada ilk defa paylaşımınızı görüyorum. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz...Beta değeriniz kaç çıktı?Ve 3. transferim pozitif hanımlarmutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri
Şu mesajı sanki kendim yazmış gibi sevindim...İnşallah bana da böyle pozitif bir mesaj yazmak nasip olur...Ve 3. transferim pozitif hanımlarmutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri
6.gün embriyosu genelde yavaş gelişen embriyolarms 5.günden %10 daha düşükmüs kalitesi5. gün embriyosu için genelde tutma başarısı yüksek diyorlar..O zaman 6. gün embriyosu bu açıdan daha şanslı olabilir.
Bir de hangi belirtileri yaşadınız söyler misiniz? veya neler yaptınız bu süreçte. Nasıl geçirdiniz günlerinizi?Ve 3. transferim pozitif hanımlarmutluluktan iki gözüm iki çeşme dünden beri
Aslında olumlu veya olumsuz olsun bütün mesajlar hepimizi etkiliyor. Çünkü sürekli aklımıza takmamıza sebep oluyor. Buna ben de dahilim. Eşimin sürekli girmemem konusunda uyarılarına rağmen kendimi buraya girmekten alamıyorum...Sevgili arkadaşlarım yazılanları her zaman takip ediyorum. Bir isteğim olacak. Acaba olumsuz deneyimlerinizi burada yazmasanız olur mu? Yani bende pozitif gördüm ama negatifmiş, kalbini duydum ama düşük yaptım…sürekli bi evham haline giriyorum bunları gördükçe. Endişeleniyorum. Acaba benimde başıma gelir mi diye. Sürekli kendimi bunları araştırırken buluyorum. Düşük belirtisi boş gebelik belirtisi kimyasal belirtisi. Özellikle mutlu haberlerini aldığımız arkadaşlarımıza negatif mesajlar yazmak çok üzücü. Betam 11 gelince beni de çok üzmüşlerdi … 4 senedir çocuk istiyorum benimde negatif denemelerim oldu ama kimseyi üzmek istemediğim için hiç bunları yazıp akıllarına düşürmek istemedim![]()
Olumlular olumsuzlar gibi stres yaratmıyor amaAslında olumlu veya olumsuz olsun bütün mesajlar hepimizi etkiliyor. Çünkü sürekli aklımıza takmamıza sebep oluyor. Buna ben de dahilim. Eşimin sürekli girmemem konusunda uyarılarına rağmen kendimi buraya girmekten alamıyorum...
Çıktı sonucum![]()
Merhaba kızlard, bende engeli yemişim kaç gündür giremiyordumm simir oldum yaaaAslında olumlu veya olumsuz olsun bütün mesajlar hepimizi etkiliyor. Çünkü sürekli aklımıza takmamıza sebep oluyor. Buna ben de dahilim. Eşimin sürekli girmemem konusunda uyarılarına rağmen kendimi buraya girmekten alamıyorum...
Neden engel yemişsinMerhaba kızlard, bende engeli yemişim kaç gündür giremiyordumm simir oldum yaaa![]()
Kendi kendimi şikayet ettim resim paylaşmıştım onu tekrar silmek için resmimi şikayet ettim engeli yedimNeden engel yemişsin![]()