OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ya benimde sabah verdiğim kan hala çıkmadı sağlık ocağında verdim güya akşam çıkar diye. Çıkmadığı için iğnemi fitilimi oldum 😭 hayır sonuç neyse bilsem bari. Göğsüm sızlıyor artık ilaçlardan . Ayaklarım da elektrik çarpmış gibi yapıyor arada . Çok ilaç yüklendik tabi. Estrofem de devam 🥹
Bu işin psikolojisi çok farklı. Bizim yaşadığımız şeyi bizden başka kimse anlayamaz. Ama rabbimden gelen her şeye şükür. Aslında reglim başlayacak. Ama kahverengi leke gelince beynim hala şey diyor. Acaba geç mi yerleşti😂😂 Bir umut. Ama aslında ne olduğunu ve sonucu biliyorsun. Yine de umutlanmak istiyorsun. Bir mucize gerçekleşir diye 🙂

Dördüncü son bebişimizi 5.gün embriyosu 28inde transfer oldum bugün kan verdim 0.6 ama doktorum benim için 12.gün değer önemli dedi iğne ilaçlarına devam et dedi bu değer 3günde yükselir mi 😅😬 ben olumsuz diye hazırlanmıştım böyle demesi umutlandırdı🥺

Dördüncü son bebişimizi 5.gün embriyosu 28inde transfer oldum bugün kan verdim 0.6 ama doktorum benim için 12.gün değer önemli dedi iğne ilaçlarına devam et dedi bu değer 3günde yükselir mi 😅😬 ben olumsuz diye hazırlanmıştım böyle demesi umutlandırdı🥺
Ben şimdi kan verdim. 7. Gün negatifti. İnşallah pozitif olur. Sana da umut olurum🥰

Maalesef canım negatif 🙃
Canım çok üzüldüm ne olursa olsun son ana kadar bir umut ile bekliyoruz böyle olunca sonucu bilsek de insanın içi başka oluyor🙁 Allah'ım kırılan gönlümüze öyle güzellikler versin ki unutulalim bütün bu çektiklerimizi 🤲 inşaAllah Rabbim en tez vakit kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin 🤗

Canım çok üzüldüm ne olursa olsun son ana kadar bir umut ile bekliyoruz böyle olunca sonucu bilsek de insanın içi başka oluyor🙁 Allah'ım kırılan gönlümüze öyle güzellikler versin ki unutulalim bütün bu çektiklerimizi 🤲 inşaAllah Rabbim en tez vakit kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin 🤗
Aminnn canım 🤗

Back