OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar, yardim. 5.Gün embriyosu iyi kalite bir tanede orta kalite transfer oldum.
6.Gün beta 12,14
7.Gün beta 24,55
10.gun beta 81 71
Bana 10.Gün cok az geldi. En az 100 üzeri olmalıydı. Çok korkuyorum artmazsa kimyasal olursa. Fikri olan var mi?

Kızlar, yardim. 5.Gün embriyosu iyi kalite bir tanede orta kalite transfer oldum.
6.Gün beta 12,14
7.Gün beta 24,55
10.gun beta 81 71
Bana 10.Gün cok az geldi. En az 100 üzeri olmalıydı. Çok korkuyorum artmazsa kimyasal olursa. Fikri olan var mi?
Benim 10.gün 73tü 12.gün 183 oldu doktor normal dedi

Benim 10.gün 73tü 12.gün 183 oldu doktor normal dedi
Ya gerçekten mi kafayı yicem moralim cok bozuldu cunku.ben 2 gün bekleyemem yarin yine kan vercem hatta keisn aksam 5 te yine veririm var mı artış. Ben böyle durumlarda sağlıklı düşünemiyorum. Çok ümitlendim ve suan cok korkuyorum. Umairm benimde artar

Ya gerçekten mi kafayı yicem moralim cok bozuldu cunku.ben 2 gün bekleyemem yarin yine kan vercem hatta keisn aksam 5 te yine veririm var mı artış. Ben böyle durumlarda sağlıklı düşünemiyorum. Çok ümitlendim ve suan cok korkuyorum. Umairm benimde artar
Bende çok korkmuştum ama önemli olan sayısı değil 2 günde 2 katı artmasıymış sizinde düzenli olarak artmış😻

Bende çok korkmuştum ama önemli olan sayısı değil 2 günde 2 katı artmasıymış sizinde düzenli olarak artmış😻
6.gun den itibaren düzenli mi sence? Sanki daha fazla olması gerekiyormus diye kurdum
Suan ise odaklanamiyorum. ESimi de bunaltiyorum. Dr. A yazdim okudu ama dönmedi. Biraz yogun kendisi ama cevap verilmemesine de cok kızıyorum.

Şu an tek istediğim vücudumun normale dönmesi. Karnım 4 aylık gibi. Ne zaman normale döneceğim. Rahim eski haline ne zaman gelecek. 4 kilo fazla çıkıyorum tartıda. Her zaman ne yediysem bu süreçte onu yedim. Bu kilo mu, yoksa hormonlardan dolayı mı?

Şu an tek istediğim vücudumun normale dönmesi. Karnım 4 aylık gibi. Ne zaman normale döneceğim. Rahim eski haline ne zaman gelecek. 4 kilo fazla çıkıyorum tartıda. Her zaman ne yediysem bu süreçte onu yedim. Bu kilo mu, yoksa hormonlardan dolayı mı?
Canım ilaçlar 1,5-2 kilo kadar ödem tutuyormuş. Bol su iç . Turşu, tuz ve tatlılardan canım biraz uzak kal. Benim karnımda öyle kocaman oldu. Rahim ilk adetle normale dönüyor. Hatta 2. Adetle tekrar transfer yapılabiliyor. Ben tartıya göre bir kilo vermişim. Ama görünüş olarak almış gibiyim

Selamlar, bende 23 Ocak transferiyim, bu süreçlerde bolca okudum forumları çok merak ettiğim şeylerde bilgiler buldum, o yüzden belki ileri de birilerine bi bilgi olur diye yazmak istedim😊23 ocakta transfer 1 Şubat kan testi günümdü, dayanamadım 2 gün önce yani transfer dahil 8.gunde beni biraz daha tutsun diye idrar testi yaptım ki ilk idrarla fln diil baya aksam, bu şekilde silik çıktı hemen kan vermeye gittim 166 çıktı, sonra 2 güne yenileme ile 10.gun 305 , 12.gun 877 çıktı yarın 16.gun doktor artk gerek yok kana diip pzt kese için randevu verse de şu an tek varlığını hissettiğim şey kan testleri olduğu için yarın yine vericem🙈belirtilere gelince 11.gun hafif kahve lekelenme oldu baya bı tırstım hatta coraspin kullandığım için ona yordum fln ama sanırım yerleşme kanamasıydi, çünkü sadece peceteye sildikce hafif lekelenme geliyordu, 3-4 gündür regl olcakmisim gibi hafif kramplar ve ayakta aşırı üşüme var🥹başka hiç bir belirti yaşamadım, o yüzden hiç belirti olmayanlara da belki umut olur😊5.gun donmus embriyo transferi yapıldı çift olarak, artışa göre ikizde olabilir ama kesede gorcez artk dedi doktor, bakalım sağlıkla ilerler minikler inşallah 🥰 herhangi bir sorusu olan vs elimden geldiğince yanıtlamak isterim, Allah isteyen herkese nasip etsin🥹🥰
1000086694.jpg

Merhaba 3.gun embriyosu bugün 10.gumdeyim beta 17 çıktı biraz bana düşük geldi ama hayırlısı arkadaşlar ❤️

Selamlar, bende 23 Ocak transferiyim, bu süreçlerde bolca okudum forumları çok merak ettiğim şeylerde bilgiler buldum, o yüzden belki ileri de birilerine bi bilgi olur diye yazmak istedim😊23 ocakta transfer 1 Şubat kan testi günümdü, dayanamadım 2 gün önce yani transfer dahil 8.gunde beni biraz daha tutsun diye idrar testi yaptım ki ilk idrarla fln diil baya aksam, bu şekilde silik çıktı hemen kan vermeye gittim 166 çıktı, sonra 2 güne yenileme ile 10.gun 305 , 12.gun 877 çıktı yarın 16.gun doktor artk gerek yok kana diip pzt kese için randevu verse de şu an tek varlığını hissettiğim şey kan testleri olduğu için yarın yine vericem🙈belirtilere gelince 11.gun hafif kahve lekelenme oldu baya bı tırstım hatta coraspin kullandığım için ona yordum fln ama sanırım yerleşme kanamasıydi, çünkü sadece peceteye sildikce hafif lekelenme geliyordu, 3-4 gündür regl olcakmisim gibi hafif kramplar ve ayakta aşırı üşüme var🥹başka hiç bir belirti yaşamadım, o yüzden hiç belirti olmayanlara da belki umut olur😊5.gun donmus embriyo transferi yapıldı çift olarak, artışa göre ikizde olabilir ama kesede gorcez artk dedi doktor, bakalım sağlıkla ilerler minikler inşallah 🥰 herhangi bir sorusu olan vs elimden geldiğince yanıtlamak isterim, Allah isteyen herkese nasip etsin🥹🥰Eki Görüntüle 3540442
Ne güzel bir bilgilendirme yapmışsınız çok teşekkür ederiz 🥰 bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰

Birşey soracağım 7. veya 8. günde beta sıfır veya sıfıra yakın değer çıkarsa 12. gün artma olasılığı var mı? şunun için soruyorum...Bugün ben de kan vereyim çok düşükse ya da sıfır ise ilaçlara devam etmeye gerek var mı? estrofem bitti, iğne bitmek üzere, neden para verip tekrar alayım ki?

Birşey soracağım 7. veya 8. günde beta sıfır veya sıfıra yakın değer çıkarsa 12. gün artma olasılığı var mı? şunun için soruyorum...Bugün ben de kan vereyim çok düşükse ya da sıfır ise ilaçlara devam etmeye gerek var mı? estrofem bitti, iğne bitmek üzere, neden para verip tekrar alayım ki?
Sonucu doktoruna at istersen ona doktorun karar versin canım gerek var mı diye

Benim 7.gün 11 çıkmıştı. Pes etmek yok 💕

Back