- 26 Ocak 2024
- 115
- 62
- 18
3.gün olduğu için anca anca tutunuyordurBenim bugün 10.gun ve 17 geldi üzgünüm3.gun embriyosu
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gün olduğu için anca anca tutunuyordurBenim bugün 10.gun ve 17 geldi üzgünüm3.gun embriyosu
Umarım inşallah ya3.gün olduğu için anca anca tutunuyordur![]()
Sonucum çıktı Negatif ☺ nasip dıger donmuş bebiklerime İnşallahYok canım yarına kaldı herhaldesenin sonucun açıklandı mı
Aaa 0 degermi çıktı canimSonucum çıktı Negatif ☺ nasip dıger donmuş bebiklerime İnşallah![]()
Ayy Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelamlar, bende 23 Ocak transferiyim, bu süreçlerde bolca okudum forumları çok merak ettiğim şeylerde bilgiler buldum, o yüzden belki ileri de birilerine bi bilgi olur diye yazmak istedim23 ocakta transfer 1 Şubat kan testi günümdü, dayanamadım 2 gün önce yani transfer dahil 8.gunde beni biraz daha tutsun diye idrar testi yaptım ki ilk idrarla fln diil baya aksam, bu şekilde silik çıktı hemen kan vermeye gittim 166 çıktı, sonra 2 güne yenileme ile 10.gun 305 , 12.gun 877 çıktı yarın 16.gun doktor artk gerek yok kana diip pzt kese için randevu verse de şu an tek varlığını hissettiğim şey kan testleri olduğu için yarın yine vericem
belirtilere gelince 11.gun hafif kahve lekelenme oldu baya bı tırstım hatta coraspin kullandığım için ona yordum fln ama sanırım yerleşme kanamasıydi, çünkü sadece peceteye sildikce hafif lekelenme geliyordu, 3-4 gündür regl olcakmisim gibi hafif kramplar ve ayakta aşırı üşüme var
başka hiç bir belirti yaşamadım, o yüzden hiç belirti olmayanlara da belki umut olur
5.gun donmus embriyo transferi yapıldı çift olarak, artışa göre ikizde olabilir ama kesede gorcez artk dedi doktor, bakalım sağlıkla ilerler minikler inşallah
herhangi bir sorusu olan vs elimden geldiğince yanıtlamak isterim, Allah isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3540442
Üzüldüm canım inşallah diğer bebeklerin tutunur canımSonucum çıktı Negatif ☺ nasip dıger donmuş bebiklerime İnşallah![]()
İnşallah en yakın zamanda Allah kısmet eder bebişiniziSonucum çıktı Negatif ☺ nasip dıger donmuş bebiklerime İnşallah![]()
Aminnnnİnşallah en yakın zamanda Allah kısmet eder bebişinizi![]()
İnşallah sabah yapmıştım atmıştım hatta test hatalıydı demek kiÜzüldüm canım inşallah diğer bebeklerin tutunur canımsen idrar testi yapmış mıydın
Değeri bilmiyorum da Doktorum aradı maalesef negatif dedi öyle diyince değeri sormak aklıma gelmedi zaten adet olur gibi kanama gelmeye başlamıştıAaa 0 degermi çıktı canim
Aa evet konuşmuşuz hatta. Ay ben de unutkanlık başladıGünaydın sabah erken kalkıp yaptım ilk beş dakıka çıkmadı çöpe attım yattım uyudum uyanınca tekrar bakım dedim böyle olmuş kan vermeye gidiyorm simdi
İnşallah senın güzel sonuçlarını duyarızAa evet konuşmuşuz hatta. Ay ben de unutkanlık başladıçok ilaç alıyoruz ondan herhalde
Hayırlısı olsun cnm rabbim en guxel zamanda nasip etsinDeğeri bilmiyorum da Doktorum aradı maalesef negatif dedi öyle diyince değeri sormak aklıma gelmedi zaten adet olur gibi kanama gelmeye başlamıştı
Hayırlı olsun inşallah. Ocak grubu olarak başladık ama diğer topiklerden daha fazla iletişimdeyiz…şubat transferleri de gelmeye başladı. HoşgeldinizBende bugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli transfer oldum inşallah tutunur hepimizin yavruları![]()
AmiiinAyy Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahPredictor early mi bu test? 8.günde böyle silikken 166 sonucunu mu aldınız ?
![]()
Ay maşallah gerçektenn yaaAmiiinsoftec diye bı gebelik testi, hatta 25 üzeri tespit diye yazdığını eve gelince görüp bu kadar erken çıkmaz diye iyice mutsuz olmuştum
![]()
Ay maşallah canım ya . Senin adına çok sevindim. Bu beta değerini yazman da iyi oldu. Herkese örnek olur. En başta tam artmayan anneler için umut olurKızlar negatif olan arkadaşlarımın üzüntüsünü de pozitif olan arkadaşlarımın da sevincini çok içten paylaşıyorum.
Kendi mutluluğumu da sizlere yazmadan edemiyorum. Ben bugün sezaryen bölgemde keskin bir sancıyla dr a gittim. Giderken dış gebelik diye nasıl korktum anlatamam. Dr ilk bakışta göremedi ama biraz gezdirince usg yi iki tane çok çok minik kese gördü. Tam 6. Hafta bitti bugün biraz evham yaptım tam görünmesini umuyordum ama iki tane olduğu için öyle olduğunu söyledi. En azından şu an için olumsuz bir durum yok. 8. Gün betam 115 10. Gün 177 çıkmıştı sonra normal ikiye katladı. Benim bir oğlum var fakat öncesinde sonrasında o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki…. Demem o ki embriyo oluşuyorsa hiç canınızı sıkmayın. Yerleşmek için en uygun zamanı kolluyorlar. Kimse umudunu yitirmesin lütfen![]()
Kızlar negatif olan arkadaşlarımın üzüntüsünü de pozitif olan arkadaşlarımın da sevincini çok içten paylaşıyorum.
Kendi mutluluğumu da sizlere yazmadan edemiyorum. Ben bugün sezaryen bölgemde keskin bir sancıyla dr a gittim. Giderken dış gebelik diye nasıl korktum anlatamam. Dr ilk bakışta göremedi ama biraz gezdirince usg yi iki tane çok çok minik kese gördü. Tam 6. Hafta bitti bugün biraz evham yaptım tam görünmesini umuyordum ama iki tane olduğu için öyle olduğunu söyledi. En azından şu an için olumsuz bir durum yok. 8. Gün betam 115 10. Gün 177 çıkmıştı sonra normal ikiye katladı. Benim bir oğlum var fakat öncesinde sonrasında o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki…. Demem o ki embriyo oluşuyorsa hiç canınızı sıkmayın. Yerleşmek için en uygun zamanı kolluyorlar. Kimse umudunu yitirmesin lütfen![]()
Ay maşallah canım ya . Senin adına çok sevindim. Bu beta değerini yazman da iyi oldu. Herkese örnek olur. En başta tam artmayan anneler için umut olurRabbim sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin canım. Çok güzel maşallah
![]()
Çoook teşekkür ederim. İkiz gözümü korkutmakla beraber çok sevindim be hallederiz evelallah. Herkese muradını versin Rabbim.Canımm çok çok mutlu oldum sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah'ım korusun kollasın bütün olumsuzluklardan su gibi kolaylıkla geçsin hamileliğin![]()