- 6 Mart 2024
- 4.765
- 6.069
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBenimde tüp bebek tek embriyo transferi oldu ama embriyom bölünmüş. İki kese gördükbana biraz şok oldu tabi. İkiz gebelik yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor biraz anlatir misiniz?
![]()
Yok hayir daha bugün 6+0 haftaya Çarşamba gideceğiz kalp atışı için.Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahkalp duydunuz mu
![]()
Kese boyutları kaç acaba. Benim 6+0 da 0.6 cm çıktılar, 6+4 te biri 1,4 diğeri 1 cm çıktı. Yolk oluşmuştu ama kalp duyamadık maalesef. Tee iki hafta sonra gelmemi söylediler. Tüp bebek sürecim çok uzundu hiç böyle stres olmadım zor beklememiştimYok hayir daha bugün 6+0 haftaya Çarşamba gideceğiz kalp atışı için.
5+5te 0.7 cikti. İkisindede yolk sac vardi. 6+4te duyamamaniz normal bence. Birinde vardi da digerinde mi yok? İkisinde de mi duyamadiniz?Kese boyutları kaç acaba. Benim 6+0 da 0.6 cm çıktılar, 6+4 te biri 1,4 diğeri 1 cm çıktı. Yolk oluşmuştu ama kalp duyamadık maalesef. Tee iki hafta sonra gelmemi söylediler. Tüp bebek sürecim çok uzundu hiç böyle stres olmadım zor beklememiştim![]()
İkisinde de yoktu. Bende oğluma baktım 6+6 da vajinal görülmüş bu da normal demek ki. İçimizi ferah tutalım5+5te 0.7 cikti. İkisindede yolk sac vardi. 6+4te duyamamaniz normal bence. Birinde vardi da digerinde mi yok? İkisinde de mi duyamadiniz?
Evet evet normal bence. Benim doktorum 7. Haftada kalp atışına çağırdı. Yolk keseleri varsa kalp atisida olur inşallahİkisinde de yoktu. Bende oğluma baktım 6+6 da vajinal görülmüş bu da normal demek ki. İçimizi ferah tutalım![]()
Merhabalar,Merhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.
Genelde ilk denemelerde tek embriyo transfer ediyorlar. İsterseniz iki embriyo olabiliyor. İki embriyo tutarsa ikiz olma olasılığı oluyor. Bazen de tek embriyo bölünüyor ikiz gebelik oluyo. Nasip işi tamamen. En üst kalitede iki embriyo transfer edilse de o da tutmayabiliyor. Bilmemeniz çok normal işin içine girince öğreniliyor hepsi merak etmeyin. Kolay geçsin süreciniz inşallah. İlk denemenizde kucağınıza alınMerhabalar,
Oncelikle hayirli olsunInsAllah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi
Sorum icin kusura bakmayin bu konularda hic bilgi sahibi degilim. Normal yollarla hamile kalamadigimiz icin artik dusunmeye basliyorum tup bebegi. Sadece sorum ikiz olmasini siz mi belirliyorsunuz? Ya nasil? (Yeniden kusura bakmayin sorum icin)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGenelde ilk denemelerde tek embriyo transfer ediyorlar. İsterseniz iki embriyo olabiliyor. İki embriyo tutarsa ikiz olma olasılığı oluyor. Bazen de tek embriyo bölünüyor ikiz gebelik oluyo. Nasip işi tamamen. En üst kalitede iki embriyo transfer edilse de o da tutmayabiliyor. Bilmemeniz çok normal işin içine girince öğreniliyor hepsi merak etmeyin. Kolay geçsin süreciniz inşallah. İlk denemenizde kucağınıza alın![]()
Aynen öyle, belki genlerde fazla ise tek embriyo bölünürÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAslında anne tarafda çok ikizler var)Teyzemler, annemin dayıları, yiğenleri. Ama bu normal gebelikte olur olursa anladığım kadarıyla)Tüp bebekte pekte önemli değil jenler
Transfer edilen embriyo sayısını siz belirleye biliyorsunuz biz şansımızı arttırmak için 2 embriyo transfer etmiştik ikiside tuttuMerhabalar,
Sorum icin kusura bakmayin bu konularda hic bilgi sahibi degilim. Normal yollarla hamile kalamadigimiz icin artik dusunmeye basliyorum tup bebegi. Sadece sorum ikiz olmasini siz mi belirliyorsunuz? Ya nasil? (Yeniden kusura bakmayin sorum icin)
Anladım, o zaman bunu da dikkate alıp yolculuğa başlarımTransfer edilen embriyo sayısını siz belirleye biliyorsunuz biz şansımızı arttırmak için 2 embriyo transfer etmiştik ikiside tuttu
Transfer edilen embriyo sayısını siz belirleye biliyorsunuz biz şansımızı arttırmak için 2 embriyo transfer etmiştik ikiside tuttuMerhabalar,
Bir de bir sey sorucam bu islem yaklasik bir ayi aliyor dimi? Ben yurtdisinda yasiyorum ona gore isimden izin alip yaotirmak istiyorum. Ama planlamam lazimdi ne kadar suremi alirTransfer edilen embriyo sayısını siz belirleye biliyorsunuz biz şansımızı arttırmak için 2 embriyo transfer etmiştik ikiside tuttu
Yumurta toplama süreci adetten itibaren sanırım 15-20 günü bulabiliyor yumurtalar toplandıktan sonra çok yumurta çıkarsa 1 adet dönemi dinlendirme yapabiliyorlar benim öyle olmuştu 2. Adetten sonra 15-16 gün sonra transfer oldumBir de bir sey sorucam bu islem yaklasik bir ayi aliyor dimi? Ben yurtdisinda yasiyorum ona gore isimden izin alip yaotirmak istiyorum. Ama planlamam lazimdi ne kadar suremi alir
Selamlar sağlıkla devam etsin gebeliğiniz. Benim başta o büyük kanama olmadı ama arada pembe kahve geliyor. Adet ağrım da hep oldu geçmedi ama azaldı sanki. Beizde keseleri 6+4 te gördük yolk ile beraber ama kalp duyulmadı. İki hafta sonra ya tarih vermişti umarım her şey yolundadır ama dr dan sonra da bulantılarım başladı. Kalpler de atmaya başladı diye umuyorum. Gerçekten çok heyecanlı ama stresi biraz fazla fazla sanırım bu ikiz mevzuunKızlarr tüp bebek ikiz gebeliğim var 7. Haftadayım ılk basta pıhtılı kanamam olmustuu asırı adet gıbı 5. Haftada sonrasında 7. Haftadayım hala lekelenmelerım ve pembemsıı kanama oluyor progestan ve dger ılaclara devam edıyorum keseler var kalp atısını dahi duyduk 6. Haftada ıkız gebelıklerde sureklı kanama lekelenme agrıı olabılıyor denılıyor yasayan varmı suan pembemsı gelıyor ve adet agrısı gibi hala agrım cok korkuyorum biey olacak diye