Ben transferden çıkınca kullandım eve giderkenArkadaşlar transferimin yarın 6. günü olacak.. Araba kullanabilir miyim? Sizlerden kullanan var mı?
Ben hergün kullandım 2 saate yakınArkadaşlar transferimin yarın 6. günü olacak.. Araba kullanabilir miyim? Sizlerden kullanan var mı?
Ben bugün gittim eczaneye. Bu takipli ilaç dedi. Reçetesiz vermedi
Yuvarlak kutudan bahsediyoruz değil mi? 2-3 farklı eczaneden aldım hiçbirinde reçetem yoktu. Hatta bi tanesinde ilacı düşürmüştüm acilen içmem gerekiyordu aradım iş yerime kadar getirdiler
Kullandım ben hep.Arkadaşlar transferimin yarın 6. günü olacak.. Araba kullanabilir miyim? Sizlerden kullanan var mı?
Evet o ilaç. Hemde iki tane eczaneye sordum vermedi.Yuvarlak kutudan bahsediyoruz değil mi? 2-3 farklı eczaneden aldım hiçbirinde reçetem yoktu. Hatta bi tanesinde ilacı düşürmüştüm acilen içmem gerekiyordu aradım iş yerime kadar getirdiler
Keseyi görmedik daha erken dedi doktorum. Yarın tekrar bi kontrole gideceğim ağrım olduğu içinKendinizi çok yormayın doktora gittiniz mi peki kese için o Zamana kadar ağır işlerden uzak durun bebeğiniz şu an daha yeni yerleşmiş onun için keseyi görmeden emin olmadan yorucu işler yapmayın dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun
Beta nasıl takip etti hangi gün transfer oldu acaba? Pts gideceğim ben de kalbi de duymayı umuyorum inşallahKeseyi görmedik daha erken dedi doktorum. Yarın tekrar bi kontrole gideceğim ağrım olduğu için
Evet bir gidin içiniz rahat etsin endişelenmeyin inşallah herşey yolundadırKeseyi görmedik daha erken dedi doktorum. Yarın tekrar bi kontrole gideceğim ağrım olduğu için
Benim betam bu yazıyı okuyan herkese umut olsunn. Ben ilk yazıp sorduğumda çok moralimi bozmuşlardı. 36 saat hiç uyuyamamıstım üzüntüden ve stresten. 24 ocakta transfer oldum 4.gün embriyosu aldım 2 tane. 7.gün sabaha kadar rüyamda doktorumu gördüm bende bebek hemşiresinin bu aradaBeta nasıl takip etti hangi gün transfer oldu acaba? Pts gideceğim ben de kalbi de duymayı umuyorum inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz kucaklarımıza alalım artık bebeklerimiziEvet bir gidin içiniz rahat etsin endişelenmeyin inşallah herşey yolundadır
Doktorumun dedigine göre 5.gün embriyosu ile arasında çok fark yok %40 şans verdi banaYok sadece orta kalite denildi bakalım çift embriyo transferi oldum inşallah benimledirler orta kalite tutma ihtimali nasıl hiç bilmiyorum
Bilmiyorum canım adet ağrılarım var bugun baya çok canım sıkıldı tutmadı adet mi olcam diye idrar testide yapmak istemiyorum daha çok üzülüyorum çünkü dahada stres olurum diye napıcam bilmiyorum kan testini bekliycem dua et banaDoktorumun dedigine göre 5.gün embriyosu ile arasında çok fark yok %40 şans verdi bana
Ya böyle durumlarda adet ağrısına benzer belirtiler yaşanıyor. Kötüyü düşünme. Hatta bu ağrılardan sonra regl olmazsam olumlu bile düşünebilirsin.Bilmiyorum canım adet ağrılarım var bugun baya çok canım sıkıldı tutmadı adet mi olcam diye idrar testide yapmak istemiyorum daha çok üzülüyorum çünkü dahada stres olurum diye napıcam bilmiyorum kan testini bekliycem dua et bana
Sağlıkla artsın inşallahBenim betam bu yazıyı okuyan herkese umut olsunn. Ben ilk yazıp sorduğumda çok moralimi bozmuşlardı. 36 saat hiç uyuyamamıstım üzüntüden ve stresten. 24 ocakta transfer oldum 4.gün embriyosu aldım 2 tane. 7.gün sabaha kadar rüyamda doktorumu gördüm bende bebek hemşiresinin bu aradasabah dayanamadım test yaptım 11 geldi. Çok düşük olmadı diye çok üzüldüm burada da bazı arkadaşlar aynısını yazamış negatif olmuş onları söylediler daha da üzüldüm. 2 gün sonra tekrar test verdim 4 kattan fazla artmıştı 49 olmuştu. Ertesi gün tekrar test verdim 73 oldu. Yarın yani 2 gün sonra yeniden test vereceğim doktor gerek yok dedim ama ne olur ne olmaz kontrole gitmişken veririm test
Sizin betalarınız nasıldııSağlıkla artsın inşallah
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim betam bu yazıyı okuyan herkese umut olsunn. Ben ilk yazıp sorduğumda çok moralimi bozmuşlardı. 36 saat hiç uyuyamamıstım üzüntüden ve stresten. 24 ocakta transfer oldum 4.gün embriyosu aldım 2 tane. 7.gün sabaha kadar rüyamda doktorumu gördüm bende bebek hemşiresinin bu aradasabah dayanamadım test yaptım 11 geldi. Çok düşük olmadı diye çok üzüldüm burada da bazı arkadaşlar aynısını yazamış negatif olmuş onları söylediler daha da üzüldüm. 2 gün sonra tekrar test verdim 4 kattan fazla artmıştı 49 olmuştu. Ertesi gün tekrar test verdim 73 oldu. Yarın yani 2 gün sonra yeniden test vereceğim doktor gerek yok dedim ama ne olur ne olmaz kontrole gitmişken veririm test
Teşekkür ederim hepimize kucaklamak nasip olsun inşallahHayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Peki transfer sonrası neler yaptınız? Nasıl bir süreç geçirdiniz? İşe başlamış mıydınız? Diyet uyguladınız mı? Bir de nerede yaptırdınız? Çok soru sordum kusura bakmayın ama bunları bilelim ki ona göre önlem alırız…doktorların hepsi farklı görüşte oluyor.
Ben bugün 2. Kanımı vericem akşam 7-8 gibi. İlki 37.40 dı. 3. Gün embriyosu. İnşallah katlanarak artmıştır. Göğüslerim biraz daha rahat.ilk zamanlar daha sert ve hassastı o yüzden korkuyorum da hcg artmadı mı diye. Vardır bir hayr bakalım. Dua ediyorum.sağlıkla artmış olsun diyeSizin betalarınız nasıldıı
İnşallah artmıştır. Benim göğüslerimde de hiçbir belirti hassasiyet yokBen bugün 2. Kanımı vericem akşam 7-8 gibi. İlki 37.40 dı. 3. Gün embriyosu. İnşallah katlanarak artmıştır. Göğüslerim biraz daha rahat.ilk zamanlar daha sert ve hassastı o yüzden korkuyorum da hcg artmadı mı diye. Vardır bir hayr bakalım. Dua ediyorum.sağlıkla artmış olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?