Erken daha bence test içinEvet ya dün çıkan çatlama etkisiymiş koca bir bomboş çıktı
biraz daha bekle nirden betabyüksele bilir belki .. sen evde testbyaotınmı yoksa direk kan mı verdin ?Negatif çıktı
Kan sonucu canımbiraz daha bekle nirden betabyüksele bilir belki .. sen evde testbyaotınmı yoksa direk kan mı verdin ?
Evde yapmadın ama hiç demi ? Bekle biraz daha şefaf birşey geldi diyosunda kuzucum embriyo zaten gözle görülmezki korkma o değildir fitil kullanıyorsan muhtemelen odurKan sonucu canım
Peki canım kaşık ağrısı oluyor muydu sen de?Sizde erken çıkan sonuçlara üzülmeyin diye paylaştım. Günümüz hala var , umudumuz da çok şükür
Canım senin diğeri erken test idi bu normal kaset test. Bunda 6. Gün için bu görüntü çok normal .Ben de bugün dün yaptığım testen farklı bir marka test yaptım bunda baya silik çıktı. Hayırlısı olsun. Merakla kan vereceğim günü bekliyorum. Güvenemiyorum ben de artık.
Evet canım var .Peki canım kaşık ağrısı oluyor muydu sen de?
Ay gerçekten mi teşekkür ediyorum içim rahatladıCanım senin diğeri erken test idi bu normal kaset test. Bunda 6. Gün için bu görüntü çok normal .
Gerçekten ben bu transferimde hep yattım dinlendim dışarı bile çıkmadım yani tavsiyeler hep o yönde olmuştu çevreden bir şey düşürecekmiş gibi narin hareket etmek gerekiyor vs gibi ama bundan sonra tekrar deneyecek olursam ilk iki gün dinlendikten sonra normal hayatıma dönmeyi planlıyorumBu arada sürekli internette araştırma yapıyorum ( aslında yanlış hiç birşey olmamış gibi hayata devam etmeliyiz) kaygı ve stres yapan bu belirti arama süreci ve testler. Tutunma belirtisi denecek herhangi bir belirti yokmuş. Bir doktorun sitesinde okudum. Bu yüzden o mu bu mu diye kasmamak gerekiyor. Bugün ben çok kötüyüm, mide bulantım var ve bu saate kadar birşey yemedim.
Sonucunuz negatif mi oldu pekiGerçekten ben bu transferimde hep yattım dinlendim dışarı bile çıkmadım yani tavsiyeler hep o yönde olmuştu çevreden bir şey düşürecekmiş gibi narin hareket etmek gerekiyor vs gibi ama bundan sonra tekrar deneyecek olursam ilk iki gün dinlendikten sonra normal hayatıma dönmeyi planlıyorum
Kuzucum fitille karışık akıntı olmasın ?çünki fitil yapışkan bayaKızlar dün gelen yapışkan parçadan bugün bir tane daha geldi. Adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor
Evet negatif olduSonucunuz negatif mi oldu peki
Şimdi normalde ben 3-4 gün önce regl olmalıydım ama olmadım.. tutmamış olsaydı kanamammı olurmuş ozaman 3-4 gün önce?Doktorum embriyonun öyle düşecek birşey olmadığını söyledi. Hani biz korkuyoruz ya akıntı filan görünce. Bir yerde okudum. Embriyo tutunmazsa adet kanıyla atılıyormuş.
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsunEvet negatif oldu
Yok canım fitil geliyor ama ondan farklı bişey geliyorKuzucum fitille karışık akıntı olmasın ?çünki fitil yapışkan baya
İlaçŞimdi normalde ben 3-4 gün önce regl olmalıydım ama olmadım.. tutmamış olsaydı kanamammı olurmuş ozaman 3-4 gün önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?