- 1 Kasım 2013
- 2.680
- 2.064
- 333
Canım bende Prednol 2 mg 1*2 tablet alıyorum. Ama verdikleri günden beri aksatmadım. Kademeli bırakılma olayını bilmiyorum. Bana birşey demediler kan gününe kadar devam dediler. Yanlış yönlendirmeyim seni
Canım ben transferden sonra 3-4 gün içtim sanırım direk bıraktım. Doktor öyle söyledi
Ama yasemintin testi pozitifti kan verecekti hemen bırakması olmaz. Yada başlaması Y yaasemintt sonucun pozitifti değil mi yanlış hatırlamıyorum
Transferden sonra bıraktıran varsa iyi kızlar panik oldum birden. Testim pozitiftiPrednol bana çok mide bulantısı yaptı. Mahvetti beni. Doktorum bıraktırmıştı.
E nabıza geç düşüyor. Bekle güzel haberlerini bekliyoruzYa kanı verdim ben hastanede beklemek zorundamıyız acildeyim. Eve gitsem e nabızda görünmez mi.
Heyecanla güzel sonucunu bekliyorum bize umut olYa kanı verdim ben hastanede beklemek zorundamıyız acildeyim. Eve gitsem e nabızda görünmez mi.
Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu anYa kanı verdim ben hastanede beklemek zorundamıyız acildeyim. Eve gitsem e nabızda görünmez mi.
Önceki iki tanesi softtecti bugün bu yaptığım freely di canım ama kan verdik tekrar 1.31 çıktı negatif sonuç çok ilginç şu kanı vermemiş olsam bu idrar sonucuna havalara uçardım heralde
Hayır umutsuz olacak bir değer değil birden artmaya başlar Allahın izniyle yine testi tekrarlamanız gerekiyor gala hamile gibi hareket edin sakın ha olmuyor diye stres yapıp da etkilemeyin bebeğiniziBenim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an
Ay ne güzel sevinin mutlu olun bu zamanların tadını çıkarın çok sevindim hayırlı olsunKızlar 37.40 geldi sonucum.gözlemlerim yaşlı
Canım hayırlı olsun inşallah artarak devam ederKızlar 37.40 geldi sonucum.gözlemlerim yaşlı
Maalesef bu süre içerisinde yükselmesi gerekiyordu sonuç negatif dedi hemşiremizCanım belki yeni yükseliyordur ilk 0.8 olduğu için bu değer de düşük çıkmış olabilir. İlk değerine göre iki gün sonra 2 en az olmaliydi.iki günde bir iki katı artışı normal görüyorlar iki gün sonra bir daha kan ver bak bakalım
Aynen geç düşüyorDistopik inşallah güzel haber verirsin bekleyin orda
Canım bu değerlerde başta az artan oldu sonradan düzelir inşallah değerinBenim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an
Kızlar 37.40 geldi sonucum.gözlemlerim yaşlı
Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an
Kaçıncı gündeydin canım ? 3 gin embriyosu demiKızlar 37.40 geldi sonucum.gözlemlerim yaşlı
Çok sevindim canım. Hadi gözün aydın.Kızlar 37.40 geldi sonucum.gözlemlerim yaşlı
3. Gün embriyosu 11. Gündü bugün.Kaçıncı gündeydin canım ? 3 gin embriyosu demi
Hayırlı güzel ilerlesin3. Gün embriyosu 11. Gündü bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?