- 1 Kasım 2013
- 2.680
- 2.064
- 333
Kim yazarsa yazsın ödemiyor maalesef. Kastan yapılan progrsterona göre daha konforlu olduğu için sanırım. Lüx e kaçıyorsaprogestan dexi aile hekimi yazınca ödemiyor değil mi? devlet hastanesinden rapor mu cıkarttınız yoksa uzman dr yazması yeterli mi?
Bende bozmuştum moralimi. Ama aceleci olmamak gerekiyormuş. Her sabah yap bakalım.3.gun dondurlumus embriyo bugün 7.gun hayalet çizgi yok gibi bisey yok olmadı diye kafaya yerlestirmisken bu msj bana ümit oldu teşekkürler
Ayağa kalkınca aniden kısa süreli batmalar oluyor ve bir de opudan sonraki hassasiyet gibi bir şey var sende de oluyor mu ?Aşkım 4 5 gündür kasıklarıma çekiçle vuruyorlar sanki benimde
Ya 42 çok değil. Bende 38 yaşındayım. İlk denememde pozitifi gördük. Akşam ikinci kanı vereceğim. Değer yükselmişse şimdilik yolunda olacak inşallahYaş 42 maalesef…
Bende 9 gibi gidicem Samatya’yaAyyy hadi heyecanla bekliyoruz. Ben de akşam 9 da vereceğim ikinci kanı. İnşallah artmıştır. Güzel haber veririm.
Amin amin aminBende 9 gibi gidicem Samatya’yasonucunu bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırız. Yükselmiş olsun sağlıklı olsun tutunsun amin yarabbim. Yüzümüzü güldür
Canım bunla ne farkı var?Kim yazarsa yazsın ödemiyor maalesef. Kastan yapılan progrsterona göre daha konforlu olduğu için sanırım. Lüx e kaçıyorsasabah akşam yapıyorum ben her formülü denedim ödemiyor.
Kızlar çok yakın bi akrabam 43 de doğurdu. 41 de menopoza girmişti, kistleri vardı. Doktor Rahmi bile alabiliriz demişti. Kanser bile olabilir denmişti. Çikolata kisti , normal kistler , miyom. Baya karışıktı yani . Ama doğal yolla gebe kaldı. Doğum bile yaptı. Maalesef kendini kanserden kaybettik. Geride bebişi kaldı. Allah ol dedikten sonra oluyor. Doktor ne derse desin.Yaş 42 maalesef…
İnşallah kanda görürsün canım. Hepimiz emek veriyoruz Rabbim bu yolda uğraşan bütün kadınların yüzünü güldürsünYok canım 5 Şubat test tarihi çarşamba vericem o da arayıp illa kan vermemi istiyorlar o yüzden yoksa kan veresim de yok
Yok canım 1 tane 5. Gün embriyosu. Ben de grupta baktım bazıları 5. Gün idrarda görmüş ben de bir deneyeyim dedim. Yarın farklı bir testle deneyeceğim yine. İnşallah bugün yaptığım yanıltıcı değildirAaaaaa erken çıkmış çift bide ay hadi hayırlısı
Kızlar çok yakın bi akrabam 43 de doğurdu. 41 de menopoza girmişti, kistleri vardı. Doktor Rahmi bile alabiliriz demişti. Kanser bile olabilir denmişti. Çikolata kisti , normal kistler , miyom. Baya karışıktı yani . Ama doğal yolla gebe kaldı. Doğum bile yaptı. Maalesef kendini kanserden kaybettik. Geride bebişi kaldı. Allah ol dedikten sonra oluyor. Doktor ne derse desin.
Amin canımAllah rahmet eylesin Allah'ım evladına uzun ömürler versinben eski kemoterapi hemsiresiyim evlendikten sonra bıraktım, bizim de bir hastamız vardı ağır metastaz yapmışti hastalığı tedaviye başladık bu saçları döküldü devamlı kusuyor bayılıyor bizde palyatif tedavisini veriyoruz çünkü kemoterapinin yan etkileri bunlar. Sonra ara değerlendirme de kadın doğum konsultasyonu istetik bir geldi hepimiz şok olduk çünkü o tedavi sırası adet görmüyordu ilaçları çok agirdi ama herşeye rağmen sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrası kendisi kotulesinca hastaneye yatırdık bebeğin babası çocuğu düşürmüş beyin kanamasi geçirip bebek vefat etti. Biraz karı koca safçaydi ikiside. Sonra rahime de metastaz vardı ve kanama durmuyordu kadın doğum almaya karar verdi rahimi ama ameliyatı yapacak doktor bebeğini yeni kaybettigini öğrenince ben bu vebali alamam demiş ve vaz gecmis geri bize yolladı yine başladık tedaviye ama kadın doğumla da iletişimdeydik yine bir degerlendirme de gebe olduğunu öğrendik bu sefer kız bebekti. Hepimiz yine şok olduk 6 aya kadar gitti 7. Ayına girerken hastaneye yattı durumu kötüleşti başka hastaneye yoğun bakım sevki yaptik haber geldi ki bebekle birlikte ölmüşler bebeği almaya yetisememisler. Şimdi bebeklerinle birlikte yatıyorlar Allah'ım mekanını cennet eylesin Yani Rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacaksa oluyor. Allah'ım bizlere de tez vakit kolaylıkla hayırla nasip etsin
Çok üzüldüm kadının yaşadıklarına…Allah rahmet eylesin Allah'ım evladına uzun ömürler versinben eski kemoterapi hemsiresiyim evlendikten sonra bıraktım, bizim de bir hastamız vardı ağır metastaz yapmışti hastalığı tedaviye başladık bu saçları döküldü devamlı kusuyor bayılıyor bizde palyatif tedavisini veriyoruz çünkü kemoterapinin yan etkileri bunlar. Sonra ara değerlendirme de kadın doğum konsultasyonu istetik bir geldi hepimiz şok olduk çünkü o tedavi sırası adet görmüyordu ilaçları çok agirdi ama herşeye rağmen sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrası kendisi kotulesinca hastaneye yatırdık bebeğin babası çocuğu düşürmüş beyin kanamasi geçirip bebek vefat etti. Biraz karı koca safçaydi ikiside. Sonra rahime de metastaz vardı ve kanama durmuyordu kadın doğum almaya karar verdi rahimi ama ameliyatı yapacak doktor bebeğini yeni kaybettigini öğrenince ben bu vebali alamam demiş ve vaz gecmis geri bize yolladı yine başladık tedaviye ama kadın doğumla da iletişimdeydik yine bir degerlendirme de gebe olduğunu öğrendik bu sefer kız bebekti. Hepimiz yine şok olduk 6 aya kadar gitti 7. Ayına girerken hastaneye yattı durumu kötüleşti başka hastaneye yoğun bakım sevki yaptik haber geldi ki bebekle birlikte ölmüşler bebeği almaya yetisememisler. Şimdi bebeklerinle birlikte yatıyorlar Allah'ım mekanını cennet eylesin Yani Rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacaksa oluyor. Allah'ım bizlere de tez vakit kolaylıkla hayırla nasip etsin
Kim yazarsa yazsın ödemiyor maalesef. Kastan yapılan progrsterona göre daha konforlu olduğu için sanırım. Lüx e kaçıyorsasabah akşam yapıyorum ben her formülü denedim ödemiyor.
Kızlar bunu ödüyor. Bi fark var mi arada( kastan yapılanı ödüyor ama değil mi?
Bu sadece kalçadan yapılıyorKızlar bunu ödüyor. Bi fark var mi arada
Bugün akşam yaptım 5 dk içinde önceki günlerden daha koyu bir sonuç aldım farklı marka bir testle hemşiremizi aradık verdiğiniz laboratuvara güvenmiyorsanız yeniden tahlil yapın dedi bir defa daha kan vericez ama negatif olsa bile kanda idrarda hala pozitif görüyor olmamı kimse açıklayamıyor
Sanki test dağılmışmı ? Kuzucum güzel bir hastaneye git birdaha kan verBugün akşam yaptım 5 dk içinde önceki günlerden daha koyu bir sonuç aldım farklı marka bir testle hemşiremizi aradık verdiğiniz laboratuvara güvenmiyorsanız yeniden tahlil yapın dedi bir defa daha kan vericez ama negatif olsa bile kanda idrarda hala pozitif görüyor olmamı kimse açıklayamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?