Yanlış yazmışım tüketmemem yazacaktım. Kafein hiç tüketemiyoruz. Bitki çayı da tüketiliyor. Siyah çay ise açık bir bardak içilebiliyormuş. Onda da kafein var çünkü. Kafeinsiz kahve de bir bardak içilebilir dediler. Ancak, ilk iki gün özellikle ben içmeye çalışıyorum .. gerçekten çok zor. Her gün taze ürün alıp yapmakta bizde çok zorlanıyoruz. Ama en azından tutunana kadar dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğincegünümüzde sağlıklı beslenmek de o kadar zor ki.. markete gittiğimizde her aldığımız ürün daha çok hazır, işlenmiş oluyor. Ya da hormonlu, ilaçlı…Peki siyah çay tüketilebilir mi?
Öncelikle gözünüz aydın ☺ belirtiniz felan var mıydıSağolasın canım inşallah kanda da görürüm
Yaş 42 maalesef…Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuyaş kaç acaba?
belirtim yok canım. Sadece dün ve bugün adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var kasıklarımda. Bu kadar canımÖncelikle gözünüz aydın ☺ belirtiniz felan var mıydı
Çok.teşekkur ederim amin inşallahÇok güzel canım sağlıkla ilerlesin masalarına
Benım de dün bugün ağrı yok öncesinde vardıbelirtim yok canım. Sadece dün ve bugün adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var kasıklarımda. Bu kadar canım
Yaş 42 maalesef…
Hiç takılma lütfen biyolojik yaş mevzusu bence çok değişti. 38 yaşındayım ama bi arkadaşımızın 44 yaşından olduğunu okumuştum burdaYaş 42 maalesef…
Sen kan verdin mi canımBugün 9. Gün benim yaptım elimde ki testler çok eskiden kalmaydi ben de öyle yaptım hep test alıp kenara atıyordum her ay bir umut sonra artık test yapmayı da bırakınca kalmışlar öylece son kullanım tarihi bile 2023 müs demek ta ozamanlar aldiklarimdan. inşaAllah senin pozitif olur canım hep duamdasiniz
Senin kaçındı gün canım? Ben de daha öncesinde hiç belirti olmadı. Hani gayet normalim.Benım de dün bugün ağrı yok öncesinde vardı
Transfer gününü sayarsam 7 saymazsam 6Senin kaçındı gün canım? Ben de daha öncesinde hiç belirti olmadı. Hani gayet normalim.
Sen kan verdin mi canım
Aşkım 4 5 gündür kasıklarıma çekiçle vuruyorlar sanki benimdeBugün transferle beraber 7. Gün sabah adet ağrısıyla uyandım ve açıkçası çok endişelendim 1 saat kadar sürdü ya da sürmedi başına gelen yardımcı olabilecek var mı ?
Aaaaaa erken çıkmış çift bide ay hadi hayırlısıHayır canım bugün 5. Günüm daha var kan günüme
Yaaa çok sevindim. Hadi hayırlısı. İnşallah kanda da çıkar canımAy bende şimdi eczaneden arkadaşlar aldı getirdi iş yerine zorla yaptırdılar. 3. Dk ya bu şekilde çıktı. Softec marka. Benim prodoctorda daha belirgin silik çizgiydi ama burda da çıktı
Ben 3 farklı marka ile yapmıştım aynı anda. Güven olmuyor diye.Evet ikisi de aynı markaydı
3.gun dondurlumus embriyo bugün 7.gun hayalet çizgi yok gibi bisey yok olmadı diye kafaya yerlestirmisken bu msj bana ümit oldu teşekkürlerKızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Ayyy hadi heyecanla bekliyoruz. Ben de akşam 9 da vereceğim ikinci kanı. İnşallah artmıştır. Güzel haber veririm.Akşam iş çıkışı vericem. Kayıt yaptırdım işten çıkmayı bekliyorum
Ben de 27 ocak ta transfer oldum varla yok arası hayalet çizgi görüyorum sadece yada gormek istediğim için görüyorumMerhaba, bende 27 Ocakta transfer oldum.transfer sonrası 3.gun den itibaren erken gebelik testi yapiyorum.yani bugun 5.gun ve yalak bir ikinci çizgi görüyorum. Ama benden başkası görmez o kadar diyim.yarin dayanamayıp kan verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?