- 20 Ocak 2021
- 108
- 67
- 48
- 34
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3540981
Kızlar transfer dahil 7. Günüm
Hay maşaALLAH düşük olurmu hiç?? Hatta ikizmi ne??Merhaba arkadaşlar. Benim 11.gün betahgc 473. Düşük mü değer
Evet çift transfer. Sanmıyorum ama İnşallah ikizdirHay maşaALLAH düşük olurmu hiç?? Hatta ikizmi ne??çift transfermiydi?
Ayyyyyy çok sevindim yaaaa maşallahhhh15 ocakta canım pozitif şükür 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler
Seninde mi bu hafta transferin. Benimde öyle bakalım allahım inşallah bizlere de mutlu haberi verirEvet ama en son ölçtürdüğümde rahim kalınlığı 10mm di yarın tekrar ölçülecek ve transfere normalde 5 gün kaldı bakalım rahim kalınlığı daha nekadar büyüdü
Kacıncı denemendi acabaEvet çift transfer. Sanmıyorum ama İnşallah ikizdir
29 Ocakta kaç haftalık oluyorsunuz ? Bu arada tekrar dan hayırlı olsun15 ocakta canım pozitif şükür 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler
Sanırım canım 6 haftalık olmuş olucak transfer gününe +2 hafta ekleyin diyor bizim doktorumuz tüp bebek hesaplaması için29 Ocakta kaç haftalık oluyorsunuz ? Bu arada tekrar dan hayırlı olsun
Sağol canım inş sağlıklı ilerlerMaşallahhhhh
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAyyyyyy çok sevindim yaaaa maşallahhhh
İnşaALLAH sağlıklı ömürlü bebişler olsunlar, aminEvet çift transfer. Sanmıyorum ama İnşallah ikizdir
Sizin sonuç nasıldı buarada siz ne zaman gidiceksiniz sanırım transfer tarihlerimiz yakında yorumlarda doğru gördüysemSanırım canım 6 haftalık olmuş olucak transfer gününe +2 hafta ekleyin diyor bizim doktorumuz tüp bebek hesaplaması için
Amin inşallahİnşaALLAH sağlıklı ömürlü bebişler olsunlar, amindarısı biz bekleyenlerinde başınaaa
Kan testi yaptır. 10.günde erken hamilelik görülüyorKızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.
Başka bir kaset test al dene istersen yada yakınında bir hastane var ise kan ver canım kalbini ferah tut inşallah seninledir bebişinKızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.
3 şubatta bizim kontrolümüz var inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarızSanırım canım 6 haftalık olmuş olucak transfer gününe +2 hafta ekleyin diyor bizim doktorumuz tüp bebek hesaplaması için
Bence öncelikle sakin olmalısın ve bebişin geç tutunduğunu düşünerek onu strese sokmamalısın annesiKızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.
Hayırlı olsun3 şubatta bizim kontrolümüz var inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?