OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Evet ama en son ölçtürdüğümde rahim kalınlığı 10mm di yarın tekrar ölçülecek ve transfere normalde 5 gün kaldı bakalım rahim kalınlığı daha nekadar büyüdü
Seninde mi bu hafta transferin. Benimde öyle bakalım allahım inşallah bizlere de mutlu haberi verir

Sanırım canım 6 haftalık olmuş olucak transfer gününe +2 hafta ekleyin diyor bizim doktorumuz tüp bebek hesaplaması için
Sizin sonuç nasıldı buarada siz ne zaman gidiceksiniz sanırım transfer tarihlerimiz yakında yorumlarda doğru gördüysem

Kızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.

Kan testi yaptır. 10.günde erken hamilelik görülüyor

Başka bir kaset test al dene istersen yada yakınında bir hastane var ise kan ver canım kalbini ferah tut inşallah seninledir bebişin

Bence öncelikle sakin olmalısın ve bebişin geç tutunduğunu düşünerek onu strese sokmamalısın annesi çünkü testlere pek güven olmuyor sonuçta kanda daha net sonuca varıyorsun inşallah pozitif haberini aldığında nrden kendimi strese sokmuşum diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…