Ocak 2025 Aşılama sonrası bekleyenler toplaşalım 🎉

puvased

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
167
20
18
24
Merhaba kızlarrrrrr Aşılama yaptırıp bekleyenler toplaşalım mıı

Bende varım bendeee
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu

Yaa ne zaman oldun canım inşallah pozitif sonuçlanır
Kaç yumurtan gelişti boyutu nasıldı benim ilk aşılamam olacak meraklı ve heyecanlıyım
9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın peki

Bende varım bendeee
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu
Hoşgeldin canımm ben 6 Ocak da oldum beklemedeyim. Hepimiz sağlıklı pozitif sonuçlar alırız inşallah

9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın peki
Aaa olmuş baya az kaldı o zaman bebişi öğrenmeye Allahın izniyle
Ben iğne kullanıyorum canım 7.gündeyim 2 yumurtam gelişmiş iki tane de küçük var büyür mü bilmiyorum 2 gün daha iğnemi kullanıp kontrole gideceğim

Hoşgeldin canımm ben 6 Ocak da oldum beklemedeyim. Hepimiz sağlıklı pozitif sonuçlar alırız inşallah
Hoşbulduum
Ay ay ay az kalmış inşallah güzel habere
Sizden güzel haber gelsin inşallah bana umut olun arkanızdan da ben geleyim

3 gün varmış aramızda. Ya dünden beri çoğunlukla sol kasık ve karın ağrısı oluyor ani şekilde. Sen de var mı belirtiler. Test günün ne zaman
Canım bende ilk defa bugün biraz kasığım ağrıyor ama ilk günden beri belim ara ara ağrıyor o kadar. 22 ocak da kan için gidecem senin ne zaman

Büyür büyür kaç cc vuruyorsun iğneyi peki
İnşallah canın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…