Ay canım toplaşalım tabi. Senin aşılaman oldu muMerhaba kızlarrrrrrAşılama yaptırıp bekleyenler toplaşalım mıı
Yapıldı canım bekliyorumAy canım toplaşalım tabi. Senin aşılaman oldu mu
OlsunBende varım bendeee
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu
Yaa ne zaman oldun canım inşallah pozitif sonuçlanırOlsunevet benim yapıldı beklemedeyim
Ay ben de beklemedeyim canım 6 Ocak da yapıldı seninki ne zaman olduYapıldı canım bekliyorum
9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın pekiYaa ne zaman oldun canım inşallah pozitif sonuçlanır
Kaç yumurtan gelişti boyutu nasıldı benim ilk aşılamam olacak meraklı ve heyecanlıyım
Hoşgeldin canımm ben 6 Ocak da oldum beklemedeyim. Hepimiz sağlıklı pozitif sonuçlar alırız inşallahBende varım bendeee
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu
9 ocakda yapıldı benimde . Var mı belirtiAy ben de beklemedeyim canım 6 Ocak da yapıldı seninki ne zaman oldu
3 gün varmış aramızda. Ya dünden beri çoğunlukla sol kasık ve karın ağrısı oluyor ani şekilde. Sen de var mı belirtiler. Test günün ne zaman9 ocakda yapıldı benimde . Var mı belirti
Aaa olmuş baya az kaldı o zaman bebişi öğrenmeye Allahın izniyle9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın peki
HoşbulduumHoşgeldin canımm ben 6 Ocak da oldum beklemedeyim. Hepimiz sağlıklı pozitif sonuçlar alırız inşallah
İnşallah canım benimHoşbulduum
Ay ay ay az kalmış inşallah güzel habere
Sizden güzel haber gelsin inşallah bana umut olun arkanızdan da ben geleyim
Gonalf kullanıyorum canım sen ne kullandın iğne mi hap mıİnşallah canım benimhangi ilaçla başladın sen
Canım bende ilk defa bugün biraz kasığım ağrıyor ama ilk günden beri belim ara ara ağrıyor o kadar. 22 ocak da kan için gidecem senin ne zaman3 gün varmış aramızda. Ya dünden beri çoğunlukla sol kasık ve karın ağrısı oluyor ani şekilde. Sen de var mı belirtiler. Test günün ne zaman
Femara hap kullandım ben de canımGonalf kullanıyorum canım sen ne kullandın iğne mi hap mı
Büyür büyür kaç cc vuruyorsun iğneyi pekiAaa olmuş baya az kaldı o zaman bebişi öğrenmeye Allahın izniyle
Ben iğne kullanıyorum canım 7.gündeyim 2 yumurtam gelişmiş iki tane de küçük var büyür mü bilmiyorum 2 gün daha iğnemi kullanıp kontrole gideceğim
20 si kan vericem ben deCanım bende ilk defa bugün biraz kasığım ağrıyor ama ilk günden beri belim ara ara ağrıyor o kadar. 22 ocak da kan için gidecem senin ne zaman
Ayy hadi hayırlı haberlerle . Devlette mi özelde mi yaptırdın canım ilk aşılaman mı20 si kan vericem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?