• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi benim gibi aşılama yaptırıp sonuç bekleyenlere moral topiği olsun🫶🏻

En az bi 18mm’e kadar büyümesi beklenir sanırım canım. Sonra çatlatma iğnesi için saat verir yaparsın 36 saat sonra çağırır işlemi yapar. Ufak bi acı oldu sadece birkaç saniyelik, sonra biraz yatıyorsun 20-30 dk. Oldu bitti 😅
Bu ay daha da ümitliyim önceki denemelerde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum doğal yolla olsun diye denedik ama olmadı bu ilk aşılama olacak tutacağına inanıyorum, hepimiz umutlu olalım o güzel haberi alacağız Allahın izniyle 🤲🏼 Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve burda haberi bekleyen tüm herkese 🤲🏼❤️ birbirimize duacı ve destekçi olmak çok güzel 🥰

Bu ay daha da ümitliyim önceki denemelerde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum doğal yolla olsun diye denedik ama olmadı bu ilk aşılama olacak tutacağına inanıyorum, hepimiz umutlu olalım o güzel haberi alacağız Allahın izniyle 🤲🏼 Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve burda haberi bekleyen tüm herkese 🤲🏼❤️ birbirimize duacı ve destekçi olmak çok güzel 🥰
Benim de bir çatlatma iğn ile denendi ikinci denenecekti yumurtam büyümedi, bu sefer de gonalf iğne+aşılama yaptık bakalım

Merhaba umarım tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰 ben moral vermeye geldim :halay:
Aralık ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve doktorlar çok düşük ihtimal dediği için hiç de inanmayarak yaptırdım.. bi umut derler ya o kücük umut bile yoktu bende 🥲
Hatta ağır da kaldırdım, ilacımı da aksattım.
“en ufak bir belirti yok bu da olmadı” diye rahat rahat takılıyordum ki aklıma düştü bir test yapayım dedim kiiiii nne göreyimmm 🥹
POZİTİF…
Hiç beklemediğiniz anda oluyor arkadaşlar 😇
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶 ilk günden itibaren belirtilerini yazarsan çok sevinirim 🥰

Back