• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama sonrası bekleyenler toplaşalım 🎉

Bende varım bendeee 🤗
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan 🤩
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu 😂

Yaa ne zaman oldun canım inşallah pozitif sonuçlanır 🙏🏻
Kaç yumurtan gelişti boyutu nasıldı benim ilk aşılamam olacak meraklı ve heyecanlıyım 🥹
9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın peki

Bende varım bendeee 🤗
Sanırım pazartesi günü aşılama olacağım kızlar siz hangi dönemdesiniz şuan 🤩
Aşılama sonrası yazıyor ben olmadan geldim ama olsundu 😂
Hoşgeldin canımm ben 6 Ocak da oldum beklemedeyim. Hepimiz sağlıklı pozitif sonuçlar alırız inşallah

9 ocak perşembe aşılamam oldu canım 1 yumurta gelişti 1 yumurta da geriden geliyordu. Aşılamayı hissetmedim bile 7. Günüm beklemedeyim. Sen hangi aşamadasın peki
Aaa olmuş baya az kaldı o zaman bebişi öğrenmeye Allahın izniyle 😍
Ben iğne kullanıyorum canım 7.gündeyim 2 yumurtam gelişmiş iki tane de küçük var büyür mü bilmiyorum 2 gün daha iğnemi kullanıp kontrole gideceğim 🤗

3 gün varmış aramızda. Ya dünden beri çoğunlukla sol kasık ve karın ağrısı oluyor ani şekilde. Sen de var mı belirtiler. Test günün ne zaman
Canım bende ilk defa bugün biraz kasığım ağrıyor ama ilk günden beri belim ara ara ağrıyor o kadar. 22 ocak da kan için gidecem senin ne zaman

Aaa olmuş baya az kaldı o zaman bebişi öğrenmeye Allahın izniyle 😍
Ben iğne kullanıyorum canım 7.gündeyim 2 yumurtam gelişmiş iki tane de küçük var büyür mü bilmiyorum 2 gün daha iğnemi kullanıp kontrole gideceğim 🤗
Büyür büyür kaç cc vuruyorsun iğneyi peki
İnşallah canın ya 🥰

Back