- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Ya hadi hayırlı haberlerle inşallahMerhaba kızlar, ben de bugün oldum aşılamayı. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ya bende ikiz istiyordum ama tek yumurtam hedeflenen ml ulaştı hakkımızda hayırlısı. Sizin kaç yumurtanız vardı acabaaynen haftaya zaten kan vermem gerekiyor. Bekleyip göreceğiz artık. Biz bir de ikiz istiyoruz bela arıyor gibiyiz biraz ama inşallah olur
Sizin aşılama kaç yumurtanız vardı acaba bende ikiz istiyorum tek yumurtam hedefe ulaştı tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz bizdeBiz de istiyoruz cok keske olsa. Tup bebege baslamayi dusunuyoruz belki onda olur
Iki yumurtam vardi bugun regl gunum olurum herhalde tutmadi diye dusunuyorumSizin aşılama kaç yumurtanız vardı acaba bende ikiz istiyorum tek yumurtam hedefe ulaştı tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz bizde
İnşallah olmaz bebeğinize kavuşursunuzIki yumurtam vardi bugun regl gunum olurum herhalde tutmadi diye dusunuyorum
Insallah hepimiz canimİnşallah olmaz bebeğinize kavuşursunuz
Benim aşılamadan 3-4 gün öncesinde başladı o dediğiniz ağrı, normalde adet öncesi olur bir iki gün. Günlerdir taşıyamıyorum resmen göğüslerimi. Hormon aldık o kdr vücuda, ona bağladım benBenimde aşılamanın 4 günü göğüslerin çok ağrıyor ve aşırı şişler verilen iğneden kaynaklı gibi ama ilk defa bu kadar ağrı ve şişlik oldu sizde böyle olan var mı?
aaah aaah tek seferde bi kız bi erkek ikiz olsa ne kadar güzel olur çok istiyorumaynen haftaya zaten kan vermem gerekiyor. Bekleyip göreceğiz artık. Biz bir de ikiz istiyoruz bela arıyor gibiyiz biraz ama inşallah olur
Test yaptın mı tekrar canımIki yumurtam vardi bugun regl gunum olurum herhalde tutmadi diye dusunuyorum
Test yaptın mı tekrar canımIki yumurtam vardi bugun regl gunum olurum herhalde tutmadi diye dusunuyorum
hayırlısı olsun inşallah olumlu olur güzel haberler verirsin bizeSelam kızlar umarım hepimiz pozitif sonuç alırızBen de aşılama oldum bu ay. 2 Ocak ovitrelle 3 Ocak aşılama oldum. Son 2-3 gündür ara ara giren regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Gaz problemi zaten devam ediyor aşılamadan beri. Göğüslerim hafif sızlama var. Bugün iğneden sonra 9.günüm test yaptım ve negatif çıktı. Sanırım iğne etkisi geçti. 17 Ocak kan ver dedi doktor bakalım nasip inş. Pozitif olur ama hiç içimde öyle bir his yok 2. Aşılamam benim sanırım tekrar negatif olacak gibi. Pcos var ben de 2 kere kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden hamile kalıp hayırlısı olsun hakkımızda.
hadi hayırlı pozitif haberi ver inşallah 2 haftayaMerhaba kızlar, ben de bugün oldum aşılamayı. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yaptim kuzum negatif adeti bekliyorumTest yaptın mı tekrar canım
Yaptim kuzum negatif adeti bekliyorum
birden fazla çatlayan yumurtalarda çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamayı iptal edenleri okumuştum buradaBen de pazartesi olacağım aşılama 1 yumurtam gelişmiş moralim bozuldu ikiz olma şansım düştü herşeyin hayırlısı
15, 27 aralikta olmustum asilama, duphaston bitmedi hala belki de o bitince olur adetdün görmüştük amaa yaa silik bi çizgi. İşlemden sonra kaçıncı günün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?