- 26 Nisan 2024
- 768
- 614
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Bakalım olsun bitsin bir an önce, sıkıldım çünkü ciddenCanım aslında tam zamanı gibi çünkü çatlama iğnesinden 32 36 saat sonra aşılama yapıyor seninki de o hesap olmuş oluyor
Hepimiz de artık bi yorgunluk inşallah emeklerimiz boşa çıkmazBakalım olsun bitsin bir an önce, sıkıldım çünkü cidden
Sağ ol canım, vallaha çocukluktan beri tedavi görünce biraz fazla hassas oluyorum, olumsuz geliyor aklıma hemenHiç tedirgin olma canım. Herkesin bünyesi ilaca farklı tepki veriyor bu kıyaslamaya girip kafanı hiç karıştırma bence
Ah canımız yumurtalar sağları solları belli olmuyorCanım 6 gün 75 yaptım 13,5 idi.
7.gün yine 75 ile sadece 14 oldu.
8-9.günler 100er mm yaptım. 17 olmuştu ve bir tane de 15.
Ertesi gün bi gittim yumurtalar catlamıs
Sen de mi pcosla mücadele ediyorsun canım. Bukadar uğraşmamızın meyvesini alacağız inşallah Allah’ın izni ileSağ ol canım, vallaha çocukluktan beri tedavi görünce biraz fazla hassas oluyorum, olumsuz geliyor aklıma hemen
Benim arkadaşımda pcos ve miyom çıktı bir senedir soğan kürü yapıyor, hem zayıfladı hem pcos gitti hem de adeti düzene girdi ben de içtim zayıflamak için ve ödem atmak için çok iyi geldi. Tavsiye ederim herkese. Bende zaten birşey yoktuSen de mi pcosla mücadele ediyorsun canım. Bukadar uğraşmamızın meyvesini alacağız inşallah Allah’ın izni ile
Kac gun var bat a ? Koyulasmis benceSanki ikinci çizgi git gide daha çok çıkıyor en son bir de pazartesi yaparım bakalım ne çıkacak. Ama şunu fark ettim adet dönemine yakın hep çift çizgi çıkıyor geçen ay 4 test hepsi pozitif verdi
Eki Görüntüle 3535032
Daha tahminen 4-6 gün ama bence daha iğnenin etkisi gitmedi 31 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldıKac gun var bat a ? Koyulasmis bence
Yarınyapmak için yapıyor gibi bakalım. Dünkü ilişki işe yaradıysa ne ala, yoksa bence olmaz bu ay
Sanki ikinci çizgi git gide daha çok çıkıyor en son bir de pazartesi yaparım bakalım ne çıkacak. Ama şunu fark ettim adet dönemine yakın hep çift çizgi çıkıyor geçen ay 4 test hepsi pozitif verdi
Eki Görüntüle 3535032 Renk koyulaşıyorsa gebelik olabilir canım
Anladim belki igne etkisidir dediginiz gibiDaha tahminen 4-6 gün ama bence daha iğnenin etkisi gitmedi 31 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı
Merhaba. Hoş geldin, evet bende de oldu biraz iki gün dinlendim hep.merhaba kızlar İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın ben de bugün aşılama oldum ama aşılama olduğumdan beri fazlaca kasık ağrım var aranızda yaşıyan oldumu agri
aynen haftaya zaten kan vermem gerekiyor. Bekleyip göreceğiz artık. Biz bir de ikiz istiyoruz bela arıyor gibiyiz biraz ama inşallah olurKoyulasma devam ederse kan verin hafta ici bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?