• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

15, 27 aralikta olmustum asilama, duphaston bitmedi hala belki de o bitince olur adet
Canım kan mı verdin yoksa evde mi yaptın. Ben aşılama olduğum gün bi hasta geldi evde tesy yapmıl günlerce tek çizgi çıkmış adet olamıyorum dedi sabahta kan vermişti pozitif çıktı onunn

Canım kan mı verdin yoksa evde mi yaptın. Ben aşılama olduğum gün bi hasta geldi evde tesy yapmıl günlerce tek çizgi çıkmış adet olamıyorum dedi sabahta kan vermişti pozitif çıktı onunn
Kan vermedim henuz canim, adet olmazsam ptesi verecegim evdeki testler negatif cikiyor

Ayy evet bende mevbur 2 defa aşılama yapıyolar boşuna zaman kaybı ve gereksiz hormon alıyoruz
Evet yaa keske direkt verseler, 2 aydir asilama sartini karsilamak icin ignelerle ilaclarla bogusuyorum Allah tez zamanda nasip etsin size de bize de valla zor surec

Niye özele geçmek istedin canım birde hangi ildesin
Kocaeli cnm. Devlette ilgi alaka goremiyorum maalesef ve cok kalabalik. Bu surecte insan biraz ozen istiyor sorularina cevap istiyor. Inan dr lar bana yumurtamin kac mm oldugunu bile soylemiyorlar. Asistanlar kendi aralarinda konuşurken duyuyorum

Kocaeli cnm. Devlette ilgi alaka goremiyorum maalesef ve cok kalabalik. Bu surecte insan biraz ozen istiyor sorularina cevap istiyor. Inan dr lar bana yumurtamin kac mm oldugunu bile soylemiyorlar. Asistanlar kendi aralarinda konuşurken duyuyorum
Evet birde bütün günüm gidiyor benim sabah 8 de kan ver 11:40 gibi muayene ediyor 15-16 gibi ilaç bilgisi veriyolar ve 3 günde bir bu şekilde

Her gidisibde kan mi aliyor? Benden hic almadilar
Çok garip ya senden hiç kan almaması. Benim son gittiğim hafta her gün e2 progrstrn değerime baktı. Son gün ekstra LH baktı. Büyüyor mu çatladı mı vs bunlar için bu değerlere de bakması lazım tamam ultrasondan gözüküyor ama yine de bu değerler onun belirleyicisi

Çok garip ya senden hiç kan almaması. Benim son gittiğim hafta her gün e2 progrstrn değerime baktı. Son gün ekstra LH baktı. Büyüyor mu çatladı mı vs bunlar için bu değerlere de bakması lazım tamam ultrasondan gözüküyor ama yine de bu değerler onun belirleyicisi
Iste ozele gecmek istememin sebebi ektedir 🤣 ilgilenmiyorlar anacim

Bende kocaeldeyim ve özele gidiyorum aşılamamı da özelde yaptırdım ama benım de hiç kan bakmadı 😂 bence öneml olan doktor sanırım ☺️
Ben ozele de gittim asilama oncesi e2 bakilmasi lazim muhakkak dedi dr ama devlette bakmiyorlar , doktordan doktora degisiyor olabilir dediginiz gibi

Back