Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecek

Canım ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz.Her ay aynı olmuyormuş yumurta durumu.İnşallah yakalarsın iyi olduğun bir ayı

Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsın CoQ10 bnde kullanıyorum faydalı oldugunu duydum corasprın de kullanıyorum

Valla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyor

Valla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyor
184 ü arayıp şikayet edebilirsin, olmadı cimeri ararsın yada mail atarsın, ne bilim en azından elimden gelen buydu, bunu yaptım dersin

astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecek

Hadi hayırlı olsun. Bende Bülent hocanın hastasıyım. Suan bahsettiğiniz Amerika’dan gelen ilaçları kullanıyorum.

Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsın CoQ10 bnde kullanıyorum faydalı oldugunu duydum corasprın de kullanıyorum

İnşallah canım amin. Senin için de güzel haberler olsun inşallah. Burada Kİ güzel haberler bizi tekrar heyecanlandırıyor

Hoşgeldinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…