astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecekTeşekkür ediyorum
30 yaşındayım daha önce başkent tayfun hocada 2 başarısız denemem olmuştu Bülent hoca ekim ayında histeroskopi yaptı polikistik overim pek bi sorun bulamıyorlar açıkçası medline hastanesinde yapıldı işlemlerim
Şükür iyiyim biraz karın şişkinliği ve ağrı var ama idare ediyorumKizzz masallh dee
Canım ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz.Her ay aynı olmuyormuş yumurta durumu.İnşallah yakalarsın iyi olduğun bir ayıBnmde ilkinde 5 günlük embriyo koyuldu tuttu boş gebelik oluştu ikinci denemede 6 günlük embriyo konuldu hiç tutmadı şimdi de havuz yapılıyor da 11 aydır gide gele iki tane embriyom oldu donduruldu 3 günlük 3 aydır da hormonlar hep yüksek çıkınca boştur içi diye toplamadidün gittim gene ama yumurta yok
Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsınCanım bende haziranda histeroskopi oldum, ocakta opu oldu ama transfer yapılmadı hiç. Rahim duvarım ince olduğu için transfer iptal oldu. opu dan alınan ise kalitesiz çıktı dondurulmadı.
Suan 2 farklı dhea / co Q10 / corasprin / trental / e vitamini kullanıyorum 2 ay boyunca kullanacağım. Sonra rahim duvarına bakılacak.
Valla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyorOksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))
Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla ya
184 ü arayıp şikayet edebilirsin, olmadı cimeri ararsın yada mail atarsın, ne bilim en azından elimden gelen buydu, bunu yaptım dersinValla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyor
astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecek
Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsınCoQ10 bnde kullanıyorum faydalı oldugunu duydum corasprın de kullanıyorum
çok net çıkmışŞöyle çıktı
Hangi ilaçları devlet veriyorkiTup bebek tedavisine basladigimi ve ilaclarin genel olarak cok pahali oldugunu. Ozelde doktorumun yazdigi receteyi gosteriyorum o da yardimci oluyor sagolsun.
Estrofem ve progestan fitili yazabiliyorlar.Hangi ilaçları devlet veriyorki
Tamamdır verirlerse bana yazdırayımEstrofem ve progestan fitili yazabiliyorlar.
Insallah yardimci olurlarTamamdır verirlerse bana yazdırayım
Hoşgeldinnn :)Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak
dualarım seninleSelam herkese saat 2.30da transferim olacakbana dua edin Allah rızası İçin
Bende opu nun ağrısını bir gün çektim. Her zamanda öyle oldu. Yumurtası çok olanların ağrısı yoğun oluyormuş diye duymuştum.Bide opu olmuş ama mutlusun masallh ben 4 gün kalkamadim
Yumurta çok olsa ne etcem boş çıktı hepBende opu nun ağrısını bir gün çektim. Her zamanda öyle oldu. Yumurtası çok olanların ağrısı yoğun oluyormuş diye duymuştum.
Etmeyizmi kuzum rabbim yüzünü güldürsün sana güzel tutunsun değerin güzel artsın keseyi gör sonrada kalp atışlarıyla sevinelim burdaSelam herkese saat 2.30da transferim olacakbana dua edin Allah rızası İçin
Hayır cnm ilk olacak inş diğer 3 tüp bebek de tuttu ama hepsini düşürdüm malesef yasayan yok şuanikinci bebek için mi sizin de çabanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?