• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhabalar..Benım de ıkıncı denemem ilki negatif.. Negatıften sonra hıstereskopi oldum rahımde duzeltmeler ve rahım kanalı gırışı tıkanıklığı açıldı..transferimin 4.günündeyim 5.gun embrıyosu.. aranızda var mı hıstereskopiden sonra tup bebeği tutan.. belırtı olarak neler yaşadınız? Herkes için hayırlısı olsun 🌸

Canım bende haziranda histeroskopi oldum, ocakta opu oldu ama transfer yapılmadı hiç. Rahim duvarım ince olduğu için transfer iptal oldu. opu dan alınan ise kalitesiz çıktı dondurulmadı.
Suan 2 farklı dhea / co Q10 / corasprin / trental / e vitamini kullanıyorum 2 ay boyunca kullanacağım. Sonra rahim duvarına bakılacak.

Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olur

Ben opu sonrası 10.gün olmuşum regl.
Ama bende bir yoğundu regl anlatamam. 4 gün boyunca çok yoğundum sonra sonra azaldı. Ama bir once ki ay (opudan once) çok çok az olmustu rahim duvarından dolayı az oldu bence.
Ama bu ay çok olunca çok mutlu oldum.
Belki nar suyuda etkilemiştir.
Sen de içmiş miydin nar suyu ?

Benimde cumartesi yumurta toplama yapılacak fazla yumurta geliştiğinden transferi bu aya değil diğer adet bitiminde yaparız dedi doktor e2 6000 çıktı bu ay olursa diye ümitlenmiştim ama nasipten öte bişey yok galiba

Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak 🥰

Tup bebek tedavisine basladigimi ve ilaclarin genel olarak cok pahali oldugunu. Ozelde doktorumun yazdigi receteyi gosteriyorum o da yardimci oluyor sagolsun.
Uzman hekim değil dimi? Tedavi olduğumu da biliyor aslında. Estrofemi yazmıştı merhaba Yarın tekrar şansımı deniyim.

Evet ilaclar çok pahali oksapar ile progestan 400 lira verdim
Oksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsun 🧐
Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak 🥰
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))
Uzman hekim değil dimi? Tedavi olduğumu da biliyor aslında. Estrofemi yazmıştı merhaba Yarın tekrar şansımı deniyim.
Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla ya

Oksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsun 🧐

Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))

Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla ya
Amin. Bu süreçte cidden insan halden anlayan ile karşılaşmak istiyor.

Merhabalar
Dün opu oldum Adana’da Bülent hocanın hastasıyım 3.denemem olacak bu bugün aradılar 12 adet yumurtam toplandı 9 adet döllenmiş 😍
Maşallah çok güzel neler kullandin yumurta kalitesi için yaş kaç sorun ne Bülent hoca nerde yaptı işlemleri

Maşallah çok güzel neler kullandin yumurta kalitesi için yaş kaç sorun ne Bülent hoca nerde yaptı işlemleri
Teşekkür ediyorum 😍
30 yaşındayım daha önce başkent tayfun hocada 2 başarısız denemem olmuştu Bülent hoca ekim ayında histeroskopi yaptı polikistik overim pek bi sorun bulamıyorlar açıkçası medline hastanesinde yapıldı işlemlerim

Back