• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaşlar benim Progestan kullanmam lazım da özele gittiğim için karşılanmıyor. Sağlık ocağına yazdırayım diyorum ama doktor önce bi kadın doğum yazmalı sonra devamını ben yazarım dedi ama ben geçen sene uzman aile hekimine yazdırıp almıştım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Herkese selamun aleyküm arkadaşlar divina hapı hakkında bilgisi olan varmı bu hapı kullanırken gebelik olurmu çocuk istiyoruz doktorum bunu verdi rahim duvarım biraz kalınmış

Arkadaşlar benim Progestan kullanmam lazım da özele gittiğim için karşılanmıyor. Sağlık ocağına yazdırayım diyorum ama doktor önce bi kadın doğum yazmalı sonra devamını ben yazarım dedi ama ben geçen sene uzman aile hekimine yazdırıp almıştım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Saglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.

Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olur
Normal takılma, ben de geçen Sefer 10 gün sonra olmuştum. Vücut çok tepki verirse ilaçlara böyle şeyler olabiliyor.

Eklentiler

• 11982D28-5144-49D8-A6BF-4C8721BB6B82.jpeg
    11982D28-5144-49D8-A6BF-4C8721BB6B82.jpeg
    192,3 KB · Görüntüleme: 43
Ben sağlık ocağına yazdırıyorum sıkıntı çıkmıyor. Bazı aile hekimleri cinslik yapabiliyor, bu durumda arayı hoş tutup kendimizi benimsetene kadar bi kaç kere 1 kutu çikolata 1 kilo tatlı vs almak lazım... bak ondan sonra yapmayacakları şey yok :))))
Kızlar benide aranıza alın :)

Bugün 2.iğnemi vuruldum

Umarım güzel haberide verebilirim .

İlk denemem , erkek infertilitesi.
Hoşgeldin hakkında inşallah hayırlı şeyler olur :)))
Yarın benim test günüm dün evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur dualarınıza talibim 🤲

Şöyle çıktı
Sanırım:anneadayı:...:KK9:
Hayırlı olsun

Saglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.
Sağlık ocagindaki doktora ne deyip yazdırıyorsun ben hiçbir ilaç yqzdiramuyorum da
Malesef uyuzun tekine rastladim

Merhabalar..Benım de ıkıncı denemem ilki negatif.. Negatıften sonra hıstereskopi oldum rahımde duzeltmeler ve rahım kanalı gırışı tıkanıklığı açıldı..transferimin 4.günündeyim 5.gun embrıyosu.. aranızda var mı hıstereskopiden sonra tup bebeği tutan.. belırtı olarak neler yaşadınız? Herkes için hayırlısı olsun 🌸

Eki Görüntüle 2992332
Evet arkadaşlar sonucum çıktı dün silik olan testim doğruymuş. Çok olumsuz başladığım bu yolda sonucu olumlu gördüm ya şükürler olsun. Rabbim sizlerede İnşallah nasip etsin bir an önce 🥰
Hayırlı olsun, katlanarak artsın🥰 Allah ım sağlıkla devam ettirsin inşallah

Back