Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bu ilaçların hepsine transferden ne kadar önce başladınız acaba sanırim bugün transfer oluyorsunuz hayırlı olsun inş sımsıkı tutunsun evladıniz benimde 31 ocak da olacak inş tarihimiz belli oldu yarın embriyoları farklı merkeze taşıyacağım bu konu hakkında fikriniz varmı kimi bozulur diyor kalitesi ama cok-da korkuyorum inş bir sorun olmadan atlatırım bana da aynı yazdığınız ilaçlardan verdi doktorum ama şuan sadece estrofem ve aspirin kullanıyorum diğerlerine ne zman başlatırlar acaba siz başından beri hepsini kullandinizmi

düşük nedeni araştırılmadımı mutlaka bir nedeni vardır canım
Ilki boş gebelik kürtaj oldum bebek oluşmadı 2. Ve 3. De erken düşük oldu kalp atışı duyulmadan kürtaj oldugumda patolaji genetik yapıldı ama bir sorun bulunamadı cnm embriyo kalitesiz olabilir dediler yalnız o kadar

Merhaba bende aynı öyle sürekli düşük yapıyordum doktor tüp bebek yöntemiyle emriyoya PGT NGS yöntemiyle bakilcak dedi bunun için 5.güne gitmesi gerek opuda şok olduk hepsi boş çıktı neredeyse tekrar opu olacağım doktor düşük nedenin kalitesiz yumurtalarıniz dedi

Sende düşük yaşamışsın sanırım bende 5 tup.bebek denemesi yaşadım 3 tuttu hepsi de düşükle sonuçlandı

Merhaba e2 nin kaç olması gerekiyor transfer yapılabilmesi için biliyor musunuz?

Bende ilk bebegimi tup bebek tedavisi ile kucagima aldim. Allah hepinize nasip etsin hep dua ederim suanda dondurulmuslarimla 2. Bebek istegimiz ile ilgili surecteyiz. Regl oldum bitiminde sulu ult. Cekimi olacakmis sanirim subatta transfer olur diye dusunuyorum. Cok cok iyi haberler almak ve vermek dilegiyle

allahım hepimizin dualarını kabul etsın canım
yaş kaç
birde sulu ultrason çekimi nasl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…