- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
Bu ilaçların hepsine transferden ne kadar önce başladınız acaba sanırim bugün transfer oluyorsunuz hayırlı olsun inş sımsıkı tutunsun evladıniz benimde 31 ocak da olacak inş tarihimiz belli oldu yarın embriyoları farklı merkeze taşıyacağım bu konu hakkında fikriniz varmı kimi bozulur diyor kalitesi ama cok-da korkuyorum inş bir sorun olmadan atlatırım bana da aynı yazdığınız ilaçlardan verdi doktorum ama şuan sadece estrofem ve aspirin kullanıyorum diğerlerine ne zman başlatırlar acaba siz başından beri hepsini kullandinizmiHayırlı olsun bir torba ilaç kullanıyorum. Proluton depot ve progestan iğneler, Lutinus vajinal fitil, folik asit, corasprin, estrofem günde 6 adet, prograf günde 2 adet, dekort akşamleyin 1 kez.
Cuma günü transferim var.
düşük nedeni araştırılmadımı mutlaka bir nedeni vardır canımHayır cnm ilk olacak inş diğer 3 tüp bebek de tuttu ama hepsini düşürdüm malesef yasayan yok şuan
Ilki boş gebelik kürtaj oldum bebek oluşmadı 2. Ve 3. De erken düşük oldu kalp atışı duyulmadan kürtaj oldugumda patolaji genetik yapıldı ama bir sorun bulunamadı cnm embriyo kalitesiz olabilir dediler yalnız o kadardüşük nedeni araştırılmadımı mutlaka bir nedeni vardır canım
bu sefer inş herşeygüzel olur canımIlki boş gebelik kürtaj oldum bebek oluşmadı 2. Ve 3. De erken düşük oldu kalp atışı duyulmadan kürtaj oldugumda patolaji genetik yapıldı ama bir sorun bulunamadı cnm embriyo kalitesiz olabilir dediler yalnız o kadar
Amin inş allah razi olsun son embriyolarım koyulacak rabbim hayirlsiyla sağlıkla nasip etsin inş bu sefer hepimize hayırlısıyla evlatlar versinbu sefer inş herşeygüzel olur canım
çok çok amin canımAmin inş allah razi olsun son embriyolarım koyulacak rabbim hayirlsiyla sağlıkla nasip etsin inş bu sefer hepimize hayırlısıyla evlatlar versin
canım test yaptırmadınmı heyecanla bekliyoruzŞöyle çıktı
Yaptırdım canım çok şükür değerim 161canım test yaptırmadınmı heyecanla bekliyoruz
Çok şükür 161çok net çıkmış
maşallah
kan sonucu haberini bekliyoruz
çok sevindim darısı bizlere inş hep böyle güzel sonuçlar verelimÇok şükür 161
Merhaba bende aynı öyle sürekli düşük yapıyordum doktor tüp bebek yöntemiyle emriyoya PGT NGS yöntemiyle bakilcak dedi bunun için 5.güne gitmesi gerek opuda şok olduk hepsi boş çıktı neredeyse tekrar opu olacağım doktor düşük nedenin kalitesiz yumurtalarıniz dediIlki boş gebelik kürtaj oldum bebek oluşmadı 2. Ve 3. De erken düşük oldu kalp atışı duyulmadan kürtaj oldugumda patolaji genetik yapıldı ama bir sorun bulunamadı cnm embriyo kalitesiz olabilir dediler yalnız o kadar
Insallah çok güzel geçer mesaji okur okumaz dua ettim canimSelam herkese saat 2.30da transferim olacakbana dua edin Allah rızası İçin
Amin inşallah allahım herkese nasip etsin. 12.günümçok sevindim darısı bizlere inş hep böyle güzel sonuçlar verelim
canım kaçıncı gün olmuş oldu bugun transferden sonra
Sende düşük yaşamışsın sanırım bende 5 tup.bebek denemesi yaşadım 3 tuttu hepsi de düşükle sonuçlandıBu ilaçların hepsine transferden ne kadar önce başladınız acaba sanırim bugün transfer oluyorsunuz hayırlı olsun inş sımsıkı tutunsun evladıniz benimde 31 ocak da olacak inş tarihimiz belli oldu yarın embriyoları farklı merkeze taşıyacağım bu konu hakkında fikriniz varmı kimi bozulur diyor kalitesi ama cok-da korkuyorum inş bir sorun olmadan atlatırım bana da aynı yazdığınız ilaçlardan verdi doktorum ama şuan sadece estrofem ve aspirin kullanıyorum diğerlerine ne zman başlatırlar acaba siz başından beri hepsini kullandinizmi
Hayirli olsuncanim darısı bizim basimizaAmin inşallah allahım herkese nasip etsin. 12.günüm
Merhaba e2 nin kaç olması gerekiyor transfer yapılabilmesi için biliyor musunuz?Benimde cumartesi yumurta toplama yapılacak fazla yumurta geliştiğinden transferi bu aya değil diğer adet bitiminde yaparız dedi doktor e2 6000 çıktı bu ay olursa diye ümitlenmiştim ama nasipten öte bişey yok galiba
allahım hepimizin dualarını kabul etsın canımBende ilk bebegimi tup bebek tedavisi ile kucagima aldim. Allah hepinize nasip etsin hep dua ederim suanda dondurulmuslarimla 2. Bebek istegimiz ile ilgili surecteyiz. Regl oldum bitiminde sulu ult. Cekimi olacakmis sanirim subatta transfer olur diye dusunuyorum. Cok cok iyi haberler almak ve vermek dilegiyle
Teşekkür ediyorumHadi hayırlı olsun. Bende Bülent hocanın hastasıyım. Suan bahsettiğiniz Amerika’dan gelen ilaçları kullanıyorum.
Rahim filmine benziyor aslında rahme ilaç veriyor sıvı o şekilde normal muayene gibi alttan bakıyor ama o ilaç sonrasında sancı yaptı banaallahım hepimizin dualarını kabul etsın canım
yaş kaç
birde sulu ultrason çekimi nasl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?