Merhabalar..Benım de ıkıncı denemem ilki negatif.. Negatıften sonra hıstereskopi oldum rahımde duzeltmeler ve rahım kanalı gırışı tıkanıklığı açıldı..transferimin 4.günündeyim 5.gun embrıyosu.. aranızda var mı hıstereskopiden sonra tup bebeği tutan.. belırtı olarak neler yaşadınız? Herkes için hayırlısı olsun
Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olur
Transferi saymazsak 9. Gün testiKaçıncı gün ki idrar testinde çıkmış maşallah
Tup bebek tedavisine basladigimi ve ilaclarin genel olarak cok pahali oldugunu. Ozelde doktorumun yazdigi receteyi gosteriyorum o da yardimci oluyor sagolsun.Sağlık ocagindaki doktora ne deyip yazdırıyorsun ben hiçbir ilaç yqzdiramuyorum da
Malesef uyuzun tekine rastladim
Benim sağlık ocağındaki doktorum yazmam demedi de önceden bi kadın doğumun yazması gerekiyor dedi eczacı da uzman aile hekimi yada kadın doğum yazabilir dedi. Aman zaten zor bi süreç daha da zorlaştırıyorlar.
Evet ilaclar çok pahali oksapar ile progestan 400 lira verdimTup bebek tedavisine basladigimi ve ilaclarin genel olarak cok pahali oldugunu. Ozelde doktorumun yazdigi receteyi gosteriyorum o da yardimci oluyor sagolsun.
Yani önden kadın doğum yazsın diyerek kendi üstünden mi atmak istedi yükü anlam veremedim.Saglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.
Doktordan doktora degisiyorsa durum ne yazik ki oyle, yapamayacak olsa bizimki de yapamazdiYani önden kadın doğum yazsın diyerek kendi üstünden mi atmak istedi yükü anlam veremedim.
Uzman hekim değil dimi? Tedavi olduğumu da biliyor aslında. Estrofemi yazmıştı merhaba Yarın tekrar şansımı deniyim.Tup bebek tedavisine basladigimi ve ilaclarin genel olarak cok pahali oldugunu. Ozelde doktorumun yazdigi receteyi gosteriyorum o da yardimci oluyor sagolsun.
Canım sen biesteron kullandıktan sonra fayda gördünmüBenim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.
Oksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsunEvet ilaclar çok pahali oksapar ile progestan 400 lira verdim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak
Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla yaUzman hekim değil dimi? Tedavi olduğumu da biliyor aslında. Estrofemi yazmıştı merhaba Yarın tekrar şansımı deniyim.
Amin. Bu süreçte cidden insan halden anlayan ile karşılaşmak istiyor.Oksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))
Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla ya
Maşallah çok güzel neler kullandin yumurta kalitesi için yaş kaç sorun ne Bülent hoca nerde yaptı işlemleriMerhabalar
Dün opu oldum Adana’da Bülent hocanın hastasıyım 3.denemem olacak bu bugün aradılar 12 adet yumurtam toplandı 9 adet döllenmiş
Bide opu olmuş ama mutlusun masallh ben 4 gün kalkamadimMerhabalar
Dün opu oldum Adana’da Bülent hocanın hastasıyım 3.denemem olacak bu bugün aradılar 12 adet yumurtam toplandı 9 adet döllenmiş
Teşekkür ediyorumMaşallah çok güzel neler kullandin yumurta kalitesi için yaş kaç sorun ne Bülent hoca nerde yaptı işlemleri
Valla dün akşam eğlenmeye bile gittimBide opu olmuş ama mutlusun masallh ben 4 gün kalkamadim
Kizzz masallh deeValla dün akşam eğlenmeye bile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?