• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Teşekkür ediyorum 😍
30 yaşındayım daha önce başkent tayfun hocada 2 başarısız denemem olmuştu Bülent hoca ekim ayında histeroskopi yaptı polikistik overim pek bi sorun bulamıyorlar açıkçası medline hastanesinde yapıldı işlemlerim
astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecek

Bnmde ilkinde 5 günlük embriyo koyuldu tuttu boş gebelik oluştu ikinci denemede 6 günlük embriyo konuldu hiç tutmadı şimdi de havuz yapılıyor da 11 aydır gide gele iki tane embriyom oldu donduruldu 3 günlük 3 aydır da hormonlar hep yüksek çıkınca boştur içi diye toplamadi :KK43: dün gittim gene ama yumurta yok
Canım ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz.Her ay aynı olmuyormuş yumurta durumu.İnşallah yakalarsın iyi olduğun bir ayı 🙏🙏

Canım bende haziranda histeroskopi oldum, ocakta opu oldu ama transfer yapılmadı hiç. Rahim duvarım ince olduğu için transfer iptal oldu. opu dan alınan ise kalitesiz çıktı dondurulmadı.
Suan 2 farklı dhea / co Q10 / corasprin / trental / e vitamini kullanıyorum 2 ay boyunca kullanacağım. Sonra rahim duvarına bakılacak.
Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsın 🤲🏻 CoQ10 bnde kullanıyorum faydalı oldugunu duydum corasprın de kullanıyorum

Oksoparı bulduğuna dua et, firma ilacı geri çekti çünkü ilaç bulunmuyor, sağlık bakanlığıyla anlaşılamazsa ilacı sürmeyecek piyasaya, muadili clexane vardı o da kapadı defteri elimizde kala kala diğer muadili enox kaldı o da kapış kapış bulabilene aşk olsun 🧐

Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))

Nasıl aile hekimleriniz var anlamadım sonuçta sağlık bakanlığı bizimle birebir özel olarak ilgilensin diye orda otutturuyor onları, bence şikayet edin olumsuz davrananları, benimki zor durumlarımda telefonla bile hallediyor işimi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim valla ya
Valla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyor

Valla canim nere şikayet edilecek nasıl edilecek bilmiyorum yoksa çoktan edicem işine gelmiyorsa aile hekimini değiştir diyor
184 ü arayıp şikayet edebilirsin, olmadı cimeri ararsın yada mail atarsın, ne bilim en azından elimden gelen buydu, bunu yaptım dersin 🤷‍♀️

astalife ve q10 vitamin kullandım 11 gün filan iğne süreci oldu oluşan sonra antibiyotik başladım birde lutinus progesteron başladım taze transfer olacak inşallah bakalım nasıl ilerleyecek

Hadi hayırlı olsun. Bende Bülent hocanın hastasıyım. Suan bahsettiğiniz Amerika’dan gelen ilaçları kullanıyorum.

Canım inşaAllah hepsi şifa olur sana kalınlaşmayla beraber transferinide olur pozitif sonuç alırsın 🤲🏻 CoQ10 bnde kullanıyorum faydalı oldugunu duydum corasprın de kullanıyorum

İnşallah canım amin. Senin için de güzel haberler olsun inşallah. Burada Kİ güzel haberler bizi tekrar heyecanlandırıyor 🙂

Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak 🥰
Hoşgeldinnn :)

Back