Maşallah çok sevindim çoookEki Görüntüle 2992332
Evet arkadaşlar sonucum çıktı dün silik olan testim doğruymuş. Çok olumsuz başladığım bu yolda sonucu olumlu gördüm ya şükürler olsun. Rabbim sizlerede İnşallah nasip etsin bir an önce
İnşallah güzel olsun güzel sonuçlarKızlar benide aranıza alın :)
Bugün 2.iğnemi vuruldum
Umarım güzel haberide verebilirim .
İlk denemem , erkek infertilitesi.
Saglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.Arkadaşlar benim Progestan kullanmam lazım da özele gittiğim için karşılanmıyor. Sağlık ocağına yazdırayım diyorum ama doktor önce bi kadın doğum yazmalı sonra devamını ben yazarım dedi ama ben geçen sene uzman aile hekimine yazdırıp almıştım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Normal takılma, ben de geçen Sefer 10 gün sonra olmuştum. Vücut çok tepki verirse ilaçlara böyle şeyler olabiliyor.Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olur
Sanki ceplerinden çıkıyor ne kadar vicdansızca…Saglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.
İnşallah istediğin gibi çıkarYarın benim test günüm dün evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur dualarınıza talibim
HoşgeldinKızlar benide aranıza alın :)
Bugün 2.iğnemi vuruldum
ya ne güzel haberler herkesin pozitif maşallahYarın benim test günüm dün evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur dualarınıza talibim
Şöyle çıktıYarın benim test günüm dün evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur dualarınıza talibim
Ben sağlık ocağına yazdırıyorum sıkıntı çıkmıyor. Bazı aile hekimleri cinslik yapabiliyor, bu durumda arayı hoş tutup kendimizi benimsetene kadar bi kaç kere 1 kutu çikolata 1 kilo tatlı vs almak lazım... bak ondan sonra yapmayacakları şey yok :))))Arkadaşlar benim Progestan kullanmam lazım da özele gittiğim için karşılanmıyor. Sağlık ocağına yazdırayım diyorum ama doktor önce bi kadın doğum yazmalı sonra devamını ben yazarım dedi ama ben geçen sene uzman aile hekimine yazdırıp almıştım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Hoşgeldin hakkında inşallah hayırlı şeyler olur :)))Kızlar benide aranıza alın :)
Bugün 2.iğnemi vuruldum
Yarın benim test günüm dün evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur dualarınıza talibim
SanırımŞöyle çıktı
Hayırlı olsun masalhŞöyle çıktı
Sağlık ocagindaki doktora ne deyip yazdırıyorsun ben hiçbir ilaç yqzdiramuyorum daSaglik ocagindaki yazmak istemedigi icin basindan savmis bence, benim saglik ocagindaki doktorum yaziyor cunku, daha once devlette kadin doguma hic gitmedim.
Kaçıncı gün ki idrar testinde çıkmış maşallahŞöyle çıktı
MAŞALLLAH ne güzel kaç tane tutan bebişlerimiz var nekadar güzel haberler.Şöyle çıktı
Hayırlı olsun, katlanarak artsınEki Görüntüle 2992332
Evet arkadaşlar sonucum çıktı dün silik olan testim doğruymuş. Çok olumsuz başladığım bu yolda sonucu olumlu gördüm ya şükürler olsun. Rabbim sizlerede İnşallah nasip etsin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?