Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Anladım ben hiç bilmiyorum gerçekten bu süreçleri
Bende bu 3 5 ne diyordum işin içine girince az buçuk biliyorsun işte:)))
3 ü 5 i hikaye Rabbim OL deyince oluyor cnm :))
Valla ya ben de dört gözle bekliyorum test yapacakları
Bende bekliyorum valla, kendimi zor tutuyorum , çıkar derseniz bugün 5. Günü yaparım sizi mi karıcam

Hayırlı olsun canım Rabbim katlanarak ilerlemesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum ALLAH ım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın

Hayırlı olsun canım cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah, transferden sonra kaçıncı günde test yapmış oldun?

Çok teşekkür ederim hepinize bol bol dua edicem ve takipte kalıcam sizlerdende böyle güzel haberler alıcaz

Bnmde ilkinde 5 günlük embriyo koyuldu tuttu boş gebelik oluştu ikinci denemede 6 günlük embriyo konuldu hiç tutmadı şimdi de havuz yapılıyor da 11 aydır gide gele iki tane embriyom oldu donduruldu 3 günlük 3 aydır da hormonlar hep yüksek çıkınca boştur içi diye toplamadi dün gittim gene ama yumurta yok

Yaaa çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm hepimizin başına olsun.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Peki tekrar opu ne zaman olacaksın ? O süreçte ne yapacaksın ilaç ne verdi ?
Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…