Valla ya ben de dört gözle bekliyorum test yapacaklarıkızlar bugün test günü olan varmıydı
güzel haberler almaya ihtiyacımız var
Bende bu 3 5 ne diyordum işin içine girince az buçuk biliyorsun işte:)))Anladım ben hiç bilmiyorum gerçekten bu süreçleri
3 ü 5 i hikaye Rabbim OL deyince oluyor cnm :))Bu bir yaklaşım açıkçası. Kimine 3. Gün embriyosu daha iyi geliyor, hatta 5. Gün embriyolarında strese girip yavaşlama durumu da çok oluyormuş. Kime hangi tedavinin yarayacağı belirsiz yani… ben 3. Gün embriyosu deneyeceğim bu sefer.
Bende bekliyorum valla, kendimi zor tutuyorum , çıkar derseniz bugün 5. Günü yaparım sizi mi karıcamValla ya ben de dört gözle bekliyorum test yapacakları
çok şükür canımEki Görüntüle 2992332
Evet arkadaşlar sonucum çıktı dün silik olan testim doğruymuş. Çok olumsuz başladığım bu yolda sonucu olumlu gördüm ya şükürler olsun. Rabbim sizlerede İnşallah nasip etsin bir an önce
Eki Görüntüle 2992332
Evet arkadaşlar sonucum çıktı dün silik olan testim doğruymuş. Çok olumsuz başladığım bu yolda sonucu olumlu gördüm ya şükürler olsun. Rabbim sizlerede İnşallah nasip etsin bir an önce
Hayırlı olsun canım Rabbim katlanarak ilerlemesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsinEki Görüntüle 2992332
Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum ALLAH ım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasınBende bu 3 5 ne diyordum işin içine girince az buçuk biliyorsun işte:)))
3 ü 5 i hikaye Rabbim OL deyince oluyor cnm :))
Bende bekliyorum valla, kendimi zor tutuyorum , çıkar derseniz bugün 5. Günü yaparım sizi mi karıcam
Hayırlı olsun canım cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah, transferden sonra kaçıncı günde test yapmış oldun?Eki Görüntüle 2992332
maşallah hadi inşallah daha güzel haberlerle mutlu et biziEki Görüntüle 2992332
SüpersinEki Görüntüle 2992332
Benim test günüm ctsikızlar bugün test günü olan varmıydı
güzel haberler almaya ihtiyacımız var
Rabbim.kucagina aldığın günleri gostersinEki Görüntüle 2992332
Ben bir kere kullandım bilmiyorum. Sonra doktor parol dışında kullanma dedi.Valla benim doktorum da iğneleri başladığım andan itibaren kesinlikle ağrı kesici kullanma dedi
Yumurtanın yapısını bozuyormus
Bana da parol dışında kullanma dedi megersem coronaymışım hastaydım baya ilaç alıyım mı dedi asla alma dedi böyle atlat dedi doktorun bile aklına gelmedi bir test yaptır diyeBen bir kere kullandım bilmiyorum. Sonra doktor parol dışında kullanma dedi.
Tekrar opu olcam
Bnmde ilkinde 5 günlük embriyo koyuldu tuttu boş gebelik oluştu ikinci denemede 6 günlük embriyo konuldu hiç tutmadı şimdi de havuz yapılıyor da 11 aydır gide gele iki tane embriyom oldu donduruldu 3 günlük 3 aydır da hormonlar hep yüksek çıkınca boştur içi diye toplamadiAynen canım benim doktor da istemiyor.İstese de şuana kadar 4 farklı merkeze gittim, bir dememe dışında hep 3. Günlük taze ya da dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Bir kez 6. Gün embriyosu elde ettik.Tuttu, boş gebelik oldu.yani zaten genetiğe gönderecek embriyo olmuyor bende.
Yaaa çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm hepimizin başına olsun.Eki Görüntüle 2992332
Canım ben opudan sonra 6.gün adet oldum normalmi baya yoğun doktor kalite için takviye verecek bu süreçte ben ne yapsam iyi olurHakkında hayırlısı olsun canım. Peki tekrar opu ne zaman olacaksın ? O süreçte ne yapacaksın ilaç ne verdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?