- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım bilmiyorum yaş oldu 40.Martta tekrar deneyeceğim, doktora bu kez 5. Güne gitmesini bekle diyeceğim.Aslında 3. Günlerin de şansı oluyor benim denemelerimde hiç tutmadığı için 5. Gün transfer olmak istiyorum.Gitmezlerse de 5. Güne transfer olmam zaten.Dondurmasınlar.Yoruldum çünkü 5 yıldır hep aynı şeyleri yaşamaktan.Yaşamıyorsa 5. Güne kadar transfer etmesinler.Hep umut hep bekleyiş oldu, sonu hüsran. Belki alakalı değil, tutunanlar çok 3. Gün ama , ben hep hüsran yaşadığım için istemiyorum.Anladım canım
Oladar detayı bilmiyodum ben
2.gün embriyosu umudum yok demişt o da
Hatırlayınca sana da yazmak istedim
Ama gönlünü ferah tut
Ne mucizeler var hayatta biliyorsun
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Yok yapmadım belim kopacak şekilde ağrıyor adet olucağım diye bekliyorumCanım sen hala test yapmadınmı yaa
Sonu guzel olsun da, nasil olursaEvet mesela Aret kamar 5. Gün başladı ilaçlara.
Bence en iyisini yapmissin, ufak ufak yuruyusler yapmayi unutma, guzel haberlerini almak dilegiyleeEşimle de konuştum haftaya 4 gün izin almaya karar verdim. Sizlerle de konuşunca riske atmak istemedim. Nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
cnm merak etim sonuç ne oldu test yapmısımdır şimdi inşallah hamilesimdirEvt 5. Gün yaptim cikmadi 6. Gun cikti normal testte 5. Ve 6. Gun kullamdigim testler ayni marka 7. Gun awox erken gebelik testi yaptim çıkmadı pazartesi kan verecegim artik. Ilaclara da devam ediyorum umarim sizde ve bekleyen herkes guzel haber alır
Tekrar opu olcamPardon canım ben onu bilmiyordum. Hakkında hayırlısı ınsallah
Canım bel ağrısı en belirgin belirtilerden de olabilir.İnşallah hamilesindirYok yapmadım belim kopacak şekilde ağrıyor adet olucağım diye bekliyorum
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alırızBence en iyisini yapmissin, ufak ufak yuruyusler yapmayi unutma, guzel haberlerini almak dilegiylee
Test yaptım sabah değilim canım bende bir umut dedim ama değilimCanım bel ağrısı en belirgin belirtilerden de olabilir.İnşallah hamilesindir
3 gün 5 gün nedir ben anlamıyorumCanım bilmiyorum yaş oldu 40.Martta tekrar deneyeceğim, doktora bu kez 5. Güne gitmesini bekle diyeceğim.Aslında 3. Günlerin de şansı oluyor benim denemelerimde hiç tutmadığı için 5. Gün transfer olmak istiyorum.Gitmezlerse de 5. Güne transfer olmam zaten.Dondurmasınlar.Yoruldum çünkü 5 yıldır hep aynı şeyleri yaşamaktan.Yaşamıyorsa 5. Güne kadar transfer etmesinler.Hep umut hep bekleyiş oldu, sonu hüsran. Belki alakalı değil, tutunanlar çok 3. Gün ama , ben hep hüsran yaşadığım için istemiyorum.
tek olsun sağlıklı olsun canımMerhabalar kizlar dün opu oldum 14 yumurtam toplandi esimde normalde sperm çıkışı vardi ama azda olsa dün çıkmadi tese oldu çok şükür orda çıktı.aradim az önce 9 olgun yumurtam varmis onlara işlem yapılmış 3u dollenmis 6sinada yarin tekrar bakcaz dediler sizce nasıl
Umutlar hiç tükenmez... hayırlısı olsun hakkında...Test yaptım sabah değilim canım bende bir umut dedim ama değilim
Embriyonun 3. Güne 5. Güne hatta ve hatta 6. Güne kadar sağlıkla gelmesi, 7. Günden sonra zaten sanırım rahimde olmaya uygun oluyormuş...3 gün 5 gün nedir ben anlamıyorum
Amin arkadaşım cümlemizeSonu guzel olsun da, nasil olursa
Anladım ben hiç bilmiyorum gerçekten bu süreçleriUmutlar hiç tükenmez... hayırlısı olsun hakkında...
Embriyonun 3. Güne 5. Güne hatta ve hatta 6. Güne kadar sağlıkla gelmesi, 7. Günden sonra zaten sanırım rahimde olmaya uygun oluyormuş...
İnşallah çok sagolun hayırlısı herseyin eskisinde 3.gun embryo transferi olmuştum tutmamistitek olsun sağlıklı olsun canım
3 üde ilerler inşallah
diğerleride döllenebilir
inş güzel sonuçlar alırız
üçe beşe takılmayınİnşallah çok sagolun hayırlısı herseyin eskisinde 3.gun embryo transferi olmuştum tutmamisti
Bu bir yaklaşım açıkçası. Kimine 3. Gün embriyosu daha iyi geliyor, hatta 5. Gün embriyolarında strese girip yavaşlama durumu da çok oluyormuş. Kime hangi tedavinin yarayacağı belirsiz yani… ben 3. Gün embriyosu deneyeceğim bu sefer.Embriyonun 3. Güne 5. Güne hatta ve hatta 6. Güne kadar sağlıkla gelmesi, 7. Günden sonra zaten sanırım rahimde olmaya uygun oluyormuş...
Bu işler nasip kısmet zamanı gelmişse o kalitesiz gözüyle bakılan embriyolar bile gebelik oluşturuyor.Canım sakın olmaz deme
Benim arkadaşım 2.gün embriyosu ile ikizlerini doğurdu
Kalitesi ile tutup tutmayacağı arasında bir bağlantı yokmuş aslında
Sen acı tecrübeler içindesin özlemcim o yüzden yorulmuş olman, beklemek istemen çok normal. Allah acılarını en kısa zamanda dindirsin. Kolay değil söylerken bile insanın sözler boğazına düğümleniyor.Canım onun 2. Gün ve 4 hücrelidir, yani 2. Gün 4 hücreli olması (gününde gerektiği gibi bölünmesi) 3. gün 5 hücreli olmasından daha iyi.Neyse deneyip göreceğiz.Ben 6. Denemeyi yaptım, eski denemelerimde tutmayanlardan daha kötü durumda embriyo elde edince bundan ümidimi kaybettim.O yüzden transfer olmayacağım.Çünkü sonu hüzün transferin hep 5 yıldır.Biraz dinleneyim Martta tekrar deneyeceğim.
Sana hangi embriyo günü iyi geliyorsa onu dene derim inşallah iyi olacakCanım bilmiyorum yaş oldu 40.Martta tekrar deneyeceğim, doktora bu kez 5. Güne gitmesini bekle diyeceğim.Aslında 3. Günlerin de şansı oluyor benim denemelerimde hiç tutmadığı için 5. Gün transfer olmak istiyorum.Gitmezlerse de 5. Güne transfer olmam zaten.Dondurmasınlar.Yoruldum çünkü 5 yıldır hep aynı şeyleri yaşamaktan.Yaşamıyorsa 5. Güne kadar transfer etmesinler.Hep umut hep bekleyiş oldu, sonu hüsran. Belki alakalı değil, tutunanlar çok 3. Gün ama , ben hep hüsran yaşadığım için istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?