Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Anladım canım
Oladar detayı bilmiyodum ben
2.gün embriyosu umudum yok demişt o da
Hatırlayınca sana da yazmak istedim
Ama gönlünü ferah tut
Ne mucizeler var hayatta biliyorsun
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Canım bilmiyorum yaş oldu 40.Martta tekrar deneyeceğim, doktora bu kez 5. Güne gitmesini bekle diyeceğim.Aslında 3. Günlerin de şansı oluyor benim denemelerimde hiç tutmadığı için 5. Gün transfer olmak istiyorum.Gitmezlerse de 5. Güne transfer olmam zaten.Dondurmasınlar.Yoruldum çünkü 5 yıldır hep aynı şeyleri yaşamaktan.Yaşamıyorsa 5. Güne kadar transfer etmesinler.Hep umut hep bekleyiş oldu, sonu hüsran. Belki alakalı değil, tutunanlar çok 3. Gün ama , ben hep hüsran yaşadığım için istemiyorum.

cnm merak etim sonuç ne oldu test yapmısımdır şimdi inşallah hamilesimdir

Merhabalar kizlar dün opu oldum 14 yumurtam toplandi esimde normalde sperm çıkışı vardi ama azda olsa dün çıkmadi tese oldu çok şükür orda çıktı.aradim az önce 9 olgun yumurtam varmis onlara işlem yapılmış 3u dollenmis 6sinada yarin tekrar bakcaz dediler sizce nasıl

3 gün 5 gün nedir ben anlamıyorum

tek olsun sağlıklı olsun canım
3 üde ilerler inşallah
diğerleride döllenebilir
inş güzel sonuçlar alırız

Son düzenleme:
Embriyonun 3. Güne 5. Güne hatta ve hatta 6. Güne kadar sağlıkla gelmesi, 7. Günden sonra zaten sanırım rahimde olmaya uygun oluyormuş...
Bu bir yaklaşım açıkçası. Kimine 3. Gün embriyosu daha iyi geliyor, hatta 5. Gün embriyolarında strese girip yavaşlama durumu da çok oluyormuş. Kime hangi tedavinin yarayacağı belirsiz yani… ben 3. Gün embriyosu deneyeceğim bu sefer.

Canım sakın olmaz deme
Benim arkadaşım 2.gün embriyosu ile ikizlerini doğurdu
Kalitesi ile tutup tutmayacağı arasında bir bağlantı yokmuş aslında
Bu işler nasip kısmet zamanı gelmişse o kalitesiz gözüyle bakılan embriyolar bile gebelik oluşturuyor.

Sen acı tecrübeler içindesin özlemcim o yüzden yorulmuş olman, beklemek istemen çok normal. Allah acılarını en kısa zamanda dindirsin. Kolay değil söylerken bile insanın sözler boğazına düğümleniyor.

Sana hangi embriyo günü iyi geliyorsa onu dene derim inşallah iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…