Ben estrofem kullanmaya başladığım zaman yani adetin üçüncü günü her gün bir tane olarak yemeye başlamıştımKizlar rahim kalınlığı için narı ne zaman yemek lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben estrofem kullanmaya başladığım zaman yani adetin üçüncü günü her gün bir tane olarak yemeye başlamıştımKizlar rahim kalınlığı için narı ne zaman yemek lazım
Sanırım transfer günlerimiz arasında bir gün fark olacak benim de aklıma rahim kalınlığı takıldı benimde bugün 13.5 çıktı fazla kalın olması da sorun olur mu acaba iş yeri vs için benim doktorum da tüm gün yatsan da tüm gün aynı formda işine gücüne devam etsen de tutunanacağı varsa tutunur dedi. Ben işe gitmeye karar vermiştim daha önceden zaten çünkü evde insan kuruyor her şeyi acaba hamile miyim yada tutmadı mı diye yoruyor.Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı transfer için rahim kalınlığı 6.5 çıktı, salı gününe transfer günü verdi. Estrofem ilacına ek olarak progestan fitil verdi. Aklıma takılan iş yerinden izin alma konusunda ağır iş yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi. İzin almalı mıyım ne yapmalıyım aklım karıştı.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Benim rahim kalınlığı da sınırda bu yüzden biraz tereddüt ediyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum. İş konusunda daha çok kafam takılıyor yazılara odaklanamıyorum yanlış yazı imzalarım diye izin kullanacağım. O dönemde kayınvalidem bende olacak ve kimsenin tedavi gördüğümden haberi yok bir şeylerle oyalanırım artıkSanırım transfer günlerimiz arasında bir gün fark olacak benim de aklıma rahim kalınlığı takıldı benimde bugün 13.5 çıktı fazla kalın olması da sorun olur mu acaba iş yeri vs için benim doktorum da tüm gün yatsan da tüm gün aynı formda işine gücüne devam etsen de tutunanacağı varsa tutunur dedi. Ben işe gitmeye karar vermiştim daha önceden zaten çünkü evde insan kuruyor her şeyi acaba hamile miyim yada tutmadı mı diye yoruyor.
Evet şükürSenin iyiymiş kalınlığı canım
Canım ama eskiden daha kaliteli 3. Gün embriyosu tutmamışken bunlar nasıl tutacak?3. Gün de tutunması için 7-8 hücreye bölünmesi lazım en az diyorlar.Gerçi geçmişte o da tutmadı.Allah yardımcın olsun.
fostimon iğneyi hiç duymamıştım. Hiç kötü düşünme hangi embriyonun tutacağını Allahtan başka kim bilir?
En mantıklısı işe gitmek evde durmak daha yorucuSanırım transfer günlerimiz arasında bir gün fark olacak benim de aklıma rahim kalınlığı takıldı benimde bugün 13.5 çıktı fazla kalın olması da sorun olur mu acaba iş yeri vs için benim doktorum da tüm gün yatsan da tüm gün aynı formda işine gücüne devam etsen de tutunanacağı varsa tutunur dedi. Ben işe gitmeye karar vermiştim daha önceden zaten çünkü evde insan kuruyor her şeyi acaba hamile miyim yada tutmadı mı diye yoruyor.
Doğru diyorsun belki, ama dondurulan her embriyonun tutunma şansı vardır. Hiç döllenmeyen yumurtalar olduğunu düşünürsek o kadar da vasat bir noktada değilsin.Canım ama eskiden daha kaliteli 3. Gün embriyosu tutmamışken bunlar nasıl tutacak?3. Gün de tutunması için 7-8 hücreye bölünmesi lazım en az diyorlar.Gerçi geçmişte o da tutmadı.
Endol çok basit bir ağrı kesici. Ama etkindir ben arada kullanıyorum.2 saat sonra çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabah 10 da opu olacak 3 gündür endol 25 ağrı kesici kullanıyorum günde 4 kez olarak doktor bunu ne için vermiş olabilir kızlar opu ağrısız geçmesi için mi acaba
Aynen canım benim doktor da istemiyor.İstese de şuana kadar 4 farklı merkeze gittim, bir dememe dışında hep 3. Günlük taze ya da dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Bir kez 6. Gün embriyosu elde ettik.Tuttu, boş gebelik oldu.yani zaten genetiğe gönderecek embriyo olmuyor bende.Bendede az embriyom oluyor ve geneteige giderken hasar oluşabiliyormus doktorlar az embriyoyu tehlikeye atmak istemiyorlar bide garantisi yok diyor bnm doktorda
Canım sen hala test yapmadınmı yaaBenim de olsaydı okadar olurdu corona dan dolayı iptal oldu bakalım yeniden 3 bin TL alacaklarmı benden bilmiyorum
Canım sakın olmaz demeAynen canım benim doktor da istemiyor.İstese de şuana kadar 4 farklı merkeze gittim, bir dememe dışında hep 3. Günlük taze ya da dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Bir kez 6. Gün embriyosu elde ettik.Tuttu, boş gebelik oldu.yani zaten genetiğe gönderecek embriyo olmuyor bende.
Canım hiç stres yapmakızlar ben 22:00 da çatlatma iğnemi yaptım ovitrelle ama ilk defa kendime iğne yaptığım için bi iki damla dışarı çıktı sıkıntı olmaz değil mi
evet canım bende aynı havasını alayım dedim birden çıktı bi damla batırdım hemen sorun yok o zamanCanım hiç stres yapma
Bir iki damladan bir şey olmaz
Bende de olmuştu havasını alayım derken
Hiç sorun olmaz okadarcıktan
Canım aynı yerde tedavi gördüğümüz bir arkadaşa da bana da 6. Gün embriyosu transfer edildi.Ben kanda çok güzel değerler gördüm.Ve kontrolde keseyi gördük , çok mutluydum.Taki 7. Hafta kesenin içinde fetüsü göremeyinceye kadar , doktor boş gebelik dedi ve kürtaj yaptı. Diğer arkadaşın ise tutundu, ve sağlıkla ilerliyor 3. Ayına vardı bile hamileliği.Benden yaşı da küçüktü , ben de rahim problemi de var.Sen de rahim problemi yoksa hiç korkma, tutunmuştur benceAmh değerim 0.8 yaşıma göre düşükmüş doktor öyle söyledi yaşımda 26. Normalde 1 yada 2 yumurta oluşuyor bende iğneler sayesnde 3 tane yumurta oluştu. 3 üde döllendi 5.güne kadar geldiler ama kalitesi düşüktü. 6.günü bekleyelim dediler 1 tanesi ilerlemiş gözüktü ama çok olumlu konuşmadı doktor biz yinede deneyelim dedi. Hiç umutlu değildim hala değilim aslında o kan testini ve keseyi görene kadar gruptaki maysayada demiştim o 1 yumurta can olur diye
Yok canım hiç sorun değilmişevet canım bende aynı havasını alayım dedim birden çıktı bi damla batırdım hemen sorun yok o zaman
Canım onun 2. Gün ve 4 hücrelidir, yani 2. Gün 4 hücreli olması (gününde gerektiği gibi bölünmesi) 3. gün 5 hücreli olmasından daha iyi.Neyse deneyip göreceğiz.Ben 6. Denemeyi yaptım, eski denemelerimde tutmayanlardan daha kötü durumda embriyo elde edince bundan ümidimi kaybettim.O yüzden transfer olmayacağım.Çünkü sonu hüzün transferin hep 5 yıldır.Biraz dinleneyim Martta tekrar deneyeceğim.Canım sakın olmaz deme
Benim arkadaşım 2.gün embriyosu ile ikizlerini doğurdu
Kalitesi ile tutup tutmayacağı arasında bir bağlantı yokmuş aslında
Anladım canımCanım onun 2. Gün ve 4 hücrelidir, yani 2. Gün 4 hücreli olması (gününde gerektiği gibi bölünmesi) 3. gün 5 hücreli olmasından daha iyi.Neyse deneyip göreceğiz.Ben 6. Denemeyi yaptım, eski denemelerimde tutmayanlardan daha kötü durumda embriyo elde edince bundan ümidimi kaybettim.O yüzden transfer olmayacağım.Çünkü sonu hüzün transferin hep 5 yıldır.Biraz dinleneyim Martta tekrar deneyeceğim.
Canım hiç stres yapma
Bir iki damladan bir şey olmaz
Bende de olmuştu havasını alayım derken
Hiç sorun olmaz okadarcıktan
Prospektüsün de özellikle yazıyor havasını almaya çalışmayın diyeevet canım bende aynı havasını alayım dedim birden çıktı bi damla batırdım hemen sorun yok o zaman
Ne transferi canım hem PGT hem NGS gitceksonuc 20 günde gelir