• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı transfer için rahim kalınlığı 6.5 çıktı, salı gününe transfer günü verdi. Estrofem ilacına ek olarak progestan fitil verdi. Aklıma takılan iş yerinden izin alma konusunda ağır iş yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi. İzin almalı mıyım ne yapmalıyım aklım karıştı.
Sanırım transfer günlerimiz arasında bir gün fark olacak ☺️ benim de aklıma rahim kalınlığı takıldı benimde bugün 13.5 çıktı fazla kalın olması da sorun olur mu acaba 😔 iş yeri vs için benim doktorum da tüm gün yatsan da tüm gün aynı formda işine gücüne devam etsen de tutunanacağı varsa tutunur dedi. Ben işe gitmeye karar vermiştim daha önceden zaten çünkü evde insan kuruyor her şeyi acaba hamile miyim yada tutmadı mı diye yoruyor.

Sanırım transfer günlerimiz arasında bir gün fark olacak ☺️ benim de aklıma rahim kalınlığı takıldı benimde bugün 13.5 çıktı fazla kalın olması da sorun olur mu acaba 😔 iş yeri vs için benim doktorum da tüm gün yatsan da tüm gün aynı formda işine gücüne devam etsen de tutunanacağı varsa tutunur dedi. Ben işe gitmeye karar vermiştim daha önceden zaten çünkü evde insan kuruyor her şeyi acaba hamile miyim yada tutmadı mı diye yoruyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Benim rahim kalınlığı da sınırda bu yüzden biraz tereddüt ediyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum. İş konusunda daha çok kafam takılıyor yazılara odaklanamıyorum yanlış yazı imzalarım diye izin kullanacağım. O dönemde kayınvalidem bende olacak ve kimsenin tedavi gördüğümden haberi yok bir şeylerle oyalanırım artık 😊

Allah yardımcın olsun.

fostimon iğneyi hiç duymamıştım. Hiç kötü düşünme hangi embriyonun tutacağını Allahtan başka kim bilir?
Canım ama eskiden daha kaliteli 3. Gün embriyosu tutmamışken bunlar nasıl tutacak?3. Gün de tutunması için 7-8 hücreye bölünmesi lazım en az diyorlar.Gerçi geçmişte o da tutmadı.

En mantıklısı işe gitmek evde durmak daha yorucu

Canım ama eskiden daha kaliteli 3. Gün embriyosu tutmamışken bunlar nasıl tutacak?3. Gün de tutunması için 7-8 hücreye bölünmesi lazım en az diyorlar.Gerçi geçmişte o da tutmadı.
Doğru diyorsun belki, ama dondurulan her embriyonun tutunma şansı vardır. Hiç döllenmeyen yumurtalar olduğunu düşünürsek o kadar da vasat bir noktada değilsin.

Bendede az embriyom oluyor ve geneteige giderken hasar oluşabiliyormus doktorlar az embriyoyu tehlikeye atmak istemiyorlar bide garantisi yok diyor bnm doktorda
Aynen canım benim doktor da istemiyor.İstese de şuana kadar 4 farklı merkeze gittim, bir dememe dışında hep 3. Günlük taze ya da dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Bir kez 6. Gün embriyosu elde ettik.Tuttu, boş gebelik oldu.yani zaten genetiğe gönderecek embriyo olmuyor bende.

Aynen canım benim doktor da istemiyor.İstese de şuana kadar 4 farklı merkeze gittim, bir dememe dışında hep 3. Günlük taze ya da dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Bir kez 6. Gün embriyosu elde ettik.Tuttu, boş gebelik oldu.yani zaten genetiğe gönderecek embriyo olmuyor bende.
Canım sakın olmaz deme
Benim arkadaşım 2.gün embriyosu ile ikizlerini doğurdu😍
Kalitesi ile tutup tutmayacağı arasında bir bağlantı yokmuş aslında🤗

kızlar ben 22:00 da çatlatma iğnemi yaptım ovitrelle ama ilk defa kendime iğne yaptığım için bi iki damla dışarı çıktı sıkıntı olmaz değil mi😑😑

Amh değerim 0.8 yaşıma göre düşükmüş doktor öyle söyledi yaşımda 26. Normalde 1 yada 2 yumurta oluşuyor bende iğneler sayesnde 3 tane yumurta oluştu. 3 üde döllendi 5.güne kadar geldiler ama kalitesi düşüktü. 6.günü bekleyelim dediler 1 tanesi ilerlemiş gözüktü ama çok olumlu konuşmadı doktor biz yinede deneyelim dedi. Hiç umutlu değildim hala değilim aslında o kan testini ve keseyi görene kadar 🤷🏻‍♀️ gruptaki maysayada demiştim o 1 yumurta can olur diye
Canım aynı yerde tedavi gördüğümüz bir arkadaşa da bana da 6. Gün embriyosu transfer edildi.Ben kanda çok güzel değerler gördüm.Ve kontrolde keseyi gördük , çok mutluydum.Taki 7. Hafta kesenin içinde fetüsü göremeyinceye kadar , doktor boş gebelik dedi ve kürtaj yaptı. Diğer arkadaşın ise tutundu, ve sağlıkla ilerliyor 3. Ayına vardı bile hamileliği.Benden yaşı da küçüktü , ben de rahim problemi de var.Sen de rahim problemi yoksa hiç korkma, tutunmuştur bence 🥰😍😘😘🙏

Canım sakın olmaz deme
Benim arkadaşım 2.gün embriyosu ile ikizlerini doğurdu😍
Kalitesi ile tutup tutmayacağı arasında bir bağlantı yokmuş aslında🤗
Canım onun 2. Gün ve 4 hücrelidir, yani 2. Gün 4 hücreli olması (gününde gerektiği gibi bölünmesi) 3. gün 5 hücreli olmasından daha iyi.Neyse deneyip göreceğiz.Ben 6. Denemeyi yaptım, eski denemelerimde tutmayanlardan daha kötü durumda embriyo elde edince bundan ümidimi kaybettim.O yüzden transfer olmayacağım.Çünkü sonu hüzün transferin hep 5 yıldır.Biraz dinleneyim Martta tekrar deneyeceğim.

Canım onun 2. Gün ve 4 hücrelidir, yani 2. Gün 4 hücreli olması (gününde gerektiği gibi bölünmesi) 3. gün 5 hücreli olmasından daha iyi.Neyse deneyip göreceğiz.Ben 6. Denemeyi yaptım, eski denemelerimde tutmayanlardan daha kötü durumda embriyo elde edince bundan ümidimi kaybettim.O yüzden transfer olmayacağım.Çünkü sonu hüzün transferin hep 5 yıldır.Biraz dinleneyim Martta tekrar deneyeceğim.
Anladım canım
Oladar detayı bilmiyodum ben
2.gün embriyosu umudum yok demişt o da
Hatırlayınca sana da yazmak istedim
Ama gönlünü ferah tut
Ne mucizeler var hayatta biliyorsun
Peki ne yapmayı düşünüyorsun

Back