Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar selamlar, doktora gittim.
İlaç tedavisine başlıyorum 3 ay.
Boş folikülde çıkmış benden.
Foto da Kİ 3 ilaç ve trental + corasprin + evicap
Doktorum çok üzgünüm böyle olmamalıydı dedi baya açıklama yaptı sağolsun. Ama ben acele ettim beklemek istemedim dedim. Böyle olduğu içinde benım yumurtalarımın kalitesiz oluşu ve rahim duvarını da görmüş olduk aslında herseyde hayır var. Bir hasta benım gibiyken dış gebelık olmuş suan diyorum Kİ iyi de olmadı madem böyle sorunum varmış.

Eklentiler

• 06AD4B73-FF1D-491A-A0A6-52A655F886DD.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 44
nasıl olacak bu işler iyi düşünmeye çalışıyorum yazdıklarınızı okuyorum nasıl olacak diyorum bir sürü problem ile uğraşıyoruz

Maysa benım de folikuller boşmuş olduğunu öğrendim bugün. 5 toplandı ama sonuç olarak hepsi boş olarak sonuçlandı

Evet eşimden sadece sprem testi istedi bende neye göre karar verdi dunden berj düşünüyorum esimin sprem.sayisi 1 milyon almanya bizden genetik test istedi genetik test verdik esimde sprem.sayisinin az olmasi genetik degilmis yeni corona olmuştuk kilo falan vardi demekki ondan dedik.ama kromozom bozuklugu cikti ve genetik taramali olacak dedi bizde kagitlari mizi alip turkiyede yapalim dedik
Zaten az sayisini olduğunu biliyorsun o zaman hap vermedi 1 milyon yeterli dedi şimdi genetik teste de sprem kaynakli diye düşünüyorum dedi kafayi yiyeceğim gerçekten cok zor bir süreç zaten dahada zorlastirdilar

Ve kromozom bozuklugu bende

evet gerçekten tıbba güvenmeye çalışıyorsun her dediklerini yapıyoruz halen öyle de olur böyle olur diyorlar başından ne isteniyorsa yapılsa bu süreçler zaten çok yorucu maddi manevi tekrar tekrar hormon alıyorsun

Gerçekten napacagimi bilmiyorum Almanyada yapmak istemiyorum Turkiyede iyi bi dr bulmak istiyorum bilmiyorum

Gerçekten napacagimi bilmiyorum Almanyada yapmak istemiyorum Turkiyede iyi bi dr bulmak istiyorum bilmiyorum
Benim hastahanem nasıl bilmiyorum çok göz önünde adı duyulmuş tüp bebek merkezleri kadar iyi mi bilmiyorum ben doktoruma güveniyorum ama yaptıran çok tanıdığım var aret kamer i çok beğeniyorlar şişli memorial ve bahçeçi bunlar baya gözde beğenilen tüp bebek merkezleri

Sizin ki kimdi

Benim toplamam yarındı çatlatma iğnesini dün vurdum. Adet olmadım daha , niye erken adet oldunki acaba söktürücü falan mı içtin
Yok canım benim 6 sında toplama olacaktı olmadı tabi. Sonra ayın 10 nunda hafif bir lekelenme oldu sonra ertesi gün adet gibi oldum doktor da normal dedi sanırım yumurtalar büyüdü atılmak için bu şekilde oluyor .

Aramıza hoşgeldin tabi önceki aşamalarımda. Progestan fitil düşmesini engelliyor. Estrofem adet olmanı engelliyor. Kan sulandırıcı verdimi.

Nasıl geçti canım şuan ondan tedirgin oldum idrara sıkışık giriliyormuş biraz zorlar gibime geliyor merak ettim
Çok sıkışık olmak iyi değil kabus gibi. Tecrübeliyim artık. Küçük su alıyorum yanıma transfere girmeden az az içiyorum. Benim idrar torbası çabuk doluyor bazen geç alıyorlar tutamıyorsun.

Çatlatma iğensi vurulmuşmuydun. Ben onu vuruldum 1 saat sonra pozifif olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…