nasıl olacak bu işler iyi düşünmeye çalışıyorum yazdıklarınızı okuyorum nasıl olacak diyorum bir sürü problem ile uğraşıyoruz
hepsi boşa mı gidiyor neden hepsi boş ilaçlardan dolayı mı ?Maysa benım de folikuller boşmuş olduğunu öğrendim bugün. 5 toplandı ama sonuç olarak hepsi boş olarak sonuçlandı
Evet eşimden sadece sprem testi istedi bende neye göre karar verdi dunden berj düşünüyorum esimin sprem.sayisi 1 milyon almanya bizden genetik test istedi genetik test verdik esimde sprem.sayisinin az olmasi genetik degilmis yeni corona olmuştuk kilo falan vardi demekki ondan dedik.ama kromozom bozuklugu cikti ve genetik taramali olacak dedi bizde kagitlari mizi alip turkiyede yapalim dediksperm kaynaklı olduğunu neye göre karar veriyorlar ki önceden sperm testi istiyorlar onun haricinde neye bakıyorlar ki kromozom kaynaklı olduğunu test mi verdiniz öğrendiniz bizlerden kadınlar için istenen testler var erkekler içinde sperm testi var başka bi şey istemediler .
Ve kromozom bozuklugu bendesperm kaynaklı olduğunu neye göre karar veriyorlar ki önceden sperm testi istiyorlar onun haricinde neye bakıyorlar ki kromozom kaynaklı olduğunu test mi verdiniz öğrendiniz bizlerden kadınlar için istenen testler var erkekler içinde sperm testi var başka bi şey istemediler .
evet gerçekten tıbba güvenmeye çalışıyorsun her dediklerini yapıyoruz halen öyle de olur böyle olur diyorlar başından ne isteniyorsa yapılsa bu süreçler zaten çok yorucu maddi manevi tekrar tekrar hormon alıyorsunEvet eşimden sadece sprem testi istedi bende neye göre karar verdi dunden berj düşünüyorum esimin sprem.sayisi 1 milyon almanya bizden genetik test istedi genetik test verdik esimde sprem.sayisinin az olmasi genetik degilmis yeni corona olmuştuk kilo falan vardi demekki ondan dedik.ama kromozom bozuklugu cikti ve genetik taramali olacak dedi bizde kagitlari mizi alip turkiyede yapalim dedik
Zaten az sayisini olduğunu biliyorsun o zaman hap vermedi 1 milyon yeterli dedi şimdi genetik teste de sprem kaynakli diye düşünüyorum dedi kafayi yiyeceğim gerçekten cok zor bir süreç zaten dahada zorlastirdilar
Gerçekten napacagimi bilmiyorum Almanyada yapmak istemiyorum Turkiyede iyi bi dr bulmak istiyorum bilmiyorumevet gerçekten tıbba güvenmeye çalışıyorsun her dediklerini yapıyoruz halen öyle de olur böyle olur diyorlar başından ne isteniyorsa yapılsa bu süreçler zaten çok yorucu maddi manevi tekrar tekrar hormon alıyorsun
Benim hastahanem nasıl bilmiyorum çok göz önünde adı duyulmuş tüp bebek merkezleri kadar iyi mi bilmiyorum ben doktoruma güveniyorum ama yaptıran çok tanıdığım var aret kamer i çok beğeniyorlar şişli memorial ve bahçeçi bunlar baya gözde beğenilen tüp bebek merkezleriGerçekten napacagimi bilmiyorum Almanyada yapmak istemiyorum Turkiyede iyi bi dr bulmak istiyorum bilmiyorum
Sizin ki kimdiBenim hastahanem nasıl bilmiyorum çok göz önünde adı duyulmuş tüp bebek merkezleri kadar iyi mi bilmiyorum ben doktoruma güveniyorum ama yaptıran çok tanıdığım var aret kamer i çok beğeniyorlar şişli memorial ve bahçeçi bunlar baya gözde beğenilen tüp bebek merkezleri
istinye liv bahçeşehir benim hastahanem ama markalaşmış diğerleri gibi adı duyulmuş değilSizin ki kimdi
Yok canım benim 6 sında toplama olacaktı olmadı tabi. Sonra ayın 10 nunda hafif bir lekelenme oldu sonra ertesi gün adet gibi oldum doktor da normal dedi sanırım yumurtalar büyüdü atılmak için bu şekilde oluyor .Benim toplamam yarındı çatlatma iğnesini dün vurdum. Adet olmadım daha , niye erken adet oldunki acaba söktürücü falan mı içtin
Hakkimizda hayirlisi olsun inşallahistinye liv bahçeşehir benim hastahanem ama markalaşmış diğerleri gibi adı duyulmuş değil
Transfer olduktan sonra olması gerekiyordu yanlış telafuz etmişim. Doktor demişti canım. Birazda araştırdım kimyasal tene değmeyecekmiş uyarıyorlar.
Merhaba, ben yeni gönderdim iki gün gibi oldu. Bekliyorum ngs.Merhaba kızlar genetik taramalı tup bebek yapan varmi aranizda
Sonuç ne canım döllenme kaç tane de oldu.Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Aramıza hoşgeldinKızlar bana bir poşet ilaç verdi doktor ömrümde bu kadar çok ilaç almamıştım herkesin öylemi acaba yumurta toplama işleminden transfer işlemine kadar birde progestan diye bir tablet verdi günde 3 kez vajinadan atılacak denildi varmı böyle yapan acaba
Çok sıkışık olmak iyi değil kabus gibi. Tecrübeliyim artık. Küçük su alıyorum yanıma transfere girmeden az az içiyorum. Benim idrar torbası çabuk doluyorNasıl geçti canım şuan ondan tedirgin oldum idrara sıkışık giriliyormuş biraz zorlar gibime geliyor merak ettim
Nerede tedavi yapiyorsunuz hayırlısı olur inşallah hakkımızdaMerhaba, ben yeni gönderdim iki gün gibi oldu. Bekliyorum ngs.
Çatlatma iğensi vurulmuşmuydun. Ben onu vuruldum 1 saat sonra pozifif olduğumu öğrendimYok canım benim 6 sında toplama olacaktı olmadı tabi. Sonra ayın 10 nunda hafif bir lekelenme oldu sonra ertesi gün adet gibi oldum doktor da normal dedi sanırım yumurtalar büyüdü atılmak için bu şekilde oluyor .
Yok vurulmadım onun saatine kadar çıkmıştı sonuç doktor vurulma dediÇatlatma iğensi vurulmuşmuydun. Ben onu vuruldum 1 saat sonra pozifif olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?