• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Aramıza hoşgeldin 🤣🤣🤣 tabi önceki aşamalarımda. Progestan fitil düşmesini engelliyor. Estrofem adet olmanı engelliyor. Kan sulandırıcı verdimi.
Evet canım progestan tablet günde 3 kez fitil olarak günde bir coraspirin günde 3 estrofem günde 2 monodoks günde 2 dubhaston günde 3 defa prednol yani hayatımda ilaç içmeyen ben bi anda bu kadar ilaçla karşılaştım şoktayım 😅

Kızlar pazartesi transfer olacakmış 5 yumurta toplandı 4 e düştü bugün 3 ü döllendi denildi 3. Gün transferi yapacağız denildi inş hayırlı haberlerle geliriz hepimiz buraya çok heyecanlı pazartesiyi iple çekiyorum 😍😍🤲🤲

Son düzenleme:
Birde 3 yumurta döllenmiş ya pazartesiye kadar bu sayı dahada düşermi sizce Buda düşündürüyor beni 🙄 2 transfer olacakmış bir tanesini 5. Güne kadar bekleteceğiz sonrasında donduracağız denildi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🤲

Merhaba kızlar. Ayın 11inde opu olmuştum 12 adet yumurta toplandı 5.güne 2 tane kaldı. Doktor ayrı ayrı dondurcaz dedi. Adet olunca haber vermemi söyledi. Opu sonrası sadece progestan200 kullanıyorum. Şişkinlik devam ediyor. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah

Ben çok insanı okudum burda 10 yumurta 20 yumurta ama sona kalan 2 yumurta çoğu kişi böyle yazmış demekki ilk muayenede doktorun gördüğü foliküller dışında olan yumurtalar hep boş sağlıksız devam etmiyo yani ilaç iğne boş onların oluşturduğu foliküller boş

Ben çok insanı okudum burda 10 yumurta 20 yumurta ama sona kalan 2 yumurta çoğu kişi böyle yazmış demekki ilk muayenede doktorun gördüğü foliküller dışında olan yumurtalar hep boş sağlıksız devam etmiyo yani ilaç iğne boş onların oluşturduğu foliküller boş
Benim iğneye başlamadan ilk muayenede 5 folükülüm vardı. İğne sonrası 8 e çıktı, opu da 5 yumurta toplandı 4 embriyo elde edildi, demekki dediğin gibi sonradan gelenler boş ve sağlıksız...

Benim iğneye başlamadan ilk muayenede 5 folükülüm vardı. İğne sonrası 8 e çıktı, opu da 5 yumurta toplandı 4 embriyo elde edildi, demekki dediğin gibi sonradan gelenler boş ve sağlıksız...
Evet işte aynen arkadan gelenler iğne yüzünden çoğalan gelişim gösterenler boş

İki yumurtam vardı birisi iyi gibi diğeri küçük dedi doktor ondan bişey beklemeyelim. Tedavi sırasında 11mm çıktı. En son cuma 11-12 mm di küçük olan. Diğeri 17.5 mmdi. Yarın toplama yapılacak. İnşallah boş çıkmazlar korkuyorum dua edin nolur. İlk kez de anestezi alicam.

Uygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalim
Kayseri'de hangi doktor bende Kayseri'de tedavi görüyorum

İki yumurtam vardı birisi iyi gibi diğeri küçük dedi doktor ondan bişey beklemeyelim. Tedavi sırasında 11mm çıktı. En son cuma 11-12 mm di küçük olan. Diğeri 17.5 mmdi. Yarın toplama yapılacak. İnşallah boş çıkmazlar korkuyorum dua edin nolur. İlk kez de anestezi alicam.
Gönlünü ferah tut arkadaşım inş kolaylıkla geçecek merak etme olanda hayır vardır diye düşün duayla bekleyelim hiç bir şey sebepsiz değildir dua edip tevekkülden başka bir çaremiz yok İnan 🤲💐 bende ilk kez anestezi aldım anestezi verdiklerinde genizim hafif yandı toplamda 10 saniyede kendimden geçtim anlamıyorsun bile o uyku çok güzel oluyor varya 😍

Dortmundayım ben bilmiyorum inan kayseride kime gitmistiniz siz
Biz daha dun sonucu aldık ve yıkıldık napacagiz nerde olacak bilmiyoruz
Benim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatif 😔olacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz 😕

Benim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatif 😔olacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz 😕
insalh 2. De tutunur Kaçıncı gün emriyosuydu

Dortmundayım ben bilmiyorum inan kayseride kime gitmistiniz siz
Biz daha dun sonucu aldık ve yıkıldık napacagiz nerde olacak bilmiyoruz
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz
Kayseri'de hangi doktor bende Kayseri'de tedavi görüyorum
Bende Kayseri’de tedavi görüyorum Acıbadem Mustafa bey ..
Yaşadığım yerden çok kayserideyim son 6 aydır. Sizin doktorunuz kim ?

insalh 2. De tutunur Kaçıncı gün emriyosuydu
5. Gün embriyosu ve 5 AA en iyi kalite dendi
2 tane transfer oldu Rahim filmi rahme çizik hepsi yapıldı ama neden tutmadı bilemiyorum 😞 beslenmeme dikkat ettim ilk gün nerdeyse hiç kalkmadım diğer günlerde hep evdeydim çok dikkat ettim ama olmadı 😔😔

İnsan hep kendini suçluyor benmi bişey yaptım benim yüzümden mi die ama öyle değil kızlar Allah ol derse oluyo o kadar ihtiyacım varki herşeyin yolunda gitmesine
Çok doğru insan kendini suçluyor düşünüyor neden olmadı diye ama haklısın Allah ol derse olur. İnşallah bizde olumlu haberler alacağız. Hangi doktora gidiyorsun hangi aşamadasın şimdi ?

Çok doğru insan kendini suçluyor düşünüyor neden olmadı diye ama haklısın Allah ol derse olur. İnşallah bizde olumlu haberler alacağız. Hangi doktora gidiyorsun hangi aşamadasın şimdi ?
Perşembe opu oldun 20 yumurtadan neredeyse hiç kaldı hep boş çıktı 2 tanesi olgun değilmiş olan döllenmemis
Kalan gelisimi geriymis 5.güne gelen olursa genetiğe gidecek ama kalacakmi bilmiyorm adana acıbadem

inşallah Allah yardım eder ve sağlıkla gelirler 5. güne,benimde ilk toplamam da öyle olmuştu ikinci toplamayı yapmıştık.
Zor zamanlar biliyorum ama sabır ve dua …
Hazırlık sürecinde opu öncesi vitamin bal yemediğim kalmadı ama sonuç yine birinciden farklı olmadı .. ne diyelim kısmet. İnşallah çok iyi haberler alırsın ne zaman çıkacak sonuç ?

Back