• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Garip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dediler🤷🏼‍♀

Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmediler
peki ödeme yaptın mı nasıl yol izleyeceksiniz tekrardan bişey dediler mi

5.000 tl ödemiştik. Onu geri veremeyiz yeniden tedaviye başlayınca onuda yeniden vereceksiniz dediler. İlaçlarla falan nerden baksan 10.000 tl zarardayız
benim hastahane özel istinye liv bahçeşehir bende ilk 3 bin verdim ve ilaçlar verdim 3 bin birde tahliller derken 2 bin ,8 binde biz verdik ama dün ben kontrole gittim yeniden başlayacağız tarzı 3 bin tl yandı demediler bakalım bende sessizliğimi koruyorum süpriz yaparlar mı göreceğiz

Merhaba kızlar yıllardır sizi takip ediyorum okuyorum 3 yıllık evliyiz eşimde de bende bir sıkıntı yok ama çocuğumuz olmadı. Tüp bebek yapmaya karar verdik 5. Gün embryosu konuldu ve maalesef dış gebelik oldu. 1 hafta önce dondurulmuş 5. Ve 3. Gün embryosu konuldu tekrar bugün transferden sonra 5. Gün test yapmayacağım dedim ama dayanamadım ve yaptım. Sonucu ekledim. Rabbim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı nasip eder 🤲

Eklentiler

• IMG_20220115_105550.jpg
    IMG_20220115_105550.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar yıllardır sizi takip ediyorum okuyorum 3 yıllık evliyiz eşimde de bende bir sıkıntı yok ama çocuğumuz olmadı. Tüp bebek yapmaya karar verdik 5. Gün embryosu konuldu ve maalesef dış gebelik oldu. 1 hafta önce dondurulmuş 5. Ve 3. Gün embryosu konuldu tekrar bugün transferden sonra 5. Gün test yapmayacağım dedim ama dayanamadım ve yaptım. Sonucu ekledim. Rabbim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı nasip eder 🤲
ay pozitif maşallah nasıl belli nasıl mutluluk inşallah bizde görürüz çift çizgileri

ay pozitif maşallah nasıl belli nasıl mutluluk inşallah bizde görürüz çift çizgileri
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizler de için de 🤲 gerçekten çok zor bir süreç inan sevinemiyorum bile eşime bile söylemedim söylemeyi düşünmüyorum da korkuyorum birşey olur diye. Kalp atışını duyana kadar inanamicam galiba 😌

amin inş
katlanarak ilerler degeriniz
allahım kucağınıza almak nasip etsın 🤲🤲🤲

Amin Allah'ım bu hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Birde benim ilki tutup düşünce doktor embryoglue embryo yapıştırıcı kullandı transfer de eğer ilki tutmazsa ( inşallah tutar ) doktorunuzdan mutlaka bu yöntemi isteyin

Back