- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
Değil ilaçlar ayrıİğnelerle birliktemi bu fiyat acaba
aynen şansımıza artık ne diyimcorona olup burada yumurtasını toplatan da oldu bence hastahane prosedürü ile ilgili bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil ilaçlar ayrıİğnelerle birliktemi bu fiyat acaba
aynen şansımıza artık ne diyimcorona olup burada yumurtasını toplatan da oldu bence hastahane prosedürü ile ilgili bir durum
Öyle tabi ki canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah herkes gönlüne göre bebesine kavuşur. kimse çok uğraşmak zorunda kalmaz.Vardır bir hayır canım sakın üzülme rabbim çok daha hayırlsını versin bi dahaki tedavinde Amin
Ah bee üzüldüm çok var sanırım..o kadar üzücü bir durum ki.. nasip kısmet napalım buna da tamam dedik.. evet canım ben 25 aralıkta adet gördüm şimdi 10 ocak toplama olmadığı için erken oldum doktora gittim o da bu ay olmaz diğer adetinde gel hala foliküller duruyor dedi. sen adet oldun mu?Ah aynı kaderi yaşamışız. Pazar toplama olacaktı covid pozitif çıktı iptal oldu 2 ay sonraymış bidaha öyle dediler
ne güzel ya bende bir gram belirti dahil yoktu ki ben test yaptırmasam bilmeyecektim kesinlikle kendilerini koruyorlar ama ne alaka ağızımla yapmıyorlar ya işlemi ne alaka hala anlayamadım.Ne saçma ya neye göre yapıyorlar yada yapmıyorlar anlamıyorum, covid olan kötü değilse niye iptal ki bence kendilerini koruyorlar:))) yoksa hastalığı hafif geçiriyorsa yumurtaları etkilediğini ben düşünmüyorum.. Benim ki iptal etmemişti...
Ben yaptircam tabi 5.güne gelirseKizlar birsey sorabilirmiyim genetik taramali tup bebek yaptiran varmi aranizda
Benim toplamam yarındı çatlatma iğnesini dün vurdum. Adet olmadım daha , niye erken adet oldunki acaba söktürücü falan mı içtinAh bee üzüldüm çok var sanırım..o kadar üzücü bir durum ki.. nasip kısmet napalım buna da tamam dedik.. evet canım ben 25 aralıkta adet gördüm şimdi 10 ocak toplama olmadığı için erken oldum doktora gittim o da bu ay olmaz diğer adetinde gel hala foliküller duruyor dedi. sen adet oldun mu?
onu bende istiyorum aslında ama çok pahalıymışKizlar birsey sorabilirmiyim genetik taramali tup bebek yaptiran varmi aranizda
kızlar bişey soracağım ,ilaçlardan dolayı diye düşünüyorum , adetim 1 hafta önceden ufak ufak sökülmeler geldi 3 gün üste üste şimdide hiç gelmiyor durdu neden oldu acaba öyleonu bende istiyorum aslında ama çok pahalıymış
Nerede yaptiriyorsunuz suanBen yaptircam tabi 5.güne gelirse
Biz 1 tane embriyoyu sadece 2600 gonderdik dun sonuc olumsuz geldionu bende istiyorum aslında ama çok pahalıymış
Adana acıbadem labaratuvar olarak ortak çalışacak Ankara genart ileNerede yaptiriyorsunuz suan
Cok üzüldüm yaş kaçBiz 1 tane embriyoyu sadece 2600 gonderdik dun sonuc olumsuz geldi
25 ve sadece 1 yumurtam var amh 79Cok üzüldüm yaş kaç
çok gençsin ben 35 oldum bende amh 1,60 bende ilaçları çok yüksek dozda yapmıştı bu ay kısmet olmadı toplamak ,senin laboratuvar uygunmuş genetikte 350 euro diyorlar25 ve sadece 1 yumurtam var amh 79
Off ya benim yaş 29 ama amh iyi olmasına rağmen kaliteli değil yumurtalar foliküller hep boş cikti25 ve sadece 1 yumurtam var amh 79
Uygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalimçok gençsin ben 35 oldum bende amh 1,60 bende ilaçları çok yüksek dozda yapmıştı bu ay kısmet olmadı toplamak ,senin laboratuvar uygunmuş genetikte 350 euro diyorlar
Arada oyle oluyormuş malesefOff ya benim yaş 29 ama amh iyi olmasına rağmen kaliteli değil yumurtalar foliküller hep boş cikti
nasıl olacak bu işler iyi düşünmeye çalışıyorum yazdıklarınızı okuyorum nasıl olacak diyorum bir sürü problem ile uğraşıyoruzOff ya benim yaş 29 ama amh iyi olmasına rağmen kaliteli değil yumurtalar foliküller hep boş cikti
sperm kaynaklı olduğunu neye göre karar veriyorlar ki önceden sperm testi istiyorlar onun haricinde neye bakıyorlar ki kromozom kaynaklı olduğunu test mi verdiniz öğrendiniz bizlerden kadınlar için istenen testler var erkekler içinde sperm testi var başka bi şey istemediler .Uygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalim