Anladım canım tamamdır. Bi sonraki tedavimiz sorunsuz ilerler inşallahYok vurulmadım onun saatine kadar çıkmıştı sonuç doktor vurulma dedi
hepsi boşa mı gidiyor neden hepsi boş ilaçlardan dolayı mı ?
Pınarcım; Hepsi boşa mı gidiyor derken aslında anlamadım?
Yani toplanan 5 tane zaten boşa gitti benım durumu biliyorsunuz.
İnşallah hayırlısı ileAnladım canım tamamdır. Bi sonraki tedavimiz sorunsuz ilerler inşallah
O çok fena bir tecrübe :) ilk transferimde öyleydim.Çok sıkışık olmak iyi değil kabus gibi. Tecrübeliyim artık. Küçük su alıyorum yanıma transfere girmeden az az içiyorum. Benim idrar torbası çabuk doluyorbazen geç alıyorlar tutamıyorsun.
Hadi bakalım inşallah böyle gider canım hayırlısıyla transfer olursun benimde çarşamba günü kontrolüm bakalım kaç çıkacak kalınlıkO çok fena bir tecrübe :) ilk transferimde öyleydim.
Yavaş yavaş içmek daha mantıklı yürüyüş yapınca zaten iniyor hemen sıkışıyorsun :)
Bu arada bugün randevum vardı 6.8mm olmuş rahim kalınlığıdoktor bu şekilde devam ederse Perşembe transfer olabilir dedi.
İnşallah canım. Bahçeci deyim bu sefer. Merakla sonuç bekliyorum.Nerede tedavi yapiyorsunuz hayırlısı olur inşallah hakkımızda
9 mm yeterliymiş zaten maşallah iyi gidiyor senin ki nara devamO çok fena bir tecrübe :) ilk transferimde öyleydim.
Yavaş yavaş içmek daha mantıklı yürüyüş yapınca zaten iniyor hemen sıkışıyorsun :)
Bu arada bugün randevum vardı 6.8mm olmuş rahim kalınlığıdoktor bu şekilde devam ederse Perşembe transfer olabilir dedi.
Uygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalim
Merhaba. Bende Bülent hocaya gidiyorum hafta içi toplama yapılacakEvet Antep’te yaşıyorum ama Adana da. Prof Bülent Haydardedeoğlu hocaya gidiyorum.
Yumurta toplamaya kadar olan iğneler vs.. tekrar kullanmayacaksın. Ama estrofem falan onları verecekler rahim kalınlığına göre transfer yapacaklar.Kızlar akşamdan beri kafama takılan birşey var... 2 tane 6aa 1 tane 6ab 1 tane de geriden gelen kaliteli embriyom vardı. Bugün 1 tane 6aa 1 tane de geriden gelen diğer kaliteli embriyoyu transfer ettik. Diğer 2 tane olan 6aa/6ab yi dondurduk. Şimdi gebelik negatif olursa ve ben dondurulmuş embriyomu transfer etmek istesem tüm bu tüp bebek tedavisini baştan mı alacağız? Yani bence ilaç kullanmaya yumurta toplamaya vs vs gerek yok zaten hali hazırda bana lazım olan ve beni bekleyen embriyolarım var, hani maliyetten kaçmak istiyorum aslında, beni anlayan ve buna bir cevap verecek olan bir arkadaşım var mı acaba?
Aynılarımı bizde yaşadık yaz tatilinde başladığımız tüp bebek maceramız Ocak ayında negatifle sonuçlandı Kayseri’ye kaç defa gittik geldik .. bi yandan korona ve yoran kuralları bir yandan iş yeri biryandan sonucun negatif olmasıUygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalim
Masalh sen trasfer oldunmuncok sevindim insalh güzel haberler ver bizeKızlar akşamdan beri kafama takılan birşey var... 2 tane 6aa 1 tane 6ab 1 tane de geriden gelen kaliteli embriyom vardı. Bugün 1 tane 6aa 1 tane de geriden gelen diğer kaliteli embriyoyu transfer ettik. Diğer 2 tane olan 6aa/6ab yi dondurduk. Şimdi gebelik negatif olursa ve ben dondurulmuş embriyomu transfer etmek istesem tüm bu tüp bebek tedavisini baştan mı alacağız? Yani bence ilaç kullanmaya yumurta toplamaya vs vs gerek yok zaten hali hazırda bana lazım olan ve beni bekleyen embriyolarım var, hani maliyetten kaçmak istiyorum aslında, beni anlayan ve buna bir cevap verecek olan bir arkadaşım var mı acaba?
Ben hiç estrofem kullanmadım, o ne için kullanılıyordu?Yumurta toplamaya kadar olan iğneler vs.. tekrar kullanmayacaksın. Ama estrofem falan onları verecekler rahim kalınlığına göre transfer yapacaklar.
Bugün oldum canım , inşallah bakalım hayırlısı....Masalh sen trasfer oldunmuncok sevindim insalh güzel haberler ver bize
İnşallahHadi bakalım inşallah böyle gider canım hayırlısıyla transfer olursun benimde çarşamba günü kontrolüm bakalım kaç çıkacak kalınlık
9 mm yeterliymiş zaten maşallah iyi gidiyor senin ki nara devam
Rahim kalınlığın kaçtı trasfer öncesiBen hiç estrofem kullanmadım, o ne için kullanılıyordu?
O zaman sadece transfer ücreti vericem :))) iyiymiş
Bugün oldum canım , inşallah bakalım hayırlısı....
Herseferinde sormayı unuttum ama aksi bir durum olsa söylerdi doktorum diye düşünüyorum.. opudan sonra progestan + duphaston kullandım sadeceRahim kalınlığın kaçtı trasfer öncesi
Neyse şimdi takma kafana insalh güzel tutunsunHerseferinde sormayı unuttum ama aksi bir durum olsa söylerdi doktorum diye düşünüyorum.. opudan sonra progestan + duphaston kullandım sadece
Dortmundayım ben bilmiyorum inan kayseride kime gitmistiniz sizYumurta toplamaya kadar olan iğneler vs.. tekrar kullanmayacaksın. Ama estrofem falan onları verecekler rahim kalınlığına göre transfer yapacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?