Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ah aynı kaderi yaşamışız. Pazar toplama olacaktı covid pozitif çıktı iptal oldu 2 ay sonraymış bidaha öyle dediler
Ah bee üzüldüm çok var sanırım..o kadar üzücü bir durum ki.. nasip kısmet napalım buna da tamam dedik.. evet canım ben 25 aralıkta adet gördüm şimdi 10 ocak toplama olmadığı için erken oldum doktora gittim o da bu ay olmaz diğer adetinde gel hala foliküller duruyor dedi. sen adet oldun mu?

ne güzel ya bende bir gram belirti dahil yoktu ki ben test yaptırmasam bilmeyecektim kesinlikle kendilerini koruyorlar ama ne alaka ağızımla yapmıyorlar ya işlemi ne alaka hala anlayamadım.

Benim toplamam yarındı çatlatma iğnesini dün vurdum. Adet olmadım daha , niye erken adet oldunki acaba söktürücü falan mı içtin

çok gençsin ben 35 oldum bende amh 1,60 bende ilaçları çok yüksek dozda yapmıştı bu ay kısmet olmadı toplamak ,senin laboratuvar uygunmuş genetikte 350 euro diyorlar
Uygunda baştan savdilar gibi oldu 7 tane oldu ilk gün sonra 3 dustu en bi tane kaldi en kalitelisi 5 güne gitti dedi benim genetige gonderme sebebim kromozom bozuklugu dun ogrendim.sonucu kromozom degil sprem kaynakliymis esiniz 3 ay hap kullansin gelin tekrar yapalim.dedi basta neden bunu yapmadiniz o zama bizi umutlandirdiniz haftada 3 kez gittik geldik kayseriye 1 ay sırf bunun icin Türkiye de kaldik normalde Almanya da yaşıyorum ben dun yıkıldık resmen simdi yeni bi arayisdayiz nasip neresi olacak bakalim

sperm kaynaklı olduğunu neye göre karar veriyorlar ki önceden sperm testi istiyorlar onun haricinde neye bakıyorlar ki kromozom kaynaklı olduğunu test mi verdiniz öğrendiniz bizlerden kadınlar için istenen testler var erkekler içinde sperm testi var başka bi şey istemediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…